SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

Son Dakika: Galatasaray’da sular durulmuyor! “Domenec Torrent lakin Fatih Terim’in analisti olabilir”

Son Dakika: Galatasaray’da sular durulmuyor! “Domenec Torrent fakat Fatih Terim’in analisti olabilir”Hürriyet Gazetesi Galatasaray Muhabiri Ali …

Son Dakika: Galatasaray’da sular durulmuyor! “Domenec Torrent lakin Fatih Terim’in analisti olabilir”
Akacan The Mall
18.05.2022 09:12
0
A+
A-

Son Dakika: Galatasaray’da sular durulmuyor! “Domenec Torrent fakat Fatih Terim’in analisti olabilir”
Hürriyet Gazetesi Galatasaray Muhabiri Ali Naci Küçük; Teknik Yönetici Domenec Torrent’in Fatih Terim hakkındaki açıklamaları, Arda Turan’a taraftarı önünde veda etme talihi vermemesini ve seçim sürecindeki gelişmeleri kıymetlendirdi.

Galatasaray’da uzun müddettir seçim tartışmaları sürerken gelecek dönem grubun başında olmamasına kesin gözüyle bakılan Domenec Torrent’in, Fatih Terim ve Arda Turan hakkındaki açıklamaları çok konuşuldu. Hürriyet Gazetesi Galatasaray Muhabiri Ali Naci Küçük, sarı kırmızılılardaki tüm gelişmeleri Spor Arena’dan Uğur Yapıcı’ya kıymetlendirdi.

– Domenec Torrent’in açıklamaları, Arda Turan’ın bir manada jübile maçına çıkamamasını nasıl değerlendiriyorsun?

Akacan The Mall

Bir defa Domenec Torrent kendi içinde tutarsız açıklamalar yapan ve çelişkili tabirlere imza atan bir teknik yönetici. O da herhalde denetimi kaybetmiş, bir gün ak dediğine iki gün sonra kara diyor. İki hafta evvel Arda Turan için ‘Çok düzgün çalışıyor, çok profesyonel bir futbolcu, çok âlâ idmanlara imza atıyor, fizik durumu iyi” dedi. Dün çıktı ‘Kondisyonu yetersiz, o yüzden Arda’yı takıma almadık. Oynayabilecek seviyede değildi’ dedi. Bir kez her ne olursa olsun, Arda Turan bu kulübün altyapısından yetişti. 22 yaşında kaptanlık pazubandını taktı. 13 milyon Euro kulübe para kazandırdı. Atletico Madrid ve Barcelona forması giydi. Türk futbol tarihinde bir çığır açtı. Arda ne yaptıysa kendine yaptı ancak hiçbir vakit Galatasaray Kulübü’ne bir yanlışı olmadı. Arda’nın yanılgılarını yanlışlarını tartışabilirsiniz ancak Galatasaraylılığını tartışamazsınız. Bu Arda Turan’a bu saygıyı göstermemek, Torrent’in katiyetle kendi saygısızlığıdır.

– Saygısızlık olarak mı nitelendiriyorsun?

Net bir saygısızlıktır. Siz Babel’e, Feghouli’ye verdiğiniz fırsatı kalkıp Galatasaray altyapısından yetişen Arda Turan’a vermiyorsanız, bu sizin çok büyük bir hatanızdır. Tahminen de Torrent, o bahsettiği hesaplaşmaları, iç hesaplaşmaları kendi yapıyor. Kendi iç dünyasında aslında tahminen de geçmişin hesaplarını kapatıyor Arda üzerinden. Arda’yı cezalandırıyor, tahminen de Fatih Terim fotoğrafı yüzünden o jübile talihini tanımadı.

– Dün yaptığı gönderme vardı Torrent’in, açıklamasında diyor ki, “Herkes benim gelir gelmez neden eleştirildiğimi biliyor. Kimse kulüpten büyük değildir.” Bunun manası toplumsal medyada Fatih Terim’e bir gönderme olarak algılandı. Bu bahiste ne düşünüyorsunuz?

DOMENEC TORRENT LAKİN FATİH HOCA’NIN ANALİSTİ OLABİLİR

İki hafta evvel de Fatih Terim’e gönderme yapmıştı. Florya’da hiçbir şey bırakılmamıştı, kağıtlar yerdeydi üzere… Ne yazık ki Domenec Torrent, Fatih Hoca’yı amaç alıyor. Muhakkak ki burada da amacı Fatih Terim ve vazifeye gelemeden Terim’in onun aleyhinde bir kampanya başlattığını mı düşünüyor bilmiyorum lakin ben Fatih Terim’i 20 yıldır tanıyorum. Vakit zaman da hocayla telefonla görüşüyorum. Ben hocanın Domenec Torrent’in ismini andığını duymadım. Ya da hiç kimseye Torrent yahut Galatasaray aleyhine görüşler belirttiğini de duymadım. Zira Fatih Hoca, Torrent’i kendi sınıfında görmüyor. Değil de olamaz da… Torrent, Fatih Hoca’nın grubundaki analistlerinin sınıfında bir teknik adam bana nazaran. Çok ekmek yemesi lazım Torrent’in, Fatih Terim’le alakalı tenkit yapabilmesi için.

TORRENT BENCE ÇOK YETERLİ BİR AKTÖR

Torrent aslında çok âlâ bir PR çalışması Türkiye’de. Bir teknik adam Pep Guardiola’nın yardımcısı olarak lanse edilip Galatasaray’a imza attı. Halbuki 3.5 yıl evvel Guardiola’nın yanından ayrılmıştı. O yüzden Domenec Torrent’in bu kontratlara imza atması, bu paraları kazanması harikulade bir olay. O yüzden kimse bu türlü romantik açıklamalar yapmasın. Domenec Torrent bence çok güzel bir oyuncu, aktör… Zira teknik yöneticilik performansı ortada, çok uygun bir aktör bence. 

– Geçtiğimiz günlerde Burak Elmas açıklamalarda bulundu ve ‘aday değilim’ dedi. Ayrıyeten, kendi gündemine ait birtakım tenkitleri, sitemleri vardı. Seçim gündeminin ana odak noktası Dursun Özbek aday olacak mı, olmayacak mı? Bu mevzuda bir soru işareti var, neler söylersiniz?

KAYBEDECEĞİ YARIŞA GİRMEK İSTEMEDİ

Burak Elmas vedayı kendine yakışan formda yaptı. Tahminen adaylığı düşündü, gündemine aldı fakat görüştüğü bireylerde ya da topluluktan o ışığı alamadığı için kaybedeceği yarışa da girmek istemedi. Bence en hakikat olanı, en mantıklı olanı yaptı. Eşref Hamamcıoğlu ilgili yaptığı tenkitlere de son derece katılıyorum. Ne yazık ki Galatasaray’da güzel olmayan bölünmeler, bir iktidar savaşı yaşanıyor. Bu uzun yıllardır Galatasaray’da olan bir senaryo ya da sinema. Umarım birliktelik sağlanır toplulukta zira Galatasaray artık çok bölündü. 

AKLI SELİM GALATASARAYLI DURSUN ÖZBEK’İ LİDER OLARAK GÖRMEK İSTİYOR

Dursun Özbek’le alakalı şunu söyleyebilirim; şimdi net kararını vermiş değil fakat önünde çok da uzun bir mühlet kalmadı. 20 Mayıs adayların listelerini son teslim etme tarihi. Bugün de yarın da çok değerli görüşmelere imza atacak. Kısa müddette Dursun Özbek çıkıp bu hususta açıklama yapacak. Galatasaray topluluğunun Dursun Özbek’ten bir talebi var. Zira Galatasaray’da bütün projeler yarıda kaldı. Riva, Florya, Kemerburgaz, otel projesi, spor salonu projesi… O yüzden Galatasaray topluluğu bu projelerin bir an önce, deneyimli bir lider önderliğinde finansal gücü yüksek bir lider önderliğinde tamamlanmasını istiyor. Galatasaray’da bir çok insan; Riva’yı satacağım, oteli satacağım, Florya’yı satacağım… Satacaksın da ne olacak? Galatasaray o denli satmakla yönetim edilebilecek bir kulüp değil. Milyar TL’lerin konuşulduğu bir topluluktan satarak tahlil üretemezsiniz. O yüzden birçok aklı selim Galatasaraylı Dursun Özbek’i lider olarak görmek istiyor. Dursun Özbek adaylığı kesin olarak karar verirse rakibi de Eşref Hamamcıoğlu olacak. Zira kendisi net bir biçimde güç birlikteliği formülüne hayır dedi.  

METİN ÖZTÜRK, DURSUN ÖZBEK’İN LİSTESİNE GİRER”

Dursun Özbek adaylığını açılarsa ben Metin Özbek ve takımının çok büyük bir kısmının Dursun Özbek önderliğinde o listede birleşeceğini düşünüyorum. 

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.