SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Son Dakika: RB Leipzig – Manchester City maçında Guardiola’dan 2018’den sonra bir ilk! Inter – Porto maçına Hakan Çalhanoğlu ve Romelu Lukaku damgası…

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 tipi birinci maçları tamamlandı. Manchester City’nin RB Leipzig karşısında üstünlüğünü koruyamadığı gayrette teknik yönetici Pep Guardiola, 2018’den sonra bir prensip imza attı. Öte yandan Hakan Çalhanoğlu’nun damga vurduğu Inter – Porto maçında İtalyan grubuna galibiyeti getiren ismin Romelu Lukaku olması “103 kiloluk yük” polemiğini hatırlattı.

Son Dakika: RB Leipzig – Manchester City maçında Guardiola’dan 2018’den sonra bir ilk! Inter – Porto maçına Hakan Çalhanoğlu ve Romelu Lukaku damgası…
Akacan The Mall
23.02.2023 09:36
0
A+
A-

Son Dakika: RB Leipzig – Manchester City maçında Guardiola’dan 2018’den sonra bir ilk! Inter – Porto maçına Hakan Çalhanoğlu ve Romelu Lukaku damgası…
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 tipi birinci maçları tamamlandı. Manchester City’nin RB Leipzig karşısında üstünlüğünü koruyamadığı çabada teknik yönetici Pep Guardiola, 2018’den sonra bir unsur imza attı. Öte yandan Hakan Çalhanoğlu’nun damga vurduğu Inter – Porto maçında İtalyan grubuna galibiyeti getiren ismin Romelu Lukaku olması “103 kiloluk yük” polemiğini hatırlattı.

Avrupa futbolunun kulüp seviyesindeki bir numaralı turnuvasının son 16 tipi birinci maçları tamamlandı. Manchester City deplasmanda Leipzig ile 1-1 berabere kalırken; Inter ise alanında Porto’yu 1-0 mağlup etti.

MANCHESTER CITY ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KORUYAMADI

Akacan The Mall

Türk asıllı Hollandalı hakem Serdar Gözübüyük’ün yönettiği maçta Alman grubu Leipzig ile İngiliz temsilcisi Manchester City karşı karşıya geldi.

Manchester City, 27. dakikada Riyad Mahrez’in attığı golle 1-0 öne geçti. Mesken sahibi ekip, 70. dakikada Josko Gvardiol ile beraberliği yakaladı. Kalan kısımda öbür gol olmayınca gayret 1-1 sona erdi.

Rövanş müsabakası 14 Mart Salı günü İngiltere’de oynanacak.

GUARDIOLA OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ YAPMADI

Manchester City teknik yöneticisi Pep Guardiola’nın RB Leipzig karşısında oyuncu değişikliği yapmaması dikkat çekti. İngiliz temsilcisi, UEFA Şampiyonlar Ligi’den 2018 yılından bu yana bir karşılaşmada hiç oyuncu değişikliği yapmayan birinci kadro oldu. 2018’de Manchester United, Juventus maçında oyuncu değişikliği yapmamıştı.

MAÇ SONU ALANDA TOPLANTI

Başarılı teknik adam ayrıyeten gayretin son düdüğünün akabinde oyuncularını alanda toplayarak küçük bir toplantı gerçekleştirdi.

LUKAKU GALİBİYETİ GETİRDİ

Gecenin bir başka maçında ise İtalya Serie A temsilcisi Inter, alanında Portekiz takımı Porto’yu ağırladı.

Inter’de forma giyen ulusal futbolcu Hakan Çalhanoğlu’nun 90 dakika alanda kaldığı müsabakayı konut sahibi grup Romelu Lukaku’nun 86. dakikada attığı golle 1-0 kazandı. Portolu Otavio, 78. dakikada kırmızı kart görerek kadrosunu 10 kişi bıraktı.

Rövanş müsabakası 14 Mart Salı günü Portekiz’de oynanacak.

SAHANIN EN DÜZGÜNÜ HAKAN ÇALHANOĞLU

Öte yandan Hakan Çalhanoğlu, Inter-Porto maçının en âlâ oyuncusu seçildi. Müsabakanın akabinde açıklamalarda bulunan ulusal futbolcu, “Maçlara ülkemi düşünerek çıkıyorum. Benim için güç ancak hayat devam ediyor. Onların her vakit yanındayım.” diyerek depremzedelere bildiri gönderdi.

“103 KİLOLUK YÜK” DEMİŞTİ FAKAT…

Inter’e Porto karşısında galibiyeti getiren golü Romelu Lukaku’nun atmasının akabinde akıllara Moratta’nın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama geldi. Inter CEO’su Moratta, Belçikalı oyuncunun fazla kilolarına dikkat çekerek “yük” benzetmesi yapmıştı. Moratta, “Lukaku, taşıması gereken 103 kiloluk bir yük olduğu için yedek kulübesinde. Fizikî olarak fit olmak zorunda.” demişti.

Porto maçına yedek başlayan ve 58. dakikada oyuna dahil olan Romelu Lukaku’nun alana adım attıktan yalnızca 28 dakika sonra ekibini öne geçirerek galibiyetin mimarı olması geceye damga vuran bir ayrıntı oldu.

SON 16 TİPİ’NDE İNGİLİZLER KABUS GÖRÜYOR

Avrupa futbolunun kulüp seviyesindeki bir numaralı turnuvasının Son 16 Tipi birinci maçları tamamlanırken İngiliz devleri adeta kabus yaşadı. Tottenham, deplasmanda Milan’a 1-0 kaybederken Chelsea, Borussia Dortmund pürüzünü aşamadı, alandan 1-0 mağlup ayrıldı.

Liverpool, 2-0 öne geçtiği maçta hezimete uğratıp Real Madrid’e 5-2 yenildi. Manchester City ise Leipzig’le 1-1 berabere kaldı. İngilizler, birinci maçlarda galibiyet yüzü göremezken rövanş öncesi işlerini de bir epey zora soktular.

 

Akacan The Mall
ETİKETLER: , , , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.