SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

Steven Caulker’dan Fenerbahçe taraftarını kızdıracak sözler! Galatasaray, Andrea Pirlo, Vitor Pereira, Sergen Yalçın, Kim Min Jae…

Fenerbahçe’nin eski stoperi Steven Caulker, sarı-lacivertlilere transfer olmadan evvel Galatasaray’a gitmek istediğini söyledi. Caulker, “Galatasaray en çok transfer olmak istediğim kadroydu. Fakat bu benim elimde değildi.” dedi. Steven Caulker’ın Vitor Pereira, Sergen Yalçın, Andrea Pirlo ve Kim Min Jae kelamları de çok konuşulacak cinsten…

Steven Caulker’dan Fenerbahçe taraftarını kızdıracak sözler! Galatasaray, Andrea Pirlo, Vitor Pereira, Sergen Yalçın, Kim Min Jae…
Akacan The Mall
28.04.2023 09:52
0
A+
A-

Steven Caulker’dan Fenerbahçe taraftarını kızdıracak sözler! Galatasaray, Andrea Pirlo, Vitor Pereira, Sergen Yalçın, Kim Min Jae…
Fenerbahçe’nin eski stoperi Steven Caulker, sarı-lacivertlilere transfer olmadan evvel Galatasaray’a gitmek istediğini söyledi. Caulker, “Galatasaray en çok transfer olmak istediğim ekipti. Lakin bu benim elimde değildi.” dedi. Steven Caulker’ın Vitor Pereira, Sergen Yalçın, Andrea Pirlo ve Kim Min Jae kelamları de çok konuşulacak cinsten…

Alanyaspor’da yaptığı büyük çıkışın akabinde Fenerbahçe’ye transfer olan lakin hiçbir resmi maçta forma giymeden Sarı Lacivertli takımdan ayrılan Steven Caulker, Türkiye mesleğine dair konuştu. Fenerbahçeli taraftarları kızdıran İngiliz stoper; Galatasaray, Sergen Yalçın, Andrea Pirlo, Kim-Min Jae ve Vitor Pereira ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu.

GÜNDEME BOMBA ÜZERE DÜŞEN AÇIKLAMALAR

Akacan The Mall

Futbol mesleğini Wigan’da sürdüren Caulker, İngiltere’de konuk olduğu Under The Cosh kanalında gündeme damga vuran açıklamalarda bulundu.

Fanatik’in derlemesine nazaran; Vitor Pereira’yı topa tutan deneyimli isim; Galatasaray, Sergen Yalçın, Andrea Pirlo ve Kim-Min Jae ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu.

‘EN ÇOK GALATASARAY’I İSTEDİM’

Türkiye’de en çok Galatasaray’a transfer olmak istediğini açıklayan Caulker, “Türkiye’de en çok gitmek istediğim kadro Galatasaray’dı. Lakin onlar hariç bütün büyükler beni istiyordu. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’ne gidiyordu ancak ben Fenerbahçe’ye gitmek istedim zira Fenerbahçe, Galatasaray’dan sonra Türkiye’nin en büyük kulübüydü.” dedi.

‘YÜZÜME BİLE BAKMADI!’

Vitor Pereira’yı çok sert bir lisanla eleştiren İngiliz oyuncu, “Tanıştığımızda tokalaşırken yüzüme bile bakmamıştı.” dedi ve ekledi:

‘DAHA AZ PARAYA GİTTİM’

“Fenerbahçe 7 yıldır şampiyon olamıyordu ve ben de daha az paraya da olsa oraya gitmek istedim. Fenerbahçe’ye geldim ve 2 gün sonra Pereira geldi. Görüşmelerimizde ismi bile geçmiyordu ve geldiğinde beni istemediğini anladım.”

“TARAFTARLARLA BİRLİKTE PROTESTOLARA KATILIRDIM’

“Tanıştığımızda tokalaşırken yüzüme bile bakmamıştı. Vitor Pereira neredeyse Everton’a gidiyordu. Şayet bu gerçekleşseydi İngiltere’ye uçup taraftarlarla birlikte protestolara katılırdım.”

‘TÜRK EFSANE SERGEN YALÇIN BENİ ARADI’

Alanyaspor’da yaşadığı büyük çıkışın mimarı olan Sergen Yalçın’dan övgüyle kelam eden Caulker, “Türkiye’ye gitme bahtım olduğunda Türk efsanesi Sergen Yalçın beni aradı. İçki içer, sigara içer, kumar oynar… Birinci buluştuğumuzda sigara içip benim fit olup olmadığımı sordu. 10 gün beni denemeye aldılar ve sonrasında kontrat imzaladık. Antalyaspor’a gideceğime düşünüyorum ancak Alanyaspor’a gitmiştim.” diye konuştu.

‘KIM MIN JAE İNANILMAZ!’

Fenerbahçe’de kendisinin yerine transfer edilen Kim Min-Jae’nin çok yetenekli bir isim olduğunu vurgulayan İngiliz oyuncyu, “Benim yerime alınan isim Kim Min-Jae’ydi. ‘Benim yerime Çin’den bir oyuncu mu aldılar sahiden?’ dedim lakin inanılmaz bir oyuncuydu. Şu anda Napoli’de oynuyor ve mükemmel bir dönem geçiriyor. Fenerbahçe o denli bir oyuncu bulmuştu ki ‘100 milyon euroya Real Madrid’e satabilirler” tabirlerini kullandı.

‘MESUT ÖZİL’İN ASİSTİYLE GOL ATMAYI HAYAL EDİYORDUM’

Fenerbahçe’ye imza merasiminde “Mesut Özil, çok çok düzgün oyuncu. Frikiklerde, duran toplarda çok güzel bir isim. İnşallah onun yapacağı ortalarla ben gol atacağım.” açıklamasını yapan Caulker, bu hayalinin gerçekleşmediğinin altını çizerken, “Türkiye’de hayat şahaneydi. Kıyı hayatını oğlum çok sevmişti ve 2 yıl üst üste yılın kadrosuna seçilmiştim. Sonra kendime ‘Ben burada ne yapıyorum’ dedim ve Fenerbahçe’ye gittim. Mesut Özil’in asistiyle gol atmayı hayal ediyordum lakin bu hayallerin hiçbiri gerçek olmadı.” dedi.

OLAY ANDREA PIRLO SÖZLERİ

Steven Caulker açıklamalarını, “Türkiye’deki son 6 ayımda Andrea Pirlo ile çalıştım. Onunla çalışmak için sabırsızlanıyordum fakat idmandan sonra öteki İtalyanlar ile sigara içtiğini gördüm. Kaleciniz ve sağ bekiniz yanınızda sigara içince hürmet düzeyini korumak güç oluyor. Siz her şeyinizi verdiğinizi düşünüyorsunuz lakin arkadaşlarınız sigara içiyor. Oyuncuların sigara içmesinin kültürel bir olay olduğunu düşünüyorum. İngiltere’de bize yanlış gelen şey, İtalyanlar için sorun değildi. Türkiye’de birebir biçimde. Türkiye’ye birinci geldiğimde ekip arkadaşlarım devre ortasında soyunma odasını sigara dumanı ile kaplıyordu. Bunu birinci gördümde, ‘Bu da ne böyle!’ demiştim.” sözleriyle tamamladı.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.