SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Son dakika: Mesut Özil’in menajeri Erkan Söğüt’ten çarpıcı açıklama: “Futbolu bırakabilir”

Son dakika: Mesut Özil’in menajeri Erkan Söğüt’ten çarpıcı açıklama: “Futbolu bırakabilir”Fenerbahçe’de uzun müddettir takım dışı bırakılan, 2 …

Son dakika: Mesut Özil’in menajeri Erkan Söğüt’ten çarpıcı açıklama: “Futbolu bırakabilir”
Akacan The Mall
18.06.2022 00:01
0
A+
A-

Son dakika: Mesut Özil’in menajeri Erkan Söğüt’ten çarpıcı açıklama: “Futbolu bırakabilir”
Fenerbahçe’de uzun müddettir takım dışı bırakılan, 2 yıl daha mukavelesi olmasına rağmen kadrodan gönderilmek istenen Mesut Özil hakkında menajerinden değerli açıklamalar geldi. Özil’in sarı lacivertlilerden öteki bir grupta oynamak istemediğini kaydeden Erkan Söğüt, oyuncunun futbolu bırakabileceğini söyledi.

Fenerbahçe’de uzun vakittir takım dışı kalan Mesut Özil hakkında konuşan menajeri Erkut Söğüt, oyuncunun geleceği dair değerli açıklamalar yaptı. 

Sarı lacivertli gruba büyük umutlarla transfer edilen fakat beklentilerin uzağında kalan Mesut Özil, İsmail Kartal’la yaşadığı tartışma sonrası takım dışı kalırken bir daha forma yüzü göremedi. 

Akacan The Mall

Sezona Vitor Pereira ile başlayan sarı lacivertliler makus gidişatın akabinde Portekizli teknik adamla yollarını ayırırken grubun başına eski oyuncusu ve teknik yöneticisi İsmail Kartal’ı getirmişti.

KARTAL İLE TARTIŞINCA TAKIM DIŞI KALDI

Takımın başına geçtikten sonra oyuncularla yakından ilgilenen ve birçok yıldızın performansının yükselten Kartal, Fenerbahçe ile ligi ikinci bitirirken bunu Mesut Özil’siz yapmıştı.

İsmail Kartal’la tartışma yaşayan Mesut Özil, Ozan Tufan ile birlikte takım dışı kalırken aylardır forma yüzü görmedi.

JORGE JESUS DA İSTEMEDİ

Kartal’ın yerine gelen Jorge Jesus’un Mesut Özil’le ilgili olarak ne kadar vereceği merak edilirken tecrübeli çalıştırıcı imza merasiminde yaptığı açıklamayla yıldız oyuncunun takım dışı kararının devam edeceğini belirtmişti.

Basın toplantısında Özil hakkında konuşan Jesus, “Futbolda geçmişiniz çok kıymetlidir. Hocalar için oyuncular için geçmişte yaptığınız muvaffakiyetler referansınızı oluşturur. Özil dediğiniz üzere çok uygun bir geçmişe sahip. Kendisi ile alınan kararı motamot devam ettireceğim. Burada kıymetli olan Jorge Jesus değil, burada kıymetli olan Mesut Özil değil, burada değerli olan Fenerbahçe” kelamlarıyla oyuncuyu takımda istemediğini söz ederken idare de Özil ile yolları ayırmak için menajeriyle görüştü.

“KALMAK İSTİYORUM” İLETİSİNE OLUMLU CEVAP ALAMADI

Fenerbahçe ile 2 yıl daha kontratı olduğunu ve ayrılmak istemediğini belirten Özil ise “Son günlerde mesleğim ile ilgi yapılan savlarla ilgili olarak bir açıklama yapmam mecburî oldu. Birinci 6 ay fiyat dahi almadan, çocukluk aşkım olan Fenerbahçe ile 3.5 yıl bir kontrat imzalayarak, meslek maksadımı tamamlamıştım. Altını çizerek tekrarlıyorum; Fenerbahçe’den diğer bir grupta mesleğimi noktalamayacağım. Mukavelem müddeti boyunca, Çubuklu formamızı terletmek tek hedefim. Bu kararım çok net ve katidir. Profesyonel hayatın gereklilikleri gereği, idaremizin benimle ilgili bir karar alması durumunda ise bu tutuma yalnızca hürmet duyacağım. Çok çalışıp kendimi hep hazır tutacağım. Her vakit dediğim üzere; aslolan Fenerbahçe’dir. Büyük Fenerbahçe taraftarına sevgi ve hürmetlerimle.” kelamlarıyla kadroda kalmak istediğini idareye bildirse de Fenerbahçe’den olumlu bir dönüş alamadı.

“SÖZLEŞMESİNİN BİTMESİNE İKİ YIL DAHA VAR LAKİN….”

Oyuncunun geleceği hakkında Telegraph konuşan Menajer Erkan Söğüt, Özil’in Fenerbahçe’den öbür bir kulüpte oynamak istemediğini ve mecbur kalırsa emekli olabileceğini söylerken “Mesut Özil’in Fenerbahçe ile kontratının bitmesine iki yıl daha var fakat mecbur kalırsa öbür bir kulüp aramaktansa emekli olma mümkünlüğü daha yüksek. Başka kulüpte oynamaz.” açıklamasını yaptı.

“PROFESYONEL BİR E-SPOR OYUNCUSU OLACAK”

Mesut Özil’in futbolu bıraktıktan sonra e-spor’a yöneleceğini de kaydeden Erkan Söğüt, “Mesut Özil futbolu bıraktığında e-spor’a yönelecek ve tahminen de profesyonel bir e-spor oyuncusu olacak. Dürüst olmak gerekirse Fortnite’da nitekim çok âlâ ve bir gün rekabet ederse şaşırmam.” tabirlerini kullandı.

MESUT ÖZİL’İN KARİYERİ

Mesut Özil’in hayatı ailesinin Almanya’ya göç etmesiyle şekillendi. Devrek’in Hışıroğlu köyünden olan Mustafa ve Gülizar Özil çifti, personel sıfatıyla Almanya’ya 1970’li yıllarda göç etti. Türk asıllı Alman ulusal futbolcu olan Özil, Alman Ulusal Kadrosu’nda forma giydi.

2010 FIFA Dünya Kupası’nda turnuvanın en bedelli oyuncusuna verilen Altın Top Ödülü’ne aday gösterilen Özil, 2006 yılında doğduğu kentin bir grubu olan ve Bundesliga’da çaba eden Schalke 04’e transfer olarak profesyonel Futbol mesleğine başladı. Akabinde 2008 yılında bir öbür Bundesliga grubu SV Werder Bremen’e transfer oldu. Almanya ile 2010 FIFA Dünya Kupası’nda gösterdiği performans ile Ağustos 2010 tarihinde La Liga gruplarından Real Madrid’e transfer oldu. 2013 yazında transfer devrinin son gününde ise İngiliz kadrolarından Arsenal’in kulüp tarihinde bir oyuncu için ödediği en yüksek bonservis bedeli olan 42.500.000 Euro karşılığında bu kadroya transfer oldu. Bu transferle birlikte tüm vakitlerin en kıymetli Alman futbolcusu oldu.

2021’in devre ortasında Fenerbahçe’ye katılan Mesut Özil’in 2024 yılına kadar mukavelesi bulunuyor. 

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.