SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Son dakika: Galatasaray, Ola Solbakken için beklemek istemiyor! Oyuncuyla el sıkışıldı ve… “Mourinho’yu kovduruyordu”

Son dakika: Galatasaray, Ola Solbakken için beklemek istemiyor! Oyuncuyla el sıkışıldı ve… “Mourinho’yu kovduruyordu”Galatasaray, kanat forvet …

Son dakika: Galatasaray, Ola Solbakken için beklemek istemiyor! Oyuncuyla el sıkışıldı ve… “Mourinho’yu kovduruyordu”
Akacan The Mall
28.06.2022 08:07
0
A+
A-

Son dakika: Galatasaray, Ola Solbakken için beklemek istemiyor! Oyuncuyla el sıkışıldı ve… “Mourinho’yu kovduruyordu”
Galatasaray, kanat forvet için Ola Solbakken’de karar kıldı. Mukavelesi 31 Aralık 2022’de sona erecek genç futbolcuyla el sıkışan sarı kırmızılılar, 6 ay beklerse bonservis için tek kuruş ödemeyecek. Lakin, grubun hemen kanat forvete muhtaçlığı olması nedeniyle beklemeye tahammüleri olmayan idare, bu sayısı vererek futbolcuyu çabucak getirmeye çalışıyor. Uğur Meleke yaşanan son gelişmeler ışığında Ola Solbakken transferini kıymetlendirdi.

Savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakçı ve sol bek Kazımcan Karataş’ı takımına katan Galatasaray, kanat forvet transferinde de değerli bir adım attı. Sarı kırmızılılar, Norveç’in Bodo-Glimt grubunda forma giyen ve mukavelesi 31 Aralık 2022 tarihinde sona erecek olan Ola Solbakken ile şimdiden anlaştı.

ÖNCE MENAJERİYLE ANLAŞTILAR

Akacan The Mall

Sarı kırmızılı yöneticiler, FIFA kuralları gereği kontratının bitimine 6 ay kaldığı için istediği kulüple transfer görüşmesi yapma hakkını elde eden Solbakken’in menajeriyle temas kurup teklifini yaptı. Galatasaray’ın ortaya koyduğu proje ile Solbakken hakkındaki kanıları beğenen menajer, önerilen yıllık fiyatı de kabul etti ve taraflar mutabakat sağladı.

PAZARLIK MASASINDA KOZ OLDU

Menajerin akabinde Ola Solbakken de teklife olumlu karşılık verince taraflar ocak ayı için el sıkıştı. Sarı kırmızılılar, 23 yaşındaki futbolcudan aldıkları bu ‘Evet’ yanıtını, transferi bir an evvel gerçekleştirmek ismine koz olarak kullanıyor. Galatasaray idaresinin gayesi, her ne kadar 6 ay sonra bedavaya gelebilecek olsa da futbolcuyu makul bir fiyat karşılığında çabucak almak.

PİYASA BEDELİ 2 MİLYON EURO

Bodo-Glimt’e 6 aylık mukavelesi kalan oyuncu için 600 bin Euro teklif sunup yanıt bekleyen sarı kırmızılılar, bu transferi 700- 800 bin Euro civarında bir sayıya bitirmeyi hedefliyor. Norveç Ulusal Takımı’nda da oynayan 23 yaşında ve 1.86 metre uzunluğundaki Ola Solbakken’in aktüel piyasa bedeli 2 milyon Euro.

UĞUR MELEKE: NEREDEYSE MOURINHO’YU KOVDURUYORDU

Hürriyet Gazetesi müelliflerinden Uğur Meleke, Galatasaray’ın olası Solbakken transferini kıymetlendirdi. İşte Meleke’nin bugünkü ilgili yazısı:

Moneyball sinemasını seyretmişsinizdir. Hakikat arama-tarama ile gerçek matematikle çok ucuza mâl edilen oyunculardan nasıl azamî randıman alınabileceğin anlatan bir öykü. İşte Bodo/Glimt bu türlü bir kulüp. Son yıllarda Hauge üzere, Zinckernagel üzere, Berg ve Botheim üzere birçok yıldızı keşfedip büyük liglere gönderdiler. Solbakken de birebir metodolojinin hoş bir eseri.

ROMA’YA 3 MAÇTA 3 GOL ATTI

Henüz 22 yaşında. Hem hızlı hem de yetenekli bir kanat oyuncusu. Bodo’nun geçtiğimiz dönem Roma’yı sürklase ettiği maçın yıldızıydı. Roma’ya karşı 3 maçta 3 gol attı. Hem Calafiori’ye hem Ibanez’e çok zahmet çıkardı. Hatta Mourinho’nun da 6-1 sonrası topun ağzına gelmesinde başrol oynayanlardandı.

Galatasaray şayet 22 yaşında, Norveç A Ulusal Kadro oyuncusu, geçen dönem Avrupa’da çok yeterli iş yapmış bu kanat oyuncusunu transfer edebilirse bence kıymetli bir muvaffakiyet olur. Lakin Türk gruplarının Solbakken’leri almak kadar Bodo/Glimt’in stratejisini anlamaya ve taklit etmeye muhtaçlığı var bence.

MERT MÜLDÜR OLMADI, TEK ŞARE ONUR BULUT

İtalya Serie A’da yer alan Sassuolo Kulübü’nün, ulusal futbolcu Mert Müldür’ün bonservisi için 8 milyon Euro istemesi ve kiralamaya da yanaşmaması, Galatasaray’ı sağ bek arayışında alternatifsiz bıraktı. Bu mevkiye yerli futbolcu almayı planlayan sarı kırmızılıların önünde Kayserisporlu Onur Bulut’tan öteki seçenek kalmadı.

YENİDEN PAZARLIK YAPACAK

Galatasaray idaresi, geride bıraktığımız dönemin parlayan isimleri ortasında yer alan Onur için Kayserispor’la yine masaya oturarak bonservis için pazarlık yapacak. Kayserispor, 29 yaşındaki futbolcuya 3 milyon Euro bedel biçerken, Galatasaray bu sayısı mümkün olduğunca düşürmeye çalışıyor.

BOCHUM ALTYAPISINDA YETİŞTİ

Almanya’da Bochum altyapısından yetişen Onur Bulut, Almanya’da bu ekibin yanı sıra Freiburg ve Braunschweig formaları giydikten sonra 2019’da Alanyaspor’a geldi. Burada 2 dönem forma giydikten sonra geçen yıl bedelsiz olarak Kayserispor’a giden Onur, 41 maçta oynarken, 1 gol attı ve 8 asist yaptı.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.