SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Son Dakika: Cristiano Ronaldo’nun röportaj bombardımanı devam ediyor! “Kızımın hastalığına inanmadılar, utanç verici… Arkadaşım değil onlar…”

Son Dakika: Cristiano Ronaldo’nun röportaj bombardımanı devam ediyor! “Kızımın hastalığına inanmadılar, utanç verici… Arkadaşım değil onlar …

Son Dakika: Cristiano Ronaldo’nun röportaj bombardımanı devam ediyor! “Kızımın hastalığına inanmadılar, utanç verici… Arkadaşım değil onlar…”
Akacan The Mall
15.11.2022 09:37
0
A+
A-

Son Dakika: Cristiano Ronaldo’nun röportaj bombardımanı devam ediyor! “Kızımın hastalığına inanmadılar, utanç verici… Arkadaşım değil onlar…”
Manchester United ve Cristiano Ronaldo ortasındaki kriz her geçen gün derinleşiyor. Piers Morgan’a verdiği röportajın birinci kısmıyla ortalığı karıştıran Portekizli futbolcunun yeni açıklamaları servis edildi. Cristiano Ronaldo röportajının ikinci kısmında yeniden çarpıcı argümanlar bulunuyor.

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United forması giyen Cristiano Ronaldo’nun gündemi sarsan açıklamaları devam ediyor. Dünyaca ünlü gazeteci Piers Morgan ile 90 dakikalık bir televizyon röportajı gerçekleştiren Portekizli futbolcunun açıklamalarının yeni kısmı yayınlandı.

Röportajın birinci kısmında Manchester United’a transfer olma sürecinden teknik yönetici Erik cilt Hag ile yaşadığı krizlere, Wayne Rooney’nin hakkında yaptığı tenkitlerden Ralf Rangnick devrine kadar her şeyi dobra dobra anlatan Ronaldo, röportajın ikinci kısmında ise kızının hastalığında bile kendisine inanılmadığını söyledi.

Akacan The Mall

Portekizli futbolcunun olay röportajının birinci kısmının yayınlanmasının akabinde açıklama yapan Manchester United idaresi, durumun incelendiğini ve ilgili kararların kısa müddet içerisinde verileceğini duyurmuştu. İşte son iki gündür Ronaldo – Manchester United cephesinde yaşananlar…

RÖPORTAJIN BİRİNCİ BÖLÜMÜ

“ERIC DERİ HAG’A HÜRMET DUYMUYORUM”

Manchester United bana ihanet etti. Erik cilt Hag’a hürmet duymuyorum zira o bana hürmet duymuyor. Bana hürmet göstermeyen birine ben de hürmet göstermem. Çok fazla üzerime geliyorlar ve beni daima ekipten ayrılmam için zorluyorlar. Makûs gidişatın sebebi benmişim üzere gösteriliyorum. Yalnızca teknik yönetici değil kulüpteki birkaç kişi daha bunu yapıyor. İhanet uğramış üzere hissediyorum. Buna yanıt vermemeliyim. Bilmiyorum… Fakat neyse umurumda değil. Beşerler doğruyu dinlemeli. Evet, ihanete uğramış hissediyorum. Kimilerinin beni burada istemediğini hissediyorum. Yalnızca bu dönem değil geçen dönem da…

“ONDAN DAHA GÜZEL OLDUĞUMU SÖYLEMEME GEREK YOK”

Wayne Rooney’nin beni bu kadar sık eleştirmesine mana veremiyorum. Sanırım o emekli olmuşken ben hala seçkin düzeyde futbol oynuyor olduğum için… Ondan daha güzel olduğumu söylememe gerek yok zati.

“TARAFTARLAR GERÇEĞİ BİLMELİ”

Bence taraftarlar gerçeği bilmeli. Bu kulüp için en uygununu istiyorum. Bu yüzden Manchester United’a geldim. Fakat burada City, Liverpool ve hatta şu anki Arsenal üzere en üst düzeye ulaşmamıza yardımcı olmayan birtakım şeyler var. Bence bir noktada bu kulüp dorukta olmalı lakin ne yazık ki değil. Picasso’nun dediği üzere bir şeyi yine yaratmak için evvel onu yok etmeniz gerekiyor. Buna benimle başlarlarsa bu yalnızca benim bir sorun. Manchester United’ı seviyorum, taraftarları seviyorum. Onlar her vakit benim yanımdalar. Lakin farklı bir şeyler ismine çok, çok şeyi değiştirmeleri gerekiyor. Kulübün hak ettiği yolda olmadığını herkesten daha güzel biliyor. Elbette farkında. Herkes farkında. Bunu göremeyenler… Görmek istemedikleri için kör taklidi yapıyorlar.

“FERGUSON’DAN SONRA İLERLEME SIFIR”

Manchester United, Sir Alex Ferguson’ın vazifeden ayrılmasından sonra hiçbir gelişim gösteremedi. İlerleme sıfır. Hiçbir gelişim görmedim. Kalbimin sesini dinledim. Sir Alex bana ‘Manchester City’ye gidemezsin’ dedi. Ben de ‘Tamam Patron’ dedim

“RALF RANGNICK’İN İSMİNİ BİLE DUYMADIM”

Bir teknik yönetici bile değilseniz nasıl Manchester United’ın başındaki işveren olacaksınız? İsmini bile duymadım.

 

RÖPORTAJIN İKİNCİ BÖLÜMÜ

“UTANÇ VERİCİ”

“Manchester United yöneticileri yeni doğan kızımın hastalığına %100 inanmadı. Bu utanç verici zira benim sözüme güvenmediler. Dönem öncesi hazırlık kampına da bu yüzden katılmamıştım, ailemin yanında olmam gerekiyordu. Bildiğiniz üzere Manchester United marketing yapan bir kulüp. Onlar paralarını pazarlamadan, spordan alıyorlar fakat bence Glazerlar durumu umursamıyor.”

“ARKADAŞIM DEĞİL, MESLEKTAŞIM”

“Rooney ve Gary Neville benim arkadaşım değil, meslektaşım. Birlikte oynadık lakin asla bir akşam yemeği yemeyeceğiz. Dikkat çekmek için adımı kullanıyorlar. Aptal değiller, dünyanın en çok takip edilen bireyiyim, bu tesadüf değil…”

VE MANCHESTER UNITED’DAN AÇIKLAMA

Manchester United’dan Cristiano Ronaldo’nun medyada çıkan röportajı hakkında açıklama geldi.

United, Cristiano Ronaldo’nun açıklamalarının inceleneceğini ve değerlendirildikten sonra açıklama yapılacağını duyurdu.

1 MİLYON STERLIN CEZA VERİLEBİLİR

Ayrıca Portekizli futbolcuya 1 milyon Sterlin para cezası verilebileceği sav edildi.

AMORİM: GELECEĞİNE KENDİSİ KARAR VERECEK

Öte yandan Cristiano Ronaldo için Sporting Teknik Yöneticisi Ruben Amorim de konuştu.

Portekiz takımının teknik yöneticisi, “Cristiano Ronaldo, Manchester United tarafından ihanete uğradığını söyledi. Sporting’in kapıları ona açık mı?” halinde gelen soruya, “Bu soru bana binlerce kere soruldu. Sporting’te herkes onu sever, söylenecek çok fazla bir şey yok. Geleceğine kendisi karar verecek. Buna nasıl baktığımı söylemeyeceğim. Yaz aylarında işlerin benim istediğim üzere gitmediği açık. Bir kulüp, bir yapı var. Ronaldo, Manchester United’ın oyuncusu.” diye karşılık verdi.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.