SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Son Dakika: Manchester City’den yılın transferinde gece yarısı sürprizi! Erling Haaland’a rekor maaş… Galatasaray’ın kapısından dönmüştü…

Son Dakika: Manchester City’den yılın transferinde gece yarısı sürprizi! Erling Haaland’a rekor maaş… Galatasaray’ın kapısından dönmüştü …

Son Dakika: Manchester City’den yılın transferinde gece yarısı sürprizi! Erling Haaland’a rekor maaş… Galatasaray’ın kapısından dönmüştü…
Akacan The Mall
19.04.2022 08:52
0
A+
A-

Son Dakika: Manchester City’den yılın transferinde gece yarısı sürprizi! Erling Haaland’a rekor maaş… Galatasaray’ın kapısından dönmüştü…
Borussia Dortmund’un yıldız oyuncusu Erling Haaland’ın önümüzdeki sezon formasını giyeceği takım netleşiyor. İngiliz basını gece yarısı son dakika olarak servis ettiği haberde imzaların atıldığını öne sürdü ve Norveçli golcünün, Manchester City’de alacağı rekor haftalık maaşını duyurdu. Yılın transferi için geri sayıma geçilmişken akıllara Fatih Terim’in Erling Haaland hakkında yaptığı o açıklama ve yetenekli golcünün zamanında Galatasaray’ın kapısından nasıl döndüğü geldi.

Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund forması giyen Erling Haaland’ın rekor maaş karşılığında Premier Lig devi Manchester City ile anlaşmaya vardığı öne sürüldü.

İngiliz ve Alman basınının gece yarısı son dakika koduyla servis ettiği haberlere göre; Manchester City, Norveçli oyuncunun kendisiyle el sıkıştı. İngiliz ekibi, sözleşmesindeki 63 milyon Sterlin’lik serbest kalma bedelini bu yaz Alman temsilcisine ödeyerek transferi resmileştirecek.

Akacan The Mall

HAFTALIK 500 BİN STERLİN

Daily Mail gazetesi, Erling Haaland – Manchester City haberlerini bir adım ileriye taşıyarak menajerler seviyesinde imzaların atıldığını öne sürdü. Bu iddiaya göre; 21 yaşındaki futbolcu, haftalık 500 bin Sterlin kazanacak. Bu rakamın resmileşmesi durumunda Erling Haaland, yıllık 24 milyon Sterlin ile Premier Lig’in en fazla kazanan oyuncularından biri olacak.

PREMIER LİG’İN EN FAZLA KAZANAN 5 FUTBOLCUSU (YILLIK)

CRISTIANO RONALDO: 26.4 MİLYON £
KEVIN DE BRUYNE: 20.8 MİLYON £
DAVID DE GEA: 19.5 MİLYON £
JADON SANCHO: 18.2 MİLYON £
RAPHAEL VARANE: 17.68 MİLYON £

BABASI DA MANCHESTER CITY’DE OYNAMIŞTI

Erlin Haaland’ın kendisi gibi futbolcu olan babası Alf Inge Haaland, 2000 yılında Leeds United’dan Manchester City’e transfer olmuştu. Manchester United maçında Roy Kean’in yaptığı faul sonrası yaşadığı sakatlık sebebiyle kariyerine ara vermiş ancak daha sonra eski günlerine geri dönememişti.

Roy Keane yaptığı faul yüzünden 5 bin sterlin para cezasına çarptırıldı ve üç maç sahalardan men edildi. Bununla birlikte otobiyografisinde bunun bir intikam eylemi olduğunu itiraf ettikten sonra Futbol Federasyonu (FA) tarafından 150 bin sterlin daha para cezasına çarptırıldı ve 5 maç daha sahalardan men cezası aldı. Ancak o zaman bile, yaptığı şey için pişmanlık duymadığını söyledi.

 

BABASININ KARİYERİNİ ROY KEANE Mİ BİTİRDİ?

Roy Keane’in bu hareketinin ardından sakatlanan Erling Haaland’ın babasının kariyerinin sonunun geldiği söyleniyor. Ancak Alf-Inge söz konusu maçta 90 dakika forma giymişti. O yaz ameliyat olmuş fakat Keane’in darbe vurduğu sağ dizinden değil, sol dizinden…

Alf-Inge, 2014’te BBC Radio 5 Live’da, “Beni tekmelediği için onu suçlamıyorum. Endişelendiğim şey, ilk kitabında bunu intikam almak için yaptığını söylemesiydi. Bunun futbolun bir parçası olduğunu düşünmüyorum. Onu asla kariyerimi bitirmekle suçlamadım. Ama bu benim İngiltere’deki son 90 dakikamdı, belki de o faulün bunda bir etkisi vardı.” demişti.

ALF IGNE’NIN FUTBOLCULUK GÜNLERİNEN BİR KESİT

BORUSSIA DORTMUND CEPHESİ BİR GÜN ÖNCE NE DEMİŞTİ?

Borussia Dortmund Takım Koordinatörü Sebastian Kehl, takımdan ayrılması gündemde olan Erling Haaland’ın geleceğine ilişkin yaptığı açıklamalada görüşmelerin sürdüğünü söylemiş ve serbest kalma maddesine dikkat çekerek olası bir transfere açık kapı bırakmıştı.

Serbest kalma maddesi herkes tarafından bilinen bir tazminat ve bir geçerlilik tarihi var. Bir an önce karar verilmesini bekliyoruz. Haaland ile görüşmelerimiz sürüyor. Şu an için bu konuyla ilgili daha fazla konuşulacak bir şey yok. Haaland ile güvene dayalı çok iyi bir ilişkimiz vra. Ne kadar erken karar verirse kulüp için o kadar iyi olacak.

Sebastian Kehl

OLIVER KAHN: RAKAMLAR HAYAL GÜCÜMÜZÜN ÖTESİNDE

Bayern Münih Başkanı Oliver Kahn ise Robert Lewandowski’nin takımdan ayrılması durumunda Erling Haaland’ı transfer edecekleri yönündeki söylentilere ilişkin verdiği demeçte bahsi geçen rakamların hayal güçlerinin ötesinde olduğunu söylemişti.

Haaland için söylenen rakamlar sık sık konuşulan bir durum. Bunlar bizim için hayal ettiğimizden çok uzak olan durumlar. Tabii ki Haaland, mükemmel bir hücumcu ve gelecek için çok ilginç bir oyuncu. Ama konuşulan rakamlar bizim hayal gücümüzün ötesinde.

Oliver Kahn

LA LIGA’YA SICAK BAKIYORDU AMA…

Kontratındaki serbest kalma maddesinin 75 milyon euro olduğu bilinen Haaland’ın adı bir dönem babasının da formasını giydiği Manchester City’nin yanı sıra Manchester United, Barcelona ve Real Madrid ile de anılıyor. Avrupa futbolunda önümüzdeki yıllara damgasını vurması beklenen Haaland bu sezon takımıyla 26 karşılaşmada 25 gol atmıştı.

Norveç Milli Takımı’nın Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde yer aldığı grubunu Hollanda ve Türkiye’nin gerisinde tamamlaması nedeniyle 2022 Dünya Kupası’nda yer alma fırsatını değerlendiremeyen Haaland, daha önce yaptığı açıklamada İspanya’da oynanan futbolu sevdiğini belirtmiş ve geleceğine dair önceliğinin La Liga olabileceğinin sinyallerini vermişti.

REAL MADRID’IN HEDEFİ KYLIAN MBAPPE

Cristiano Ronaldo – Lionel Messi ikilisinden sonra futbol dünyasına damga vurması beklenen ikili Erling Haaland – Kylian Mbappe olarak görülürken, iki isimden birini transfer etmesine kesin gözüyle bakılan Real Madrid’in tercihini Fransız futbolcudan yana kullandığı kaydedildi.

İspanyol devinin, rekor maddi şartlar karşılığında Kylian Mbappe ile bu yaz resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

TAM BİR GOL MAKİNESİ

Erling Haaland, Borussia Dortmund’a geldiğinden bu yana gollerine fırtına gibi devam ediyor. Bu sezon 26 maçta 25 gol 8 asiste imza atan 21 yaşındaki golcü, Dortmund formasıyla toplamda 85 maçta 82 gol 23 asist yaptı.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.