SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Son Dakika: Galatasaray Lider Adayı Eşref Hamamcıoğlu’ndan Roberto Mancini açıklaması! “Danışırız, tartışırız ancak raconu lider keser”

Son Dakika: Galatasaray Lider Adayı Eşref Hamamcıoğlu’ndan Roberto Mancini açıklaması! “Danışırız, tartışırız ancak raconu lider keser …

Son Dakika: Galatasaray Lider Adayı Eşref Hamamcıoğlu’ndan Roberto Mancini açıklaması! “Danışırız, tartışırız ancak raconu lider keser”
Akacan The Mall
09.06.2022 08:37
0
A+
A-

Son Dakika: Galatasaray Lider Adayı Eşref Hamamcıoğlu’ndan Roberto Mancini açıklaması! “Danışırız, tartışırız ancak raconu lider keser”
Galatasaray’da lider adaylarından Eşref Hamamcıoğlu, seçilmesi durumunda nasıl bir kulüp oluşturmak istediğini anlattı. Hamamcıoğlu, Roberto Mancini’nin geri dönme ihtimaline dair net açıklamalarda bulundu.

Galatasaray’da lider adayı Eşref Hamamcıoğlu hayalperest olmadığını zahmetlerin farkında olduğunu belirtirken seçilmeleri durumunda hayalinde kulübü oluşturmak için çalışacaklarını söyledi.

Hürriyet’e açıklamalarda bulunan Hamamcıoğlu nasıl bir kulüp oluşturmak istediklerini şu sözlerle anlattı: “Hayalim Galatasaray’da tekrar Jupp Derwall evriminin başlaması. Vizyoner, olgun bir kişilikti. Galatasaray’da çok uzun yıllar mirasını yediğimiz bir temel attılar. Lakin harç bitti yapı paydos, Ondan sonraki popülizm ve istikrarsızlık bizi bugüne getirdi. Galatasaray’ın sorunu yalnızca mali değil, inanın. Kurumsal olarak da Galatasaray yönetilemez durumda, çöktük.

Akacan The Mall

Tek istediğimiz bizim için ‘Temele taş koydular, uygun insanlarmış’ denmesi

Bunu kabul etmemiz ve reorganizasyonel yapılanmaya gitmemiz lazım. Her şeyi yine inşa etmek gerekli. Bunun için de radikal adımlar atmaktan çekinmeyeceğiz. Biz gerçekçi olacağız, popülist olmayacağız. Hayalperest değiliz, kulübün kederlerini biliyoruz. Küçülerek büyüyemezsiniz. Muhakkak küçülmemiz kelam konusu değil. Hasebiyle Derwall evrimi bizim en büyük hayalimiz. Bizden şöyle bahsedilmesini isteriz ‘Bu beşerler sıkıntı durumda geldiler. Söylediklerini yaptılar. Temele ekstra taş koydular. Kulüp tekrar ayağa kalma emaresi gösteriyor. Bir evrim başladı. Emniyetli, uygun insanlarmış’ desinler bizim için. Tek maksadımız bu.

Göreve nazaran kişiliğimi değiştirmem, eğilmem, büyülmem ve yalanım olmaz

Divan Şurası Lideri Eşref Hamamcıoğlu ile seçilmem halinde lider Eşref Hamamcıoğlu ortasında fark olmayacak. Zira ben kişiliğimi vazifeye nazaran değiştirmem. Bu vakit zaman negatif algılanmakla bir arada beni takdir edenler daha çoktur. Benim eğilmem, bükülmem, yalanım olmaz. Benim merhum Mustafa Cengiz ile ferdî hiçbir tartışmam, uyuşmazlığım olmamıştır. Tahminen burada merhum Cengiz’in tüzüğü, Galatasaray topluluğunu daha az bilmesi, tanımasından ötürü başlangıçta problemler vardı. Tahminen benim ve arkadaşlarımın Galatasaray’ı fazla sahiplenmemizden gelen fikir ayrılıkları olmuştur. Metodumuz farklı lakin ortak sevda Galatasaray’dı.

Sportif başarıyı satın alma devri sona ermeli

“İnsanlar ‘Şu kadar para getireceğiz’ denmesinden hoşlanıyor. Galatasaray’da sportif başarıyı satın alma periyodu kapanmalı. Bizim projelerimizin hepsi gerçekçi projeler. Galatasaray’ın yalnızca bir inşaat şirketi olmadığını söylüyoruz. Benim grubumda gayrimenkulcu arkadaşlar var ve işlerinde uzmanlar. Mecidiyeköy’de sıhhat kuruluşu ve yurt konusunda fizibilitenin kâfi olmadığını gördük. Mecidiyeköy’de rezidans projesi yapma fikrimiz var.”

Danışırız, tartışırız lakin raconu lider keser

Eşref Hamamcıoğlu, seçilmesi durumunda Sportif A.Ş. idaresinde yer alacağını açıkladığı Adnan Öztürk ile sportif yönetici olarak düşünülen Cenk Ergün konusunda aksi düşüp düşmeyecekleri ile ilgili olarak da şunları söyledi: “Sevgili Adnan Öztürk uzun yıllardır tanıdığım dostum, arkadaşım. Galatasaray’da, iş hayatında deneyimli bir arkadaştır. Konuşmalarımızda Sportif AŞ’de misyon alabileceğini, yararlı olabileceğini söyledi. Ben de bu hususta hemfikirim.

G.Saray’da başkanlık sistemi vardır

Adnan Öztürk ile Cenk Ergün konusunda tartışma fırsatımız olamadan bu fikrini beyan etti. Hakikat fikir olabilir, güç birliğidir, konuşuruz, tartışırız. Lakin Galatasaray’da başkanlık sistemi vardır. Lider ne derse o olur. Sonunda tabiri caizse raconu lider keser. Ancak bu danışarak, tartışarak olur.

Seçim sonrası karar veririz

Farklı fikirler de çıkabilir. Ben hayatımda başarılı oldu isem daima kendimden başarılı, dolu beşerlerle çalıştım. Gerek Adnan Beyin bahsettiği Hüseyin Eroğlu, gerek Cenk Ergün, Galatasaray’da başarılı olabilecek potansiyel profesyonellerdir. Seçildikten sonra tartışır, kararı veririz.

Hoca illa İtalyan olacak diye bir durum yok

Teknik adam konusuna ben değil grubumuz karar verecek. Lakin temasta bulunduğumuz teknik adamlar oldu. Bunların içinde Mancini de var. Ben görüşmedim hiçbiri ile. Lakin geldiğimizde ‘ne yapacağız’ demeyeceğiz. Teknik adamın yabancı olmasını istek ediyoruz. Lakin illa İtalyan teknik adam olacak diye bir kural yok. Alman da olabilir.

5’e aldığımızı 3’e satamayız

Galatasaray her branşta muvaffakiyete koşan bir grup olacaktır. Galatasaray şampiyonluğa oynayacak ancak şampiyon olmak için de har vurup harman savurmayacağız. Galatasaray’a ahlak lazım. 5’e aldığımızı 3’e satamayız. Ederini bulan oyuncu da satılabilir.

Bankalar Birliği’nden çıkma kararı ekonomik kurallara ters

Mbaye Diagne ve Radamel Falcao’nun Galatasaray’a maliyeti 50 milyon Euro. Bankalar Birliği mukavelesi, maliyeti bakımından avantajlı bir mukaveledir. ‘Bankalar Birliği’nden çıkacağım’ demek, bütün ekonomik kurallara aksi düşer. Bu harcama limitleri tahminen de âlâ oldu. Harcamadan evvel 10 sefer düşüneceksin.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.