SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Son Dakika: Yeniden Real Madrid, tekrar tarihi bir geri dönüş! Liverpool hiç bu türlü yenilmemişti… İnanılmazı başardılar… “Bir evre bitti”

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde inanılmaz bir gece yaşandı. Anfield Road’da Liverpool ile kozlarını paylaşan Real Madrid tarihi bir geri dönüşe imza attı. Müsabakanın birinci 10 dakikasında 2 farklı geriye düşen İspanyol devi, karşılaşmanın sonunda futbol tarihe geçen bir skora imza attı. Gecenin bir öbür maçında ise Napoli adeta gol yemeyi unutarak avantajı kaptı.

Son Dakika: Yeniden Real Madrid, tekrar tarihi bir geri dönüş! Liverpool hiç bu türlü yenilmemişti… İnanılmazı başardılar… “Bir evre bitti”
Akacan The Mall
22.02.2023 08:36
0
A+
A-

Son Dakika: Tekrar Real Madrid, tekrar tarihi bir geri dönüş! Liverpool hiç bu türlü yenilmemişti… İnanılmazı başardılar… “Bir zaman bitti”
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde inanılmaz bir gece yaşandı. Anfield Road’da Liverpool ile kozlarını paylaşan Real Madrid tarihi bir geri dönüşe imza attı. Müsabakanın birinci 10 dakikasında 2 farklı geriye düşen İspanyol devi, karşılaşmanın sonunda futbol tarihe geçen bir skora imza attı. Gecenin bir başka maçında ise Napoli adeta gol yemeyi unutarak avantajı kaptı.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 çeşidi heyecanı devam ediyor. Son şampiyon Real Madrid, geçen dönem finalde 1-0 mağlup ettiği Liverpool’un Anfield’da konuğu oldu. Napoli ise Eintracht Frankfurt ile Almanya’da kozlarını paylaştı.

Mücadelenin 4. dakikasında Darwin Nunez’in topukla attığı golle 1-0 öne geçen Liverpool, grup arkadaşının geri pasını uzaklaştırmak isteyen Real Madrid kalecisi Thibaut Courtois’nın kusurunu âlâ kıymetlendiren Muhammed Salah ile 14. dakikada skoru 2-0 yaptı.

Akacan The Mall

YİNE REAL MADRID, YENİDEN TARİHİ GERİ DÖNÜŞ

Real Madrid, 21. dakikada Vinicius Junior’ın ceza alanı sol çaprazından yaptığı şık vuruşla durumu 2-1’e getirdi. 36. dakikada bu kere Liverpool kalecisi Alisson’un uzaklaştırmak istediği top, pres yapan Vinicius Junior’a çarparak ağlarla buluştu ve soyunma odasına 2-2’lik eşitlikle gidildi.

İkinci yarıya adeta golle başlayan Real Madrid, 47. dakikada sol taraftan Luka Modric’in kullandığı hür atışta ceza alanında kendini unutturan Militao’nun baş vuruşuyla ürettiği skorla durumu 3-2 yaptı ve gayrette birinci kere öne geçti.

Müsabakanın skorunu belirleyen isim ise Karim Benzema oldu. Kronometreler 55. ve 67. dakikaları gösterdiğinde sahneye çıkan Fransız yıldız, tabelayı 5-2 yaptı ve Real Madrid, Liverpool deplasmanında tarihi bir geri dönüşe imza attı.

Rövanş müsabakası 15 Mart Çarşamba günü Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

LIVERPOOL HİÇ BU TÜRLÜ YENİLMEMİŞTİ

Liverpool, tarihinde birinci sefer alanındaki bir Avrupa kupası maçında kalesinde 5 gol gördü. Premier Lig temsilcisi ayrıyeten UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2-0 öne geçtikten sonra rakibine 3 farklı mağlup olan birinci kadro oldu.

Darwin Nunez’in başlama düdüğünden 3 dakika 10 saniye sonra Real Madrid ağlarına gönderdiği gol ise Liverpool’un UEFA Şampiyonlar Ligi’nde kendi alanında attığı i en erken gol olarak kayıtlara geçti.

REAL MADRID BUNU BAŞARAN BİRİNCİ TAKIM

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde imza attığı geri dönüşlerle meşhur olan Real Madrid, bu alanda istatistiklerin tutulmaya başlandığı 2003-04 döneminden itibaren 10’dan az şut çekerek 5 gol birden atan birinci kadro oldu. İspanyol devi, 5-2 galip ayrıldığı Liverpool deplasmasmanında sırf 9 şut çekti.

MAÇIN ADAMI VINICIUS JR.

Öte yandan Vinicius Jr, Liverpool-Real Madrid maçının en yeterli oyuncusu seçildi. Liverpool karşısında ikinci yarıda 2 gol atan Karim Benzema ise 6 golle Liverpool’a Şampiyonlar Ligi’nde en fazla gol atan oyuncu oldu.

MOHAMMED SALAH TARİHE GEÇTİ

Real Madrid karşısında Darwin Nunez’in attığı şık golde asisti yaparak maça olağanüstü başlayan Mohammed Salah, 10 dakika sonra da kaleci Thibaut Courtais’nın yanlışı sonrasında topu filelerle buluşturdu ve çabayı 1 gol, 1 asistle tamamladı.

Bu gol birebir vakitte Mohamed Salah’ı, Liverpool tarihine geçiren gol oldu. Kırmızı formayla Avrupa arenasında tam 42. golünü kaydeden tecrübeli hamle oyuncusu, efsane isim Steven Gerrard’ı geride bırakarak Avrupa Kupaları’nda İngiliz takımının en çok fileleri sarsan ismi olarak kayıtlara girdi.

Öte yandan Mohammed Salah, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 8 farklı maçta hem gol hem asist yaparak bir İngiliz kulübüyle bunu başaran birinci oyuncu unvanını elde etti.

MAÇTAN SONRA NE DEDİLER?

Carlo Ancelotti: Bence Vinicius, dünyadaki en belirleyici oyuncu. Kimse onun üzere değil.
Karim Benzema: Kritik bir maçta 2-0 gerideyseniz, daha fazlasını istersiniz. Bir gol her şeyi değiştirebilir ve Vinicius’un attığı gol de bunu yaptı.
Jordan Henderson: Bu akşamı açıklamak, konuşmak sıkıntı…
Real Madrid: Real Madrid diye yazılır, geri dönüş diye okunur.
Thierry Henry: Bence bugün Liverpool için bir evre kapandı.
Jamie Carragher: Kendimi hiç güzel hissetmiyorum. Anfield’a gelip Liverpool’u bu hallere düşüren bir grup hiç görmemiştim. Utanıyorum! Darmadağın oldum.
Steven Gerrard: Bazen teslim olarak, yenildiğinizi kabul etmelisiniz. Bu gece Anfield’da Modric’in ve Benzema’nın büyüklüğüne şahit olduk.

NAPOLI AVANTAJI KAPTI

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Çeşidi birinci maçında Napoli, deplasmanda Eintracht Frankfurt ile karşı karşıya geldi. İtalyan takımı, dış alandaki çabayı 2-0 kazanmayı başardı.

36. dakikada Kvicha Kvaratskhelia ile bir penaltı vuruşundan faydalanamayan Napoli, 40. dakikada Victor Osimhen ile öne geçmeyi başardı. Eintracht Frankfurt, 58. dakikada Randal Kolo Muani’nin kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalırken Napoli, 65. dakikada Giovanni Di Lorenzo ile farkı 2’ye çıkardı ve müsabakadan da 2-0’lık sonuçla galip ayrıldı.

Rövanş gayreti, 15 Mart’ta Napoli’nin mesken sahipliğinde oynanacak.

GOL YEMEYİ UNUTTULAR

İtalya Serie A’da en yakın rakibi Inter’in 15 puan önünde tepede yer alan Napoli, ligde oynadığı son 3 maçta gol yememişti. Fenerbahçe’den takımına kattığı Kim Min-jae’nin savunmadaki liderliği üstlendiği İtalyan grubu, ligdeki son 4 deplasmanında da kalesini gole kapatmış durumda… Napoli, Frankfurt deplasmanında gol yemeden kıymetli bir galibiyete ulaşmayı başardı.

DEPREMZEDELER İÇİN HÜRMET DURUŞU

Öte yandan müsabaka öncesinde Kahramanmaraş merkezli 11 ili ve Suriye’yi etkileyen sarsıntılarda hayatını kaybedenler için bir dakikalık hürmet duruşu yapıldı.

KIM MIN JAE VE ELJIF ELMAS NE YAPTI?

Napoli’de Kim Min Jae 90 dakikada alanda kaldı. Eljif Elmas ise 80. dakikada oyuna dahil oldu.

 

 

 

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.