SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

Son dakika: Galatasaray’da Bafetimbi Gomis ve Mbaye Diagne kararı! Bileti kesilen isim muhakkak oldu… 10 numara transferi hazır, 3 yıllık muahede…

Son dakika: Galatasaray’da Bafetimbi Gomis ve Mbaye Diagne kararı! Bileti kesilen isim muhakkak oldu… 10 numara transferi hazır, 3 yıllık …

Son dakika: Galatasaray’da Bafetimbi Gomis ve Mbaye Diagne kararı! Bileti kesilen isim muhakkak oldu… 10 numara transferi hazır, 3 yıllık muahede…
Akacan The Mall
04.07.2022 08:52
0
A+
A-

Son dakika: Galatasaray’da Bafetimbi Gomis ve Mbaye Diagne kararı! Bileti kesilen isim muhakkak oldu… 10 numara transferi hazır, 3 yıllık muahede…
Yeni dönem öncesinde golcülerinden biriyle vedalaşmak isteyen Galatasaray’da Bafetimbi Gomis ile Mbaye Diagne ortasında seçim yapıldı. Tecrübeli golcünün transfer pazarında talibi çıkması için ayrılık süreci titizlikle yönetilecek. Kadroyla idmanlarda yer alıp vitrine çıkması hedeflenen tecrübeli isim, daha uygun duruma gelmesi ismine sarı kırmızılıların Avusturya kampına da götürülecek. Öte yandan sarı kırmızılı taraftarın merakla beklediği 10 numara transferine keyifli sona ulaşıldı ve 3 yıllık mutabakat sağladı.

Santrfor bölgesinde de değişime imza atmaya hazırlanan Galatasaray’da, en zayıf halka olarak Mbaye Diagne’nin ismi öne çıkıyor.

Yeni dönem planlamalarını yapan ve en az 1 golcü transfer etmeyi planlayan sarı kırmızılılar, Diagne ya da Bafetimbi Gomis ikilisinden en az birinin kontratından çıkmayı hedeflerken gözden çıkarılan isim çok büyük olasılıkla Senegalli golcü olacak. Galatasaray yaz transfer devrinde Diagne ile süreci güzel yöneterek vedalaşılacak. Lakin Diagne’ye direkt kapı gösterilip kadrodan başka tutulmayacak.

Akacan The Mall

 

HEDEF ASGARÎ ZİYANLA ÇIKMAK

2022-23 dönemi için 2.4 milyon Euro’luk kontratı bulunan Mbaye Diagne’nin transfer pazarında talibi çıkması için süreç titizlikle yönetilecek.

1 yıl daha kontratı bulunan 30 yaşındaki futbolcu, Galatasaray’ın Avusturya’daki kamp çalışmalarına götürülecek. Senegalli futbolcu ekiple idmanlarda yer alıp vitrine çıkması, daha düzgün duruma gelmesi ismine kampta yer alacak.

Galatasaray ayrıyeten 6 ay sonra alanlara dönen Diagne’ye kâfi düzeye gelmesi halinde Avusturya kampındaki hazırlık maçlarında da misyon verecek. Sarı kırmızılılar bu ayrılık sürecini yanlışsız yönetip en az ziyan ya da sıfır maliyetle Diagne’nin kontratından kurtulma gayesinde.

GOMİS’İN GRUBA SAĞLADIĞI YARAR ÇOK

Diagne -Gomis ortasında ise Fransız golcünün kalması ismine tercih edilmesinin en kıymetli sebebi ise liderlik özelliği, deneyimi ve karakter yapısı. Bafetimbi Gomis’in grup oyuncusu olma, sorumluluk alma özelliğinin yanı sıra, grup içinde de ‘ağabeylik’ vazifesini üstlenmesi Galatasaray’da tam not alıyor.

Takım arkadaşlarını bir ortada tutan, genç oyuncularla ilgilenen, deneyimli, deneyimsiz tüm futbolcularla saha dışında da tecrübelerini aktaran Gomis’in kalmasının gerçek tercih olacağı görüşü yük kazandı.

Sadece saha içi performans katkısı değil en meslekli, deneyimli isim olarak da dönem içinde Galatasaray’a yararlı olacağı fikri ön plana çıkması da Bafetimbi Gomis’in tercih edilmesine neden oldu.

OKAN BURUK, MBAYE DIAGNE İÇİN NE DEMİŞTİ?

Diagne bir sene ortadan sonra idmanlara çıkmaya başladı. Uygun çalışıyor. Fizik olarak hazır değil. Bir sene oynamadığı için kondisyon derdi var ancak güzel çalışıyor. Onu kendi içimizde değerlendireceğiz.

Okan Buruk

MOSTAFA MOHAMED İÇİN ALT HUDUT 10 MİLYON EURO

Yeni dönem öncesinde Diagne ile vedalaşmaya hazırlanan Galatasaray’da kadronun başka bir golcüsü Mostafa Mohamed’e Fransız kulüplerinin ilgisi devam ediyor.

10 Temmuz’a kadar Zamalek kulübüne 4 milyon dolar ödeyip oyuncunun bonservis sorununu de ortadan kaldıracak olan sarı kırmızılılar, Mısırlı futbolcu konusunda, Avrupa’dan gelecek tekliflere nazaran hareket edecek.

Teknik yönetici Okan Buruk idaresinde Mostafa Mohamed’in, Galatasaray’da daha uygun performans sergileyip olumlu işlere imza atacağına inanan sarı kırmızılılar, istedikleri seviyede teklif gelmezse golcü futbolcuyu bırakmayacak.

Özellikle Toulouse’un 2 aydır takımına katmak istediği 24 yaşındaki için Galatasaray, 10 milyon Euro’nun altında bir sayıya masaya oturmayı düşünmüyor.

JOAO PEDRO İLE 3 YILLIK ANLAŞMA

Transfer çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılılar, Cagliari’de forma giyen 30 yaşındaki futbolcu Joao Pedro ile anlaştı.

Yıldız isimle 3 yıllık mutabakat sağlanırken İtalyan grubuyla transferde bonservis pazarlıklarının sürdüğü öğrenildi.

Galatasaray ile yıllık 2 milyon Euro maaş karşılığı el sıkışan Joao Pedro, geçen dönem Cagliari’de 39 maça çıktı.

Yıldız oyuncu bu müsabakalarda 13 gol atıp 4 de asist katkısı yaptı.

Joao Pedro transferinin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

 

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.