SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Son dakika: Fenerbahçe, Avrupa’nın zirvesinde! Jorge Jesus yepisyeni bir çehreye büründürdü… | Liderlik ekstradan 20 milyon TL kazandıracak

Son dakika: Fenerbahçe, Avrupa’nın zirvesinde! Jorge Jesus yepisyeni bir çehreye büründürdü… | Liderlik ekstradan 20 milyon TL kazandıracakAEK …

Son dakika: Fenerbahçe, Avrupa’nın zirvesinde! Jorge Jesus yepisyeni bir çehreye büründürdü… | Liderlik ekstradan 20 milyon TL kazandıracak
Akacan The Mall
15.10.2022 07:22
0
A+
A-

Son dakika: Fenerbahçe, Avrupa’nın zirvesinde! Jorge Jesus yepisyeni bir çehreye büründürdü… | Liderlik ekstradan 20 milyon TL kazandıracak
AEK Larnaka’yı deplasmanda mağlup ederek kümesinden çıkmayı garantileyen Fenerbahçe pek çok alanda en güzeller ortasında yer aldı. Avrupa’da döneme 14.500 puanla 107. sırada başlayan Fenerbahçe harika performansla 22.000 puana ulaştı ve 70. sıraya yükseldi. Jorge Jesus’un orijinal bir çehreye büründürdüğü Kanarya kümesinde doruğa kurulurken istatistiklerde de birçok hususta Avrupa Ligi’nin en düzgünü oldu.

Avrupa kupalarında kümelerde dörder maç geride kalırken 7.600 puan toplayarak İngiltere, İspanya ve Almanya’nın akabinde bu dönem en çok puan toplayan dördüncü ülke olmayı başardık. Avrupa’da döneme 14.500 puanla 107. sırada başlayan Fenerbahçe ise sergilediği performansla 22.000 puana ulaştı ve 70. sıraya yükseldi. Avrupa Ligi’nde kümeden çıkmayı garantileyen Fenerbahçe pek çok alanda da en uygunlar kategorisinde yer aldı. UEFA Avrupa Ligi’nin 18 golle en skorer ekibi olan, Jorge Jesus idaresinde oynadığı futbolla ligde ve Avrupa’da taraftarlarını adeta mest eden Fenerbahçe istatistikleriyle de göz kamaştırdı.

PRESTE birinci SIRADA

Akacan The Mall

Fenerbahçe pres konusunda birinci sırada. En fazla pres sekansı yaratan ekip (82) pozisyonundaki Fenerbahçe bu alanda Manchester United ve Real Sociedad üzere grupları gerisinde bıraktı.

KALESiNDEN UZAKTA OYNUYOR

F.Bahçe kalesinden en uzakta topla oynayan gruplar sıralamasında M. United’la başabaş bir imaj çiziyor. United kalesinden 47.4 metre uzakta oynarken Fenerbahçe’de bu sayı 47.2

3.BÖLGE PRESi DiKKAT ÇEKiYOR

Rakip yarı alanda da daima baskıdan taviz vermeyen Fenerbahçe 3. bölgede en fazla top kazanan 2. grup durumunda. Sarı lacivertliler bu alanda 32 defa top kazandılar.

HEP TOPUN SAHiBi F.BAHÇE

Fenerbahçe topa sahip olma konusunda da ligin en düzgün ikinci kadrosu durumunda. Manchester United yüzde 68.8 ile en fazla topa sahip olan grup durumundayken Fenerbahçe bu alanda yüzde 64.2 ortalama ile ikinci sırada yer alıyor.

SAVUNMASINI iLERiDE KURUYOR

Real Sociedad’dan sonra savunmasını en ileride kuran ikinci grup durumundaki Fenerbahçe, bu alanda 47.8 metre ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken birçok ünlü ekibi da geride bıraktı.

1.BÖLGEDE PAS YAPTIRMIYOR

Rakibin pas zinciri kurmasına en az müsaade veren kadrolar sıralamasında da Fenerbahçe en başarılı ikinci grup durumunda. Sociedad maç başına 6.9 üzere bir pasa müsaade verirken Fenerbahçe’de bu sayı 7.4

EN ÇOK PENALTI KAZANAN TAKIM

Fenerbahçe’nin ofansif futbolu ve rakip ceza alanındaki aktifliği penaltı konusunda da onları birinci sıraya çıkardı. Fenerbahçe 3 penaltı ile UEFA Avrupa Ligi’nin bu alanda birinci sırasında yer alıyor.

İSABETLi ŞUTTA birinci BASAMAKTA

Avrupa Ligi’nin en golcü kadrosu olan Fenerbahçe isabetli şut konusunda da rakiplerine büyük fark attı. Attığı 48 şutta 24 isabet bulan sarı lacivertliler yüzde 50’lik isabet yakalayarak Freiburg ve Braga’yı geride bıraktı.

GRUP LiDERLiĞi EKSTRADAN  20 MiLYON TL KAZANDIRACAK

F.Bahçe bu dönem Avrupa kupalarında elde ettiği sonuçlarla şimdiye dek 11.1 milyon Euro (201 milyon TL) kazandı. 3 milyon 630 bin Euro iştirak hissesi, 2.5 milyon Euro market hissesi, 2 milyon 904 bin Euro katsayı hissesi, 2 milyon 100 bin Euro performans hissesi alan sarı lacivertli grup şayet kümeden başkan çıkarsa 1.1 milyon Euro (20 milyon TL) daha kazanacak. Sarı lacivertli takım ikinci olursa 500 bin Euro alacağı için konutunda Rennes ile oynayacağı maç büyük kıymet taşıyor. Fenerbahçe kümede her galibiyet için 630 bin Euro, beraberlikler için 210 bin Euro kazanıyor.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.