SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Son dakika: Galatasaray’da Cenk Ergün’den istifa yalanlaması ve Joao Pedro açıklaması

Son dakika: Galatasaray’da Cenk Ergün’den istifa yalanlaması ve Joao Pedro açıklamasıGalatasaray, Cenk Ergün’ün istifa ettiği istikametinde çıkan …

Son dakika: Galatasaray’da Cenk Ergün’den istifa yalanlaması ve Joao Pedro açıklaması
Akacan The Mall
14.07.2022 08:52
0
A+
A-

Son dakika: Galatasaray’da Cenk Ergün’den istifa yalanlaması ve Joao Pedro açıklaması
Galatasaray, Cenk Ergün’ün istifa ettiği istikametinde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Bu tezlere ait olarak Avusturya’da basın mensuplarına konuşan Cenk Ergün, “İddialar temelsiz, vazifemin başındayım” dedi.

Galatasaray Kulübü Futbol Yöneticisi Cenk Ergün, sarı-kırmızılı takımın MOL Fehervar maçı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Hakkında çıkan istifa haberlerinin gerçekleri yansıtmadığını belirten Cenk Ergün, “Avusturya kampında ikinci hazırlık maçımızı yapacağız. Bunlardan bağımsız olarak bugün zati hepiniz de öğrenmek için beni aradınız. Tek tek karşılık veremedim. Temelsiz bir haber oraya çıktı ve devamı da geldi. Birinci başta benim kelamda istifamı verip, liderimizin bu istifayı kabul etmediği istikametinde bir haber çıktı. Aslında istifa nasıl bir kuruluştur, istifanızı veriyorsanız, verirsiniz. Onun kabulünü de beklemezsiniz. Çeker gidersiniz. Hasebiyle hem mana olarak yanlış hem de gerçekleri yansıtmıyor. Bu türlü bir olay gerçekleşmedi. Öğlenden sonra da son dakika haberi girdi. Bu sefer de istifamı verdiğime ve kamptan ayrıldığıma dair. Bu iki olay da gerçek değil. Esasen karşınızdayım. Ekiple bir arada geldim. Birçoğunuzla birkaç gündür sohbetler ediyoruz. İlerleyen günlerde de olacak. Şu an grupla bir arada Avusturya’da kamptayım. Lider ve idare tarafından bana verilmiş vazife doğrultusunda ekiple, hocayla, oyuncularla beraberim. Burada elimizden geldiğince grubumuzu en düzgün formda hazırlamak için burada bulunuyoruz” tabirlerini kullandı.

Akacan The Mall

“GALATASARAY’A HİZMET ETMEK BENİM İÇİN HER VAKİT ŞEREFTİR”

Galatasaray’a hizmet etmenin kendisi için her vakit kıymetli olduğunu belirten Ergün, “Buradayım. Sonuçta bir vazife dağılımıdır. Anları, vakitleri, yoğunluğu değişebilir. Ben bu sefer başından beri daha çok kadroya yakın hareket ediyorum. Hasebiyle transfer görüşmeleri de devam ediyor. Sizlerin de gördüğü ve takip ettiği kadar şu manasıyla o kadar da içerisinde değilim. Fakat dediğim üzere bu bir misyon dağılımı. Bu öyledir, bugün böyledir. Yarın da nasıl olacağı idaremiz tarafından belirlenir. Şöyle söyleyeyim. Devam eden bir süreçti. Ben aslında misyona başladığımda da ilgi gelmişti. Bu misyon içerisinde de hem liderimiz hem de Sportif AŞ Başkanvekilimiz Erden Timur da sürecin içinde bulundular. Hatta son sonuncu kararın verildiği, mutabakatın olduğu anda liderimiz Dursun Özbek, oyuncumuz Marcao ve menajeri bulunmaktaydı. Dediğim üzere bunlar birer süreçtir. Bu süreçler dahilinde bizler de elimizden geleni yapacağız. Ben Galatasaray Spor Kulübü’nün vazife vermiş olduğu bir çalışanım. Bunun yanında divan şurası üyesiyim. Münasebetiyle Galatasaray’a hizmet etmek benim için her vakit onurdur. Bana uygun görülen, verilen misyon neyse ben onu her vakit yaparım. Bu bugün böyledir, yarın farklı biçimde olur. Bunlar bir kırgınlık, ıstırap yaratmaz” biçiminde konuştu.

“UFAK BİR TANSİYONDU, GEREKTİĞİ FORMDA, DOSTÇA KAPATILDI”

Kerem Aktürkoğlu ve Van Aanholt ortasında yaşanan olay hakkında da konuşan Cenk Ergün, kelamlarını şöyle sürdürdü:

“Futbol temasın olduğu bir oyun. Bir halde birinin canınız acıyabiliyor. Öbür taraftan da bazen arkadaşınıza ya da rakibinize istemeden ziyan verdiğiniz anlar oluyor. Bu da bunlardan biriydi. Küçük bir temas. Onun gerisinden gerçekleşen bir temas da yok. Ufak bir tansiyon artması. Arkadaşlar ortaya girdiler. Akşamında hem oyuncularımız açıklamalarını yaptılar hem de Van Aanholt ekibin karşısında fikirlerini anlattı. Hasebiyle şu açıdan bakabiliriz. Müspet olarak ortada bir hırs, istek var. Bu bizim için kıymetli. Bunun karşıtının yaşanması halinde bizim telaşımız olması lazım. Alışılmış ki bu hırsı da denetimli tutabilmek lazım. Hepiniz bildiği, manzaralardan de belirli olduğu üzere ufak bir tansiyondu. Gerektiği halde, dostça kapatıldı.

Birkaç saniyelik imgeyi oradan aldığınız vakit nahoş imgeler olabilir. Lakin olayın tamamına bakmak lazım.”

“FUTBOL 90 DAKİKALIK BİR OYUN. OYUNCU YORULDUĞU VAKİT, BİRAZ DİNLEDİĞİ VAKİT BU OYUNCU KOŞMUYOR, ELİ BELİNDE Mİ DURUYOR DİYECEĞİZ”

Ömer Bayram ve Aytaç Kara’nın idman anında kameralara yansıyan manzaralarına de değinen Ergün, “Futbol 90 dakikalık bir oyun. Oyuncu yorulduğu vakit, biraz dinlediği vakit bu oyuncu koşmuyor, eli belinde mi duruyor diyeceğiz. İkisi de hem Galatasaray’a hem de Türk futboluna hizmet vermiş arkadaşlarımız. Onlarda kendilerinden istenileni misyon verildiği taktirde, yapabileceklerini göstermişlerdir. Hasebiyle bunu da ağır hazırlık kampının ortasındaki küçük bir istenmeyen manzara olarak alalım. Kendileri de bunun neye sebebiyet vereceğinin farkındalar. Hasebiyle bizim bir şey söylememiz gerek kalmadan gerekeni yaparlar. 

“JOAO PEDRO TRANSFERİNDE SÜREÇ DEVAM EDİYOR”

Joao Pedro transferinde sürecin devam ettiğini söyleyen Ergün, kelamlarını şöyle noktaladı:

“Devam eden bir süreç var. Borsaya da açık bir kulüp olduğumuzdan ötürü, ikinci evreye geçildiği taktirde açıklanacak durumlardır. Fakat sürecin devam ettiğini size söyleyebilirim.”

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada ise “Galatasaray Futbol Yöneticisi Cenk Ergün ile ilgili çıkan haberler üzerine açıklama “Cenk Ergün, Avusturya’da grubumuzun kampındadır ve vazifesine devam etmektedir. Bugün oynanacak maç öncesi de Avusturya’da bulunan basın mensuplarına açıklama yapacaktır.” denildi.

NE OLMUŞTU?

Transferde ön planda olan Erden Timur’la Cenk Ergün’ün uyuşmazlığa düştüğü ve yaşanan uyuşmazlık nedeniyle Ergün’ün istifa edeceği sav edilmişti.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.