SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Son Dakika: Fenerbahçe Jayden Oosterwolde transferinde memnun sona ulaştı! Son teklif kabul edildi, resmi açıklama an sorunu…

Sol bek arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, teknik yönetici Jorge Jesus’un ısrarla takıma dahil edilmesini istediği 21 yaşındaki sol bek Jayden Oosterwolde’nin transferini bitirdi. İtalyan basını, Hollandalı futbolcunun transferinin son durumunu yazdı.

Son Dakika: Fenerbahçe Jayden Oosterwolde transferinde memnun sona ulaştı! Son teklif kabul edildi, resmi açıklama an sorunu…
Akacan The Mall
27.01.2023 10:08
0
A+
A-

Son Dakika: Fenerbahçe Jayden Oosterwolde transferinde keyifli sona ulaştı! Son teklif kabul edildi, resmi açıklama an sıkıntısı…
Sol bek arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, teknik yönetici Jorge Jesus’un ısrarla takıma dahil edilmesini istediği 21 yaşındaki sol bek Jayden Oosterwolde’nin transferini bitirdi. İtalyan basını, Hollandalı futbolcunun transferinin son durumunu yazdı.

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, bir müddettir yakından takip ettiği Jayden Oosterwolde’nin transferinde keyifli sona ulaştı. Yıldız oyuncu için yaptığı 6 milyon Euro’luk teklifi yükselten sarı lacivertli grup, futbolcu ve kulübüyle yeni sayı üzerinden muahede sağladı.

İtalyan basınında yer alan habere nazaran; birkaç hafta süren uzun bir pazarlığın akabinde Parma ve Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde’nin transferi konusunda el sıkıştı. Resmi açıklamanın birkaç gün içerisine yapılması bekleniyor.

Akacan The Mall

TEKLİF 8 MİLYON EURO’YA YÜKSELTİLDİ

Parma’nın kapısını birinci olarak 6 milyon Euro’luk teklifle çalan Fenerbahçe, İtalyan temsilcisinden olumsuz yanıt almıştı. Sarı lacivertli takımın taksitli ödeme planına sıcak bakmayan Parma, teklifin 2 milyon Euro daha yükseltilmesinin akabinde olumlu yanıt verdi.

Fenerbahçe’nin son olarak bonuslar dahil olmak üzere 8 milyon Euro teklif etmesiyle taksitli ödeme planını kabul eden Parma, 21 yaşındaki genç sol bekin transferine onay verdi. Jayden Oosterwolde’nin önümüzdeki günlerde sarı lacivertli kadroya imza atması bekleniyor.

FABRIZIO ROMANO DA DOĞRULAMIŞTI

İtalyan Gazeteci Fabrizio Romano da toplumsal medyadan yaptığı paylaşımda, Fenerbahçe’nin Parma’nın 21 yaşındaki sol beki Jayden Oosterwolde’yi takımına katmaya çok yakın olduğunu yazmıştı. Oyuncunun sarı lacivertli grupla her mevzuda anlaştığını belirten dünyaca ünlü gazeteci, Parma’nın son teklife vereceği cevapla birlikte transferin olumlu olarak noktalanması beklendiğini tabir etmişti.

ARA TRANSFER DEVRİNİN İKİNCİ İMZASI

Gerçekleşmesi halinde Oosterwolde, Samet Akaydin’in akabinde Fenerbahçe’nin orta periyottaki ikinci transferi olacak.

FENERBAHÇE BU MODELİN MEYVESİNİ ALIYOR

Sarı lacivertli kulüp, son periyotta Eljif Elmas’la başlayıp Ferdi Kadıoğlu, Osayi Samuel, Attila Szalai, Kim Min Jae, Arda Güler, İsmail Yüksek ve İsak Vural üzere oyunculara yatırım yaparken olumlu geri dönüşler almış ve yüksek bedelli satışlar gerçekletirmişti.

GENÇLERE YATIRIM YAPAN KAZANIYOR

Futbolcu değerlemesi konusunda en sağlam kaynak olarak kabul edilen Transfermarkt tarafından hazırlanan ‘2022-23 döneminde Üstün Lig’de kıymeti en çok yükselen oyuncular’ listesi değerli bir gerçeği ortaya koydu: Gençlere yatırım yapanlar kazanıyor. 1 Temmuz 2022’den günümüze pahası en çok artan futbolcular listesinin birinci 20’sinde yer alanların 14’ü, 25 yaş ve altı isimlerden oluşuyor. Öteki oyuncuların ikisi 26, biri 27, öteki üçü ise 29 yaşında.

İLK 3’TE FENERBAHÇELİLER VAR

Bu dönemde kıymeti en çok yükselen isim, Fenerbahçeli İsmail Yüksek. Dönem başında 350 bin Euro fiyat biçilen 24 yaşındaki oyuncu şu an tam 4 milyon 800 bin Euro. Yüzde bin 271 oranında paha kazanan İsmail’i, 4 milyon Euro’luk artışla grup arkadaşı Arda Güler takip ediyor. 1 Temmuz’da 6 milyon Euro olan kıymeti, 4 milyon Euro’luk artışla 10 milyona yükselen Arda’nın akabinde bir öbür Fenerbahçeli Attila Szalai geliyor. Macar stoperin bedeli 12 milyon Euro’dan 15 milyon Euro’ya çıktı.

OYNAMASALAR DA KIYMETLERİ ARTIYOR

İsmail ile Arda’nın pek fazla oynamamalarına rağmen kıymetlerinin artmaya devam etmesi yeteneklerine duyulan itimadın bir sonucu. Genç ve gelecek vadeden futbolcular, oynasa da oynamasa da bedel kazanıyor. Listenin birinci 3 sırasını oluşturan Fenerbahçeli futbolcuların akabinde Galatasaray’dan 3 isim; Yusuf Demir, Sacha Boey ve Victor Nelsson geliyor. 19 yaşındaki Yusuf ve 22 yaşındaki Boey’in pahaları 2.5 milyon Euro artarken, 24 yaşındaki Nelsson’daki değişim 2 milyon Euro olarak gerçekleşti.

KISA MÜDDETTE KENDİNİ GÖSTERDİ

Hollanda’da Twente Kulübü’nün altyapısından yetişen Oosterwolde de kısa müddette büyük gelişme kaydetti. Geçen yılın ocak ayında kiralık gittiği Parma tarafından temmuz ayında bonservisi 3 milyon Euro’ya alınan Oosterwolde, bu dönem 19 resmi maçta oynadı ve 1 gol attı.

JESUS SOL BEK İSTEĞİNİ İLETMİŞTİ

Fenerbahçe Teknik Yöneticisi Jorge Jesus, geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor maçının akabinde, “Takıma bir oyuncu daha katmak isterdim. Grubumuzda yalnızca 1 sol bek var, Ferdi bu dönem yalnızca orada oynadı. Lincoln de orada var fakat onun da orjinal konumu değil. Bir oyuncu daha katmak istesem, kulübün kaynaklarını kullanıp oraya TRANSFER etmek isterim” tabirlerini kullanmıştı.

A GRUP LİSTESİNE YAZILACAK

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından belirlenen kurala nazaran kulüpler, 21 yaş ve altında olmaları şartı ile, 14 yaş altı ulusal kadrosu dahil olmak üzere ülkesinin ulusal kadrolarında en az 10 karşılaşmada oynamış 3 yabancı asıllı futbolcu ile kontrat imzalayıp A ekip listesine yazabiliyor.

ARŞİV | JORGE JESUS’UN FLAMENGO DÖNEMİ

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.