SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

THY’den Ramazan ayına özel program

Ramazan ayına sayılı günler kala Türk Hava Yolları (THY) İcra Şurası ve İdare Konseyi Lideri Prof. Dr. Ahmet Bolat, ‘Ramazan’ı İstanbul’da geçir’ paket programıyla Uzak Doğu ülkelerinde bulunan Müslümanları İstanbul’a getirmeyi planladıklarını açıkladı.

THY’den Ramazan ayına özel program
Akacan The Mall
13.03.2023 13:06
0
A+
A-

THY’den Ramazan ayına özel program
Ramazan ayına sayılı günler kala Türk Hava Yolları (THY) İcra Şurası ve İdare Şurası Lideri Prof. Dr. Ahmet Bolat, ‘Ramazan’ı İstanbul’da geçir’ paket programıyla Uzak Doğu ülkelerinde bulunan Müslümanları İstanbul’a getirmeyi planladıklarını açıkladı.

THY, Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük zelzelenin akabinde sakinleşen turizmi canlandırmak için yeni projeler sunmaya başladı. Projeler hakkında bilgi veren Prof. Dr. Ahmet Bolat, gelecek hafta prestijiyle Hong Kong, Filipinler ve Endonezya’da turizmi canlandırmak için programla yapılacağını açıkladı. Bolat ayrıyeten, ‘Ramazanı İstanbul’a geçir’ paket programının Malezyalı ve Endonezyalı Müslümanlar tarafından ilgiyle karşılanacağına inandıklarını söyledi.

THY, 129 ÜLKEDE 342 NOKTAYA UÇUYOR

Akacan The Mall

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Prof. Dr. Ahmet Bolat, 2022 yılında Dünya’da en çok memleketler arası koltuk kapasitesi sunan network taşıyıcısı olduklarını söz etti. 2022 yılını rekor muvaffakiyetler ile tamamladıklarını söz eden Bolat, “Bugün 400 Uçaklık Filoyla 129 Ülkede 342 Noktaya Uçarak Dünya’yı Bağlıyor. 2022 yılında açılan Seattle, Cebu ve Bergamo başta olmak üzere 8 ek noktayla toplam 289 yurt dışı sınırı ile yeni açılan Rize-Artvin Havalimanı ile 53 yurt içi çizgisi oldu. Dünyanın en gençleri ortasında yer alan filoda bugün 267 dar gövde, 111 geniş gövde ve 22 kargo uçağı var” dedi.

“THY, 2022’DE EN ÇOK PAHA KAZANAN HAVA YOLU OLDU” 

Finansal performansı tarihinin en yüksek düzeyine ulaştıklarının altını çizen THY İcra Konseyi ve İdare Heyeti Lideri Bolat, “Yolcu gelirleri 2019 yılına nazaran yüzde 28 artarak 14,3 milyar düzeyine, kargo gelirleri ise yüzde 121 oranında artış göstererek 3,7 milyar Dolar’a ulaştı. Toplam gelir 18,4 milyar Dolar olarak gerçekleşti ve tarihi yüksek düzeye ulaştı. Yüksek seyreden petrol fiyatı ve global enflasyon nedeniyle artan maliyet baskısını düzgün yöneterek, 2022 yılında yaklaşık 2,8 milyar Dolar Temel Faaliyet Karı elde etti. Yatırım ve finansman faaliyetlerini de eklendiğinde 2022 yılı net kâr 2,7 milyar Dolar olarak kaydedildi. Nakit yaratma potansiyelini gösteren FAVKÖK bedeli 2022 yılında yaklaşık 5,4 milyar Dolar düzeyinde, FAVKÖK marjı da yüzde 29 olarak emsallerinin epeyce üzerinde gerçekleşti. 2022 Yılında Dünya’da En Çok Bedel Kazanan Hava Yolu Oldu. Piyasa pahası Dolar bazında bir evvelki yıla nazaran yaklaşık yüzde 400 artarak 10,4 milyar Dolar seviyesine ulaştı ve Dünya’nın en büyük 10. Hava yolu oldu. Dikkat cazip bir diğer konu ise 2022 yılı performansıyla Dünya üzerinde 1 milyar Dolar’dan fazla piyasa kıymetine sahip şirketler ortasında en yüksek paha artışı kaydeden 2. şirket olması. 2022 Başından itibaren yüzde 617 Yükselerek BİST-100’den daha uygun performans gösterdi” diye konuştu.

“TEK YÜREK OLARAK DAHA YÜKSEK KAR YAPMAK AMACINA KİTLENDİK”

 2022’de elde edilen muvaffakiyetleri 2023 yılında tekrarlamak için çalışmalara aralıksız devam ettiklerini söz eden Bolat, kelamlarını şöyle tamamladı: 

“2023 yılında emsal başarıyı tekrarlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Artan ve çeşitlenen talepleri daha düzgün yönetmek, yeni eserler geliştirmek, pazarımızı genişletmek, kaynaklarımızı daha verimli kullanmak için tertip yapımızı revize etmeye devam ediyoruz. Başarılı yöneticilerimiz terfi ederken motivasyonu azalanlar da diğer vazifelere geçiyor. Ayrıyeten stratejik kıymete haiz ve İştirakimize katkısı genişleyecek olan iştiraklerimize daha fazla yoğunlaşıyorken katkısı minimal olanlardan da çıkıyoruz. Hülasa 2023 yılında da, siyasi istikrarın sürmesiyle, on bin yeni çalışanımızla, el birliğiyle ve TEKYÜREK olarak daha yüksek bir kâr yapmak üzere gayeye kilitlendik.”

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.