SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Togg bugün satışta: 12 bin adet T10X için ön sipariş devri başladı

Yerli araba Togg’da ön sipariş periyodu bugün başlıyor. T10X isimli elektrikli SUV’u satın almak isteyenler şirketin internet sitesi yahut telefon uygulaması üzerinden müracaat oluşturup çekilişe katılacak. Çekilişe katılmak için tercih edilen versiyonla birlikte 60 bin TL kapora ödemek gerekecek. Teslim alma hakkı kazanan 12 bin kişinin ismi 28 Mart Salı günü açıklanacak.

Togg bugün satışta: 12 bin adet T10X için ön sipariş devri başladı
Akacan The Mall
16.03.2023 07:36
0
A+
A-

Togg bugün satışta: 12 bin adet T10X için ön sipariş devri başladı
Yerli araba Togg’da ön sipariş devri bugün başlıyor. T10X isimli elektrikli SUV’u satın almak isteyenler şirketin internet sitesi yahut telefon uygulaması üzerinden müracaat oluşturup çekilişe katılacak. Çekilişe katılmak için tercih edilen versiyonla birlikte 60 bin TL kapora ödemek gerekecek. Teslim alma hakkı kazanan 12 bin kişinin ismi 28 Mart Salı günü açıklanacak.

Togg’un satışa başlayacağı birinci modeli T10X için ön sipariş süreci bugün prestijiyle başladı. C segmentindeki büsbütün elektrikli SUV aracı satın almak isteyenler şirketin internet sitesi togg.com.tr yahut akıllı telefon uygulaması Trumore üzerinden ön siparişe katılabilecek. Sipariş verebilmek için öncelikle bir profil (Tru.ID) oluşturulacak. Profillerini oluşturan kullanıcılar üç farklı versiyonla satışa sunulan Togg T10X’in tercih ettiği versiyonunu, donanımını, rengini ve jantlarını tıpkı alan üzerinden belirleyecek. Daha sonra kullanıcılar burada bir e-cüzdan da açarak ön siparişe katılmak için gerekli olan 60 bin TL’lik kaporayı kredi kartı ya da banka hesapları üzerinden dijital cüzdana aktaracak.

NASIL SİPARİŞ VERİLECEK

Akacan The Mall

Satın alınmak istenilen versiyon ve donanım özellikleri oluşturulduktan sonra e-cüzdanda kâfi bakiye (60 bin TL) bulunuyorsa ön sipariş süreci tamamlanacak. 24 Mart Cuma gününe kadar toplanacak ön siparişlerin akabinde sıra çekilişe gelecek. Çekiliş 28 Mart Salı günü noter huzurunda gerçekleştirilecek. Çekiliş sonucunda sipariş hakkı kazanan kullanıcılar belirlenmiş olacak. Teslimat tarihi belirlenirken seçilen versiyonun yaklaşık teslimat periyodu ile kullanıcının çekiliş sıralamasındaki yeri dikkate alınacak.

Örneğin, Kasım 2023’ten itibaren teslim edilmeye başlanacak olan 953 bin TL’lik V1 standart menzil için ön sipariş geçen bir kullanıcı, çekilişte birinci sırada yer alması halinde, (1/12.000), V1 standart menzil seçeneğinin birinci teslimatı bu kullanıcıya yapılacak.

ÜÇ FARKLI SEÇENEK

İlk etapta yalnızca 160 kW (218 beygir) güce sahip geriden itişli (RWD) versiyonuyla satışa çıkarılan T10X’in iki farklı donanım (V1 ve V2) ve batarya seçeneği bulunuyor. Modelin standart menzilli batarya seçeneği 52.4 kWh kapasiteyle 314 km yol alıyor; 523 km menzilli batarya seçeneği ise 88.5 kWh kapasiteye sahip.

Togg’un birinci modeli için açıkladığı üç farklı fiyat opsiyonu da bu menzil ve kapasite seçeneklerine nazaran belirlenmiş durumda. Bu kapsamda, V1 donanımlı 314 km menzile sahip versiyonun fiyatı 953 bin TL, V2 donanımlı 314 km menzile sahip versiyonun fiyatı 1 milyon 55 bin TL ve V2 donanımlı 523 km menzilli versiyonun fiyatı 1 milyon 215 bin TL fiyat etiketiyle ön siparişe çıkıyor.

HANGİ TOGG NE VAKİT TESLİM EDİLECEK

 (*Teslimatların başlayacağı devri söz eder. Kura sıralamasına nazaran tarihler değişebilir. **20 bin TL’lik lansman özel donanım paketiyle satışa sunulan versiyondur.)

BU SENE 14 BİN 23 KİŞİ ALABİLECEK

Togg’un satışa çıkardığı T10X’in birinci versiyonu geriden itişli (RWD) oldu. Şirket bu versiyonu direkt 12 bin ferdi kullanıcıya çekiliş ile teslim edecek. Aracın çift elektrikli motora sahip daha güçlü versiyonu (435 beygir) ise ekim ayında yollarda olacak. “100. Yıl Özel Serisi” ile birlikte yollara çıkacak bu versiyonda öncelik NFT satın alan kullanıcılara verilecek. Şirket, güçlü versiyondan tam 2023 adedi NFT açık artırması için ayırdığını açıklamıştı. Böylelikle, 2023 yılında Togg satın alabilecek ferdî kullanıcısı sayısının 14 bin 23 adet olması bekleniyor. Şirketin bu yıl üreteceği toplam araç sayısı 20 bin adet olarak açıklanmıştı.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.