SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

Son Dakika: Galatasaray’da teknik yönetici bilmecesi sürüyor! Domenec Torrent’in resti sonrası Okan Buruk’tan açıklama geldi…

Son Dakika: Galatasaray’da teknik yönetici bilmecesi sürüyor! Domenec Torrent’in resti sonrası Okan Buruk’tan açıklama geldi…Domenec Torrent …

Son Dakika: Galatasaray’da teknik yönetici bilmecesi sürüyor! Domenec Torrent’in resti sonrası Okan Buruk’tan açıklama geldi…
Akacan The Mall
12.05.2022 08:37
0
A+
A-

Son Dakika: Galatasaray’da teknik yönetici bilmecesi sürüyor! Domenec Torrent’in resti sonrası Okan Buruk’tan açıklama geldi…
Domenec Torrent ile yola devam etmeme kararı alan Galatasaray’da teknik yönetici bilmecesi sürüyor. Bir yandan seçim hazırlıklarına da devam eden sarı kırmızılı kulübün gündeminde olduğu konuşulan Okan Buruk’tan açıklama geldi.

Spor Toto Üstün Lig’de art geriye alınan başarısız sonuçlar ve Demir Küme Sivasspor yenilgisi sonrasında yaptığı açıklamalar sebebiyle yeni dönemde grubun başında Domenec Torrent’i istemeyen Galatasaray’da teknik yönetici arayışları sürüyor.

Domenec Torrent ile dönem sona ermeden yolların ayrılması durumunda kalan maçlar için teknik yöneticilik koltuğuna U19 Grubu’nu çalıştıran Hakan Balta’nın oturması bekleniyor. Lakin Hakan Balta dışında bu koltuk için 3 aday daha bulunduğu sav ediliyor.

Akacan The Mall

DOMENEC TORRENT’TEN AYRILIK RESTİ

İspanyol teknik adam, veda için 2022-23 dönemi bitene dek imzaladığı kontrat yükümlülüklerini işaret ederken son iki basın toplantısında da bu bahsin altını çizen bildiriler verdi.

Domenec Torrent, 3-2 kaybettikleri Sivasspor ve 0-0 berabere kaldıkları Başakşehir müsabakalarının akabinde yaptığı basın toplantılarında ayrılık kurallarına gönderme yaparken, istediği kaideler oluşmadığı sürece ayrılığa yanaşmadığı konusunda idareye de göndermede bulundu.

TAKSİTLE AYRILIĞI KABUL ETMİYOR

Galatasaray idaresinin hafta içi yapılan görüşmede hak ettiği tazminatın yarısını 10 taksitte ödeyip göndermek istediği Domenec Torrent, bu teklife yanaşmadı. Tecrübeli çalıştırıcı, Sivas maçı sonrasında “Benim Galatasaray ile mukavelem var. Kontratıma hürmet duyun’” demişti. Hafta içinde Elmas ve Torrent’in menajeri ortasında yapılan görüşmeler sonuç vermezken İspanyol çalıştırıcı tazminatta indirime yanaşmadığını açıkça ortaya koydu. Torrent Başakşehir maçı sonrasında ise bu defa “Ne ayrılığı! Benim Galatasaray Kulübü ile 1 yıl daha mukavele var. 1 yıl daha burada, Galatasaray’dayım” dedi.

TOPLAM MALİYET 2.1 MİLYON EURO

Domenec Torrent’in bu kelamları, “Ayrılık isteniyorsa hem benim hem de takımımın kontratındaki kaideler neyse, tam olarak yerine getirilmeli” imasında bulunduğu halinde yorumlandı. Galatasaray’ın tek taraflı mukavele feshi halinde Torrent’e 1.5 milyon Euro, 4 kişilik takımına ise 660 bin Euro ödemesi gerekiyor. Bu takdirde Torrent’in ayrılık faturası 2 milyon 160 bin Euroya geliyor.

Kulüp ise bu sayıları yarı yarıya indirmek için pazarlık arıyor fakat şimdi bir tahlil bulunabilmiş değil. Galatasaray Lideri Burak Elmas ise 11 Haziran’daki seçimi beklemeden ayrılık için formül arıyor.

RUDI GARCIA İLE ANLAŞILDI SAVI

Galatasaray’da lider adaylarından Eşref Hamamcıoğlu’nun futbol aklı Cenk Ergün’ün, teknik yönetici Rudi Garcia ile anlaştığı öne sürülmüştü. Son olarak ülkesinde Lyon’u çalıştıran ve uzun müddettir Hamamcıoğlu’nun gündeminde yer alan Garcia’nın, Galatasaray cephesinden gelen teklife, “Evet” karşılığını verdiği argüman edilmişti.

Transfer listesi dahi hazırlayan Cenk Ergün’ün, gündemdeki isimleri Rudi Garcia ile paylaştığı kaydedilmişti. Öteki taraftan Cenk Ergün’ün, Avusturya’da kamp yeri arayışında olduğu ve şimdiden bir yaz programı çıkardığı belirtilmişti.

TANRIVERMİŞ GERİ Mİ DÖNECEK?

Cenk Ergün’ün Rudi Garcia’ya yardımcı olarak İtalya’da büyük işler başaran ve koyu bir Galatasaraylı olan antrenör Tuğberk Tanrıvermiş’i düşündüğü söz edildi. Tanrıvermiş, sarı kırmızılı kulüpte uzun yıllar hamle antrenörlüğü yapmıştı.

EŞİ ARGÜMANLARI YALANLADI

Argümanlar hakkında şahsî toplumsal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Cenk Ergün’ün eşi, “Bizim beyefendi için diyorlar ki hoca peşinde, diyorlar ki oyuncu peşinde, diyorlar ki kamp yeri bakıyor. Ben de diyorum biz neredeyiz? Başım karışıyor. Tatildeyiz çok şükür. Bayramda çekirdek ailemizle. Uyduranlar kusura bakmasın.” kelamlarıyla tezleri yalanlamıştı.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.