SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Son Dakika: Galatasaray Lideri Burak Elmas’tan seçim tarihi açıklaması!

Son Dakika: Galatasaray Lideri Burak Elmas’tan seçim tarihi açıklaması!Galatasaray Spor Kulübü Lideri Burak Elmas, NEF Stadyumu’nda düzenlenen …

Son Dakika: Galatasaray Lideri Burak Elmas’tan seçim tarihi açıklaması!
Akacan The Mall
30.04.2022 18:52
0
A+
A-

Son Dakika: Galatasaray Lideri Burak Elmas’tan seçim tarihi açıklaması!
Galatasaray Spor Kulübü Lideri Burak Elmas, NEF Stadyumu’nda düzenlenen basın toplantısında açıklamlarda bulunuyor. Elmas, seçim tarihi hakkında da bilgi verdi.

Bugün gerçekleştirilen Fevkalâde Divan Heyeti Toplantısı’na katılmayan Galatasaray Lideri Burak Elmas, NEF Stadyumu’nda açıklamalar yapıyor.

İşte Burak Elmas’ın açıklamaları;

Akacan The Mall

Sevgili Galatasaraylılar, maalesef dün yaptığım basın toplantısının üzerine tekrar basın toplantısı yapmam gerekti. Dün anlatmak istediklerimin tam zıddı algı oluşturuldu. Körüklenmeye çalışıldı. 

BU SEÇİM OLACAK

Bu seçim olacak! Anlamayanlar için tekrar söylüyorum, bu seçim olacak. Bu seçim olmayacak diye bir şey hiçbir vakit ağzımdan çıkmadı. 26 Mart’ta gerçekleşen olağan genel heyet sonrasında ben ve idare şurası arkadaşlarım, geçmişteki örneklerin haricinde Galatasaray’ın önünü açmak ve seçim yapmak üzere üzerimize düşen her şeyi yaptık.

EN GEÇ SALI GÜNÜNE KADAR…

21-28 Mayıs tarihinin yürürlüğe girebilmesi için, en geç salı gününe kadar idare heyeti kararı alınması gerekiyor. Yalnızca şunu söyledim, bu da idare heyetimizin yeni olduğu bir bilgi olduğu için en azından çok kısa bir mühlet istişare yapabilmek için müsaade istedik

SEÇİM TARİHİNİ AÇIKLADI

04-11 Haziran’da seçim olması için Pazartesi günü karar alacağız.

DİVAN KONSEYİ TOPLANTISI’NDA ADAYLAR NE SÖYLEDİ?

Divan Şurası Toplantısı öncesi Galatasaray Lisesi’nin bahçesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Metin Öztürk, Burak Elmas’ı lider olarak tanımadıklarını belirtti.

Burak Elmas’ın Galatasaray’ı rehin aldığını belirten Öztürk, “Bugün itibariyle Galatasaray Kulübü’nün bir lideri yok. Bugün sabah saat 10.00 itibariyle Burak Elmas isimli üyemizin başkanlığı sona ermiştir. Bir seçim takvimi var. Müstafi lider, Galatasaray Kulübü’nü rehin almıştır.” dedi.

“BURAK ELMAS’IN BİLİNMEYEN AJANDASI VAR”

Dün yaptığı basın toplantısında Burak Elmas’ın yeni seçim tarihini açıklamayarak kapalı ajandası olduğunu ortaya koyduğunu argüman eden Öztürk, “Biz 3 haftadır bir tiyatronun oyuncusu olarak sayın Eşref Hamamcıoğlu’yla bir arada düzgün niyetle toplantılara katılıyoruz ve 3 haftadır kulüp üyemiz olan sayın Burak Elmas, bize daima bu oyunun dışında kalmak istediğini ve birilerinin onunla oynadığını anlatıyordu. Dün 28 Mayıs’ı açıklamayınca net olarak gördük ki, liderin bâtın bir ajandası ve bâtın bir planları var. Bugün itibariyle bizlerin lideri değildir. 38. liderdir, müstafi liderdir.” diye konuştu.

“ONU LİDER OLARAK TANIMIYORUZ”

Burak Elmas’ın Divan Heyeti Toplantısı’na gelmeyerek kulübün en üst organını tanımadığını söyleyen sarı-kırmızılıların lider adayı, “Biliyorsunuz bugün saat 10 itibariyle burada bir seçim olacaktı ve kendisi de bayrağı teslim edecekti. Demek ki bayrağı teslim etmek istemiyor. Saklı ajandasının ne olduğunu bilmiyoruz. Kendisi müstafidir, onu lider olarak kabul etmiyoruz. Bugün, kulübün en üst organı Divan Konseyi’nin toplantısına bile gelmeyeceğini ilan ederek kulübün en üst organını korsan ilan etmiştir. Bunu yapanı da biz lider olarak tanımıyoruz.” sözlerini kullandı.

EŞREF HAMAMCIOĞLU DA BURAK ELMAS’A REAKSİYON GÖSTERDİ

Sarı-kırmızılı kulübü bir öbür lider adayı Eşref Hamamcıoğlu da Burak Elmas’ın Divan Şurası’na gelmemesine sert reaksiyon gösterdi.

İşte Hamamcıoğlu’nun açıklamaları;

“Bu kadar üzücü bir görüntüyle karşılaşmadım bugüne kadar. Galatasaray bunu hak etmiyor fakat bunun altında kalmayacağız. Galatasaray’ın bu durumu kenetlenerek atlatacağından kuşkum yok. Samimiyet eksikliğinden bahsetmiştim. Burak Elmas ve idaresi samimi değiller. İnanç eksikliğinden bahsetmiştim geldiğimiz noktayı görüyoruz. Burak Elmas bir ilizyonist üzere davranıyor kendisi şeffaf değil. Burak Elmas ve idaresi genel heyeti kandırarak seçildiler! Şu utanç verici görüntüyü unutmayın unutturmayın.”

İBRA EDİLMEYENLER NEREDE?

“İbra edilmeyenler neredeler? Boş sandalyedeler! Genel şura iradesine ipotek konmuştur. Sanki bu seçim süreci uzatılarak lider adayları için mi uğraşıyorlar? Bu adaylar çıkarsa şimdiden şaibe altındadır. Biz bunun altında kalmayacağız. Sayın Lider Burak Elmas ve pahalı arkadaşları; bu kadar istifa davetine karşın neden kalmakta ısrar ediyorsunuz? Şayet bir taahhütleriniz varsa bizimle paylaşın! Kime ne kelam verdiniz yerine getiremiyorsunuz!”

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.