SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

Son dakika: Kim Min-Jae kazandırdığı parayla Fenerbahçe’yi ihya etti! Yerine stopere Jason Denayer ya da Alexandre Penetra…

Son dakika: Kim Min-Jae kazandırdığı parayla Fenerbahçe’yi ihya etti! Yerine stopere Jason Denayer ya da Alexandre Penetra…Güney Koreli stoper …

Son dakika: Kim Min-Jae kazandırdığı parayla Fenerbahçe’yi ihya etti! Yerine stopere Jason Denayer ya da Alexandre Penetra…
Akacan The Mall
16.07.2022 07:37
0
A+
A-

Son dakika: Kim Min-Jae kazandırdığı parayla Fenerbahçe’yi ihya etti! Yerine stopere Jason Denayer ya da Alexandre Penetra…
Güney Koreli stoper, Türk futbol tarihinin en başarılı transferlerinden biri oldu. 2021 Ağustos’unda 3 milyon Euro’ya Beijing Guoan’dan alınan Kim, 19.5 milyon Euro’ya Rennes’e satılırken, mali açıdan sarı lacivertli kulübe ilaç oldu. Bu yaz takımına kattığı Lincoln, Willian Arao, Emre Mor ve Tiago Çukur’un bonservisleri için toplam 8.75 milyon Euro ödeyen Fenerbahçe, bu sayının 2 katından fazlasını Güney Koreli yıldızın satışından elde etti.

Fenerbahçe’de Jose Sosa, Berke Özer, Ozan Tufan ve Mesut Özil’in akabinde Kim Min-Jae ile de yollar ayrılıyor.. 2021 Ağustos’unda 3 milyon Euro’ya Çin’in Beijing Guoan ekibinden transfer edilen Güney Koreli stoper, 19.5 milyon Euro’ya Fransız takımı Rennes’e transfer oldu. Eski teknik yönetici Vitor Pereira’nın tavsiyesiyle alınan Kim Min-Jae, böylece 1 yıldan daha kısa müddette Fenerbahçe’ye 6 kattan fazla para kazandırdı.

TRANSFERLERİN PARASINI ZİYADESİYLE KARŞILADI

Akacan The Mall

Türk futbol tarihinin en değerli ihracatları ortasına giren Kim’in satışından gelecek para, yapacağı transferler için mali kaynak arayışında olan sarı lacivertli kulübe tam manasıyla ilaç oldu. Bu yaz takımına kattığı futbolcuların bonservislerine toplam 8 milyon 750 bin Euro (Lincoln Henrique 3.5 milyon Euro, Willian Arao 3 milyon Euro, Emre Mor 2 milyon Euro, Tiago Çukur 250 bin Euro) Fenerbahçe, bu sayının 2 katından fazlasını Kim’in satışından elde etti.

ALİ KOÇ PERİYODUNDA 77 MİLYON EURO

Fenerbahçe’de kaldığı müddette defansın vazgeçilmez ismi olan Kim Min-Jae, oynadığı 39 resmi maçın 38’inde birinci 11’de alana çıktı. Vitor Pereira periyodunda 3’lü savunmada istikrarlı bir biçimde misyon yapan Güney Koreli stoper, Portekizli hocanın yerine gelen İsmail Kartal’ın 4’lü sisteminde de birebir başarıyı tekrarladı. Kim’in transferiyle birlikte, başkanlıkta 4. yılını dolduran Ali Koç periyodunda Fenerbahçe’nin futbolcu satışından kazandığı para 77 milyon Euro’yu aşmış oldu.

KiM’iN YERiNE STOPERE ESKi GALATASARAYLI DENAYER YA DA PENETRA

Oyun planında kilit rol oynayan Kim Min-Jae’nin boşluğunu dolduracak bir defans oyuncusu arayan sarı lacivertli idarenin birinci maksatları Jason Denayer ile Alexandre Penetra.

Kim Min-Jae’nin Rennes’e satışı her ne kadar önemli bir transfer başarısı olsa da, Güney Koreli stoperin boşluğunun dolup dolmayacağı bir soru işareti. Çünkü Kim, teknik yönetici Jorge Jesus’un oyun planında kıymetli bir yer tutuyordu.

Transfer görüşmeleri nedeniyle müsaade aldığı son 2 idman hariç tüm antrenmanlara katılan 25 yaşındaki stoper, hazırlık maçlarının tamamında forma giydi. Kim’in ayrılığının akabinde, 20 Temmuz’da Dinamo Kiev ile oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi eleme müsabakasında defans göbeğinin Serdar Aziz-Attila Szalai ikilisinden oluşması bekleniyor.

PENETRA 20 YAŞINDA

Marcel Tisserand, Steven Caulker ve Mauricio Lemos da UEFA listesine alınmadığı için yeni bir stoper transferi gündeme geldi. Gündemdeki isimler; bonservisi elinde olan eski Galatasaraylı Jason Denayer ve Portekiz’in Famalicao ekibinin 20 yaşındaki stoperi Alexandre Penetra.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.