SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Son Dakika: Fenerbahçe’de Mesut Özil krizi devam ediyor! Menajerinden yeni açıklama…

Son Dakika: Fenerbahçe’de Mesut Özil krizi devam ediyor! Menajerinden yeni açıklama…Mesut Özil’in Fenerbahçe hesabını takipten çıkması gündem …

Son Dakika: Fenerbahçe’de Mesut Özil krizi devam ediyor! Menajerinden yeni açıklama…
Akacan The Mall
21.06.2022 09:52
0
A+
A-

Son Dakika: Fenerbahçe’de Mesut Özil krizi devam ediyor! Menajerinden yeni açıklama…
Mesut Özil’in Fenerbahçe hesabını takipten çıkması gündem oldu. İsmail Kartal periyodunda süresiz olarak takım dışı bırakılan Özil’in Fenerbahçe’den ayrılacağı argümanları daha güçlendi. Kardeşinin düğünü için Almanya’ya giden Mesut Özil için Bundesliga grubunun de harekete geçtiği öne sürüldü. Pekala menajeri son gelişmeler hakkında ne dedi?

Fenerbahçe’de Mesut Özil krizi devam ediyor. Yıldız futbolcu toplumsal medya hesaplarından Fenerbahçe’yi takipten çıkardı. Yaşanan bu gelişmenin akabinde Mesut’un Fenerbahçe’den ayrıldığı tezleri da gündeme geldi.

Fenerbahçe için Mesut Özil transferi; ‘Rüya’, yıldız futbolcu için çubuklu forma; ‘Çocukluk hayali’ydi… Mesleğinde Almanya Ulusal Ekibi ile Dünya Şampiyonluğu, Real Madrid ve Arsenal’le pek çok kupa kaldıran ve Fenerbahçeli olduğunu Türkiye’den çok uzakta olmasına karşın lisana getiren Mesut, sarı-lacivertli taraftarlar için bir gün izleme hayali kurdukları ulaşılmaz bir yıldızdı.

Akacan The Mall

Tribünlerin yıllarca yaptığı “Gel gündüzle gece olalım, gel gökyüzünde yıldız olalım, seninle keyifli yarınlara koşalım, gel birlikte Mesut olalım” tezahüratı Ocak 2021’de gerçeğe dönüştü.

UÇAĞINI BİNLERCE KİŞİ TAKİP ETTİ

Mesut’un 18 Ocak’ta Londra’dan uçağa binip, İstanbul’a indiği ana kadar geçen süreyi 300 binden fazla kişi canlı olarak takip etti… Yıldız futbolcunun havalimanına inişi yaşananların söylenti ya da hayal olmadığının kanıtıydı…

27 Ocak’taki imza merasiminde Mesut Özil’in “Fenerbahçe için hayal, benim için hayaldi. İki taraf için mükemmel bir birliktelik olacak” kelamları dev aşkı resmiyete dönüştürdü.

‘F.BAHÇE’DEN ÖBÜR YERDE OYNAMAM’

22 Üstün Lig maçında 8 gol-2 asistlik performans gösteren Mesut Özil, 24 Mart 2022 tarihinde kulüpten yapılan bir açıklamayla takım dışı kaldı…

Karar sonrası sessizliğini koruyan 33 yaşındaki oyuncu, 31 Mayıs’ta toplumsal medya hesabından “Altını çizerek tekrarlıyorum; Fenerbahçe’den öteki bir ekipte mesleğini noktalamayacağım. Mukavelem mühleti boyunca, çubuklu formamızı terletmek tek maksadım. Profesyonel hayatın gereklilikleri gereği, idaremizin benimle ilgili bir karar alması durumunda ise bu hale yalnızca hürmet duyacağım. Her vakit dediğim üzere aslolan Fenerbahçe’dir” sözlerini kullandı.

VE HER İNSAN ÖLDÜRÜR SEVDİĞİNİ!

Mesut’un kalmasını isteyenler üzere onun da gözü yeni teknik yönetici Jorge Jesus’un vereceği karardaydı. Lakin Portekizli teknik adam, 3 Haziran’daki imza merasiminde “Kendisiyle ilgili alınan karara tıpkı halde devam edeceğim. Burada değerli olan Jorge Jesus değil, Mesut Özil değil, burada değerli olan Fenerbahçe” diyerek yıldız isme kapıyı kapattı.

Buna karşın oyuncunun menajeri, her keresinde Mesut’un mukavelesi bitene kadar kalacağını açıkladı. Lakin şiirde de dediği üzere “Her insan öldürür sevdiğini…” Mesut son atılım ile toplumsal medyadan F.Bahçe’yi takibi bıraktı. Grup arkadaşları ve basketbol şubesini ise takibi sürdürüyor.

WERDER BREMEN İDDİASI

Fenerbahçe’de gruba geri dönmesi artık mümkün gözükmeyen Mesut Özil için sürpriz bir transfer tezi gündeme geldi. 

Fenerbahçe’yi toplumsal medya hesapları üzerinden de takip etmeyi bırakan Mesut için Werder Bremen’in harekete geçtiği argüman edildi. Bundesliga 2’den Bundesliga’ya yükselen Werder Bremen’de Genel Yönetici Frak Baumann’ın Mesut Özil’le ilgili çalışmalara başladığı söz edildi.

Frank Baumann ile Mesut Özil birbirlerini Werder Bremen sayesinde düzgün tanıdığı ve vakit zaman görüşmeler yaptıkları sav edildi. Ünlü futbolcunun Fenerbahçe ile kontratını sonlandırıp bonservisini alacak olması Alman kulübünü umutlandırıyor.

HENÜZ RESMİ TEŞEBBÜSTE BULUNULMADI

Frank Baumann’ın Mesut Özil’i bedelsiz olarak takıma katmayı düşündüğü yazıldı. 34 yaşındaki oyuncunun Fenerbahçe’den ayrılmasını bekleyen Werder Bremen’in şimdi transfer için resmi teşebbüslerde bulunmuş değil.

MENAJERİ SON DURUMU ANLATTI

Mesut Özil’in menajeri Erkut Söğüt, yıldız futbolcunun geleceği hakkındaki son durumu Sabah Spor’a açıkladı. Söğüt, “Mesut’un durumunda bir gelişme yok, rastgele bir görüşme de olmadı. Kendisinin Fenerbahçe’de iki yıllık sözleşmesi var. Biz mukaveledeki kaideler neyse o kaidelere uymaya devam edeceğiz.” dedi.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.