SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

Son Dakika: Fenerbahçe’nin transfer gündemindeki son isim olayların adamı Ruben Semedo! Vukuat listesi kabarık, Jorge Jesus ısrarcı, idare çekimser…

Son Dakika: Fenerbahçe’nin transfer gündemindeki son isim olayların adamı Ruben Semedo! Vukuat listesi kabarık, Jorge Jesus ısrarcı, idare …

Son Dakika: Fenerbahçe’nin transfer gündemindeki son isim olayların adamı Ruben Semedo! Vukuat listesi kabarık, Jorge Jesus ısrarcı, idare çekimser…
Akacan The Mall
25.07.2022 13:37
0
A+
A-

Son Dakika: Fenerbahçe’nin transfer gündemindeki son isim olayların adamı Ruben Semedo! Vukuat listesi kabarık, Jorge Jesus ısrarcı, idare çekimser…
Stoper arayışlarını sürdüren Fenerbahçe’nin gündemine gelen son isim olayların adamı Ruben Semedo oldu. Teknik yönetici Jorge Jesus, sarı lacivertli idarenin saha dışı profili sebebiyle çekimser yaklaştığı transferde ısrarcı. 28 yaşındaki oyuncuya kefil olan Portekizli çalıştırıcı, kendi idaresinde rastgele bir sorun yaratmayacağını düşünüyor. Pekala Ruben Semedo neden olayların adamı? İşte isminin karıştığı olaylar…

Süper Lig gruplarından Fenerbahçe, Kim Min Jae’nin Napoli’nin teklifini kabul etmesi ve Serdar Yüce’nin de Dinamo Kiev maçında sakatlanarak 1.5 ay alanlardan uzak kalacağının netleşmesinin akabinde savunmaya destek yapmak için çalışmalarını hızlandırdı.

Flamengo forması giyen Gustavo Henrique ile 3 yıllık mutabakat sağladığı kaydedilen sarı lacivertli grup, Brezilyalı savunmacıyı alternatif stoper olarak düşünürken direkt tandeme monte edilmesi planlanan isim için arayışlar sürüyor.

Akacan The Mall

3 YENİ İSİM GÜNDEME GELDİ

Vole’den Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine nazaran; teknik yönetici Jorge Jesus, stoper transferi konusunda RB Bragantino’dan Leo Ortiz, Arsenal’den Pablo Mari, Fluminense’den Nino olmak üzere bu üç isme öncelik verilmesini istedi. Bu isimlerden rastgele biriyle muahede sağlanamaması durumunda alternatif bir oyuncuya yönelinecek.

ÇEKİMSER ATAK: RUBEN SEMEDO

Fenerbahçe’nin gündemine son giren stoper ise Ruben Semedo oldu. Sarı lacivertli idare, Portekizli savunmacının olaylı saha dışı geçmişi sebebiyle bu transfere çekimser yaklaşıyor lakin teknik yönetici Jorge Jesus’un Ruben Semedo isteği devam ediyor.

28 yaşındaki oyuncuya kefil olan Portekizli çalıştırıcı, kendi idaresinde rastgele bir sorun yaratmayacağını düşünüyor. Böylelikle Ruben Semedo yine ana stoper için düşünülen adaylardan biri haline geldi.

OLAYLARIN ADAMI

Jorge Jesus’un Sporting Lizbon’dan öğrencisi olan Ruben Semedo; silahla adam kaçırmak, kaçırdığı adamı parmaklarını kesmekle tehdit etmek, beyzbol sopası ve cam şişeyle adam yaralamak, kız arkadaşına şiddet uygulamak üzere olaylara karışmıştı.

Ruben Semedo, Villareal’den cinayete teşebbüs kabahatinden 5 yıl mahpus cezasına çarptırılmasının akabinde ayrılmıştı. Portekizli oyuncunun mahkumiyeti, 46 bin Euro para cezası ve İspanya topraklarına 8 yıl girme yasağına çevrilmişti.

Cezası çevrilene kadar 5 ay boyunca mahpusta kalan Yeşil Burun Adaları asıllı futbolcu, mahpustan çıktıktan 9 ay sonra A Bola’ya verdiği röportajda, “Hapisteki birinci iki ayımda vakit güya akmıyordu. Birçok gece uyku uyuyamadım ve saklı bilinmeyen ağladım. Ailemi ve çocuklarımı düşünüyordum. Çok fazla acı çektim. Dışarıdan hiçbir haber alamıyordum” sözlerini kullanmıştı.

YUNANİSTAN’DA TECAVÜZ SUÇLAMASI

Ruben Semedo hakkındaki tecavüz suçlamaları nedeniyle Yunanistan’da savcıya söz vermişti. Portekizli oyuncu, 17 yaşındaki bir kız çocuğunun kendisine tecavüz ettiğini ileri sürerek polise şikayette bulunmasının akabinde gözaltına alınmıştı.

Savcı karşısına çıkan Portekizli futbolcu, hakkındaki tezleri reddetmişti. Ruben Semedo’nun avukatı futbolcunun savcıya şikayetçinin 19 yaşında olduğunu söylediğini aktarmıştı.

BARDA TANIŞMIŞLARDI

O periyot 27 yaşında pşam defans oyuncusunun davacıyla bir barda tanıştığı daha sonra ise kızla birlikte meskenine gittiği aktarılmıştı. Şikayetçi kız, Ruben Semedo’nun meskeninde bir öteki bireyle birlikte kendisine tecavüz ettiğini ileri sürmüştü.

Ruben Semedo’nun avukatı şikayetçi ile avukatının 15 saat birlikte vakit geçiren bir kümenin içinde olduklarını ve bu türlü bir hadisenin meydana gelmesinin mümkün olmadığını belirtmişti.

Olympiakos kadrosu ise o periyot mevzuyla ilgili bir açıklama yapmayacaklarını ve “masumiyet karinesi” prensibine bağlı olduklarını duyurmuştu.

GUSTAVO HENRIQUE’DE SON DURUM

Brezilya basınından Vene Casagrande’nin haberine nazaran; Fenerbahçe, Flamengo forması giyen Gustavo Henrique’nin transferi konusunda hem oyuncuyla hem de kulübüyle mutabakata vardı.

Söz konusu haberde, sarı lacivertli grubun 29 yaşındaki stoper ile 3 yıllık mukavele imzalayacağı ve Flamengo’ya iki eşit taksitle toplam 2.8 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği kaydedildi.

Fenerbahçe, Gustavo Henrique’nin 2.8 milyon Euro’luk bonservis bedelinin birinci yarısını transferden çabucak sonra, kalan yarısını ise Ocak 2023’te ödeyecek.

İSTANBUL’A DAVET EDİLDİ

Fenerbahçe ve Flamengo ortasında bugün evrak işlerinin tamamlanması ve transferin kulüpler ortasında resmiyet kazanması bekleniyor. Gustavo Henrique ve temsilcisi ise transferin kulüp ayağının resmiyet kazanmasının akabinde Fenerbahçe ile kontrat ayrıntılarını görüşmek için İstanbul’a gelecek.

İLK DEFA ÜLKESİNİN DIŞINA ÇIKIYOR

1.96 uzunluğundaki stoper, mesleğinde birinci kere ülkesinin dışına çıkacak. Futbola başladığı Santos’ta 138 resmi maçta müddet alan Gustavo Henrique, Flamengo’da ise 81 karşılaşmada misyon yaptı. Mesleğinde 15 gol ve 5 asisti bulunuyor.

NINO, ORTIZ VE PABLO MARI GÖRÜŞMELERİ HANGİ SEVİYEDE

Fluminense, Nino için 8 milyon Euro bonservis bedeli isterken; RB Bragantino ise Leo Ortiz’in bonservisinin %80’i için 7 milyon Euro talep ediyor. Pablo Mari’yi bedelsiz kiralamayı kabul eden Arsenal’ın belirlediği bonservis bedeli ise 5 milyon Euro.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.