SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Son dakika: Galatasaray’dan transfer taarruzu! Şahsen İtalya’ya uçtu, 7 destek birden… Jorge Jesus da istiyordu…

Son dakika: Galatasaray’dan transfer taarruzu! Şahsen İtalya’ya uçtu, 7 destek birden… Jorge Jesus da istiyordu…Ligde yeni dönem öncesinde 7 …

Son dakika: Galatasaray’dan transfer taarruzu! Şahsen İtalya’ya uçtu, 7 destek birden… Jorge Jesus da istiyordu…
Akacan The Mall
07.07.2022 10:22
0
A+
A-

Son dakika: Galatasaray’dan transfer taarruzu! Şahsen İtalya’ya uçtu, 7 destek birden… Jorge Jesus da istiyordu…
Ligde yeni dönem öncesinde 7 transfer yapmayı planlayan Galatasaray, gündemdeki oyuncular için Avrupa tipine çıktı. Cenk Ergün, İstanbul’da Marcao için Sevilla ile pazarlıkları sürdürürken Sportif A.Ş. Lider Vekili Erden Timur, İtalya’ya gitti. Sarı kırmızılı yönetici burada evvel prensipte anlaşılan oyuncu için kulübüyle masaya oturacak. Akabinde ulusal stoperin grubunu ikna etmeye çalışacak. Öte yandan Fenerbahçe teknik yöneticisi Jorge Jesus’un istediği isme de kanca atıldı derken Sergio Oliveira için 4 yıllık imza argümanı ortaya atıldı.

Galatasaray’da ağır bir transfer mesaisi yaşanmaya başladı. Futbol yöneticisi Cenk Ergün, Marcao’nun transferi için İstanbul’da görüşmeleri yürütürken Sportif A.Ş. Lider Vekili Erden Timur ise dün sabah İtalya’ya uçtu. Takımını güçlendirmek ismine 7 destek daha yapması beklenen Galatasaray’da hareketlilik arttı. Sarı kırmızılı kulüpte transfer konusunda yaşanan gelişmeler şu formda:

SEVİLLA’DAN 14 MİLYON EURO BEKLENİYOR

Akacan The Mall

İspanyol takımı Sevilla Marcao’nun bonservisi için teklifini 12 milyon Euro’ya çıkardı. Fakat Zenit’in bonuslarla 15 milyon Euro önermesi sonrasında Galatasaray, İspanyollar ile el sıkışmadı. Cenk Ergün dün kulüpte Sevilla idarecileri ile bir ortaya geldi. Marcao da Sevilla’ya gitmek istediği için Galatasaray, İspanyolların 14 milyon Euro’ya çıkması halinde transfere onay verecek.

JOAO PEDRO İLE PRENSİPTE KELAM KESİLDİ

Dün İtalya’ya giden Erden Timur’un transfer gayesinde ise öncelikli olarak iki isim var. Birincisi Joao Pedro oburu ise Kaan Ayhan… Galatasaray geçtiğimiz hafta Cenk Ergün’ün yürüttüğü görüşmeler sonrasında Joao Pedro ile el sıkışmıştı. Brezilyalı forvet, sarı kırmızılıların 2 milyon Euro’dan 3 yıllık teklifine ‘Evet’ demişti. Erden Timur da Cagliari Kulübü ile 4-5 milyon Euro bandında bonservis bedeli karşılığında el sıkışıp transferi bitirmek ismine görüşmelere başladı. Joao Pedro geçen yıl 39 maçta 13 gol 4 asist ile oynadı.

SASSUOLO İLE FARK 1.5 MİLYON EURO

İdeal 11’de Abdülkerim Bardakçı, Yunus Akgün ve Kerem Aktürkoğlu’nu düşünen Galatasaray, takımına kaliteli bir yerli daha dahil etmek istiyor. Hem sağ bek hem de stoperde oynayabilmesi nedeniyle Kaan Ayhan’ın ismi ön plana çıktı. Ulusal futbolcu için 5 milyon Euro isteyen Sassuolo Kulübü bu sayısı 3.5-4 milyon Euro’ya indirmesi halinde Galatasaray deneyimli ismi takımına katmayı hedefliyor. A Ulusal Takım’ın da değerli oyuncularından biri olan Kaan Ayhan’ın Sassuolo Kulübü ile 2 yıl daha mukavelesi bulunuyor.

JORGE JESUS DA ONU İSTİYORDU

Santrfor bölgesinin büsbütün yabancılardan oluşmasını istemeyen sarı kırmızılılar 2021-2022 döneminde Kasımpaşa ile yıldızlaşan golcü futbolcuda ısrarcı durumda. Umut Bozok’la anlaşan sarı kırmızılılar artık kulübü Lorient’le masada. Porto’nun orta saha oyuncusu Sergio Oliveira’nın transferinde de büyük etap kaydedildi.

G.Saray idaresinin transfer listesindeki öteki oyuncularla ilgili gelişmeler ise şöyle:

UMUT BOZOK: Galatasaray, santrfor mevkiinin tamamının yabancı oyunculardan oluşmasını istemiyor. Bu doğrultuda Umut Bozok’u transfer etmek ismine temaslar başladı. Üstün Lig’de geçen dönem gol hükümdarı olan futbolcu, Galatasaray’a gelmeye hazır olduğunu lisana getirdi. Sarı kırmızılılar, 1 yıl daha mukavelesinin bulunduğu Lorient kulübü ile bu transferi bitirmek ismine görüşecek. 

WILLIAM CARVALHO VE IDRISSA GUEYE: Galatasaray’ın orta saha için takımına katmak istediği 2 isim bulunuyor. William Carvalho’yu sarı kırmızılıların yanı sıra Fenerbahçe de istiyor. Galatasaray yöneticileri, Carvalho için önümüzdeki hafta İspanya’ya gidecek.

PSG iSTEMiYOR

PSG’de takımda düşünülmeyen İdrissa Gueye de orta sahanın kıymetli alternatifleri ortasında. Bu oyuncu için de teşebbüsler başladı. ·

HARIS SEFEROVIC VE SERGIO OLIVEIRA: Biri santrfor oburu ise orta saha bölgesinde oynayan iki tecrübeli isim menajerler aracılığı ile Galatasaray’a önerildi. Hem Haris Seferovic hem de Sergio Oliveira, Erden Timur’un önüne sunulan isimler. Oyuncuların maliyeti ile alakalı kulüpleri ile temasa geçen Timur’un Porto’da forma giyen Oliveira’yı bitirme evresine geldiği öğrenildi. 30 yaşındaki orta saha oyuncusu geçen dönem Roma’da kiralıktı.

4 YILLIK İMZA İDDİASI

Öte yandan Pedro Sepulveda’nın haberine nazaran ise Galatasaray, Sergio Oliveira ile anlaştı. Galatasaray, 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Oliveira ile 4 yıllık kontrat imzalayacak. Başarılı oyuncu önümüzdeki birkaç gün içinde İstanbul’a gelecek.

 

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.