SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Son dakika: Galatasaray’a transfer olan Abdülkerim Bardakcı için İlhan Palut’tan çarpıcı değerlendirme! “Bazı noktalarda Marcao’dan daha yeterli, 5-10 gol ortası katkı yapabilir”

Son dakika: Galatasaray’a transfer olan Abdülkerim Bardakcı için İlhan Palut’tan çarpıcı değerlendirme! “Bazı noktalarda Marcao’dan daha uygun, 5 …

Son dakika: Galatasaray’a transfer olan Abdülkerim Bardakcı için İlhan Palut’tan çarpıcı değerlendirme! “Bazı noktalarda Marcao’dan daha yeterli, 5-10 gol ortası katkı yapabilir”
Akacan The Mall
26.06.2022 00:00
0
A+
A-

Son dakika: Galatasaray’a transfer olan Abdülkerim Bardakcı için İlhan Palut’tan çarpıcı değerlendirme! “Bazı noktalarda Marcao’dan daha uygun, 5-10 gol ortası katkı yapabilir”
Transfer döneminin beğenilen isimlerinde olan Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray’a imza atarken Konyaspor’a 2 milyon 800 bin Euro bonservis fiyatı kazandırdı. Çok değerli bir oyuncusunu Galatasaray’a gönderen Konyaspor’da Teknik Yönetici İlhan Palut, transferi Spor Arena’dan Uğur Yapıcı’ya kıymetlendirdi. Abdülkerim’in çok taraflı bir savunmacı olduğunu kaydeden Palut, kimi özelliklerinin Marcao’dan daha güzel olduğunu belirtirken 5-10 ortası gol katkısında bulunabileceği yorumunu yaptı.

Galatasaray, yeni dönem planlaması kapsamında birinci transferini Konyaspor’dan Abdülkerim Bardakcı’yı takımına katarak yaptı.

Teknik yöneticilik vazifesine Okan Buruk’u getirdikten sonra transfer çalışmalarına sürat veren sarı kırmızılılar, Konyaspor’un 27 yaşındaki stoperini takımına kattı.

Akacan The Mall

Fenerbahçe’nin de görüşme gerçekleştirdiği lakin mutabakata varamadığı Abdülkerim Kerim’i grubu kazandırarak ezeli rakibine transfer çalımı atan Galatasaray, yeni dönemin birinci transferini savunma bölgesine yaptı.

Transferde birçok defa karşı karşıya gelen Galatasaray ile Fenerbahçe ortasındaki rekabette bu sefer kazanan sarı kırmızılılar olurken kulüp televizyonuna konuşan Abdülkerim sarı kırmızılı formayı giyecek olmasından dolayı çok keyifli olduğunu söyledi.

Galatasaray’ın yeni transferi Abdülkerim Bardakcı imza attıktan sonra yaptığı açıklamada, “Gönlüm Galatasaray’dan yanaydı” dedi.
Sarı-kırmızılı kulübün yeni transferi Abdülkerim Bardakcı, kendisini sarı-kırmızı renklere bağlayan mukaveleyi imzalamasının akabinde Galatasaray Televizyonu’na konuştu. Kelamlarına yakın vakitte yitirdiğimiz eski futbolcu Ahmet Çalık’ı anarak başlayan oyuncu, “Ahmet Çalık çok kıymetli bir kardeşimizdi. Yalnızca iki sene değil, 10 yıldır kendisini tanıyordum. Öz kardeş üzereydik. Konya’da bir arada çok hoş günlerimiz geçti. Ahmet burada çok hoş anılar bıraktı. Ben de Allah’ın müsaadesiyle bu anıları devam ettirmeye geldim” diye konuştu.

“SON DURAĞIM GALATASARAY OLDU”

Transfer süreci hakkında da kanılarını aktaran Bardakcı, ”İlk baştan beri gönlüm Galatasaray’dan yanaydı. Öteki kulüplerin de ilgisi oldu. Son durağımız Galatasaray oldu. Süper bir stat, mükemmel bir ambiyansı var. Deplasman ekibi olarak geldiğimde bile burada oynamaktan büyük keyif alıyordum. Konut sahibi olarak geldiğim vakit bundan 5 katı daha fazla keyif alacağımdan eminim. O günü sabırsızlıkla bekliyorum” sözlerini kullandı.

“OKAN BURUK İLE ÇALIŞMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM”

Teknik Yönetici Okan Buruk ile çalışmak için sabırsızlandığını lisana getiren Bardakcı, “Okan hoca ile ulusal kadroya gitmiştik ancak küçük bir sakatlığım olduğu için fazla kalamamıştım. Etrafımda herkes Okan hocanın nasıl güzel bir hoca ve insan olduğundan bahsediyorlar. Ben de çok merak ediyordum ve kendisiyle çalışmak istiyorum. Çok şükür burada nasip oldu. Bana çok şey katacağını düşünüyorum” dedi.
Taraftarlardan büyük takviye aldığını ve alanda formanın hakkını vermek için elinden geleni yapacağını tabir eden başarılı savunmacı, “Galatasaray’da birinci gayem öncelikle oynamak. Sonrasında ise inşallah kaptanlık. Taraftarlara takviyeleri için teşekkür ediyorum. Çok takviye verdiler. İnşallah yüzlerini kara çıkarmayacağım ve her vakit bu formanın hakkını vererek oynamaya çalışacağım” sözleriyle kelamlarını noktaladı.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.