SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

Son dakika: Cristiano Ronaldo için Galatasaray iddiası! Transfere tarih verdiler

Son dakika: Cristiano Ronaldo için Galatasaray iddiası! Transfere tarih verdilerKariyerinin en makûs dönem başlangıçlarından birine imza atan …

Son dakika: Cristiano Ronaldo için Galatasaray iddiası! Transfere tarih verdiler
Akacan The Mall
08.10.2022 13:52
0
A+
A-

Son dakika: Cristiano Ronaldo için Galatasaray iddiası! Transfere tarih verdiler
Kariyerinin en makûs dönem başlangıçlarından birine imza atan Cristiano Ronaldo’nun Manchester United’daki ikinci periyodu devre ortasında bitiyor mu? Yaz transfer devrinde Portekizli yıldızın durumunu soran Galatasaray için dış basından transfer haberleri çıkmaya başladı.

Manchester United ile döneme makûs bir başlangıç yapan, ulusal ortada Portekiz ile UEFA Uluslar Ligi’nde play-off bileti alamayan Cristiano Ronaldo’nun Manchester United’daki ikinci periyodu devre ortasında sona erebilir.

UNITED’DA KALDI, SESSİZ BAŞLADI

Akacan The Mall

Yaz transfer periyodu boyunca Atletico Madrid, Bayern Münih, Real Madrid, Borussia Dortmund, Napoli üzere kulüplerle menajeri Jorge Mendes aracılığıyla görüşen Ronaldo’ya bütün kapılar kapanmış ve Manchester United’da kalmıştı. Yaz aylarında yaşananlarla ilgili bir röportaj vereceğini söyleyen Portekizli yıldız, şimdi sessizliğini bozmadı.

Sezona Manchester United’la başlayan Ronaldo, yeni teknik yönetici Erik cilt Hag’ın grubunda birinci 11’de yer bulmakta zorlanıyor. Premier Lig’de 6 maçta müddet alan Ronaldo, bu maçların sadece birinde birinci 11 başladı. Başkalarında sonradan oyuna girdi. Toplam 207 dakika müddet alan Ronaldo, şimdi gol sevinci yaşayamadı. Portekizli yıldızın mesleğinde bu biçimde bir dönem başlangıcı bulunmuyor.

UEFA Avrupa Ligi’ndeki üç maça da birinci 11’de başlayan Ronaldo, 2-0 kazanılan Sheriff maçında penaltıdan gol atmıştı ve bu sezonki birinci gol sevincini yaşamıştı.

6-3’LÜK CITY MAÇINDA OYNAMADI! “KARİYERİNE HÜRMETİMDEN OYNATMADIM”

Premier Lig’de geçen hafta deplasmanda Manchester City’ye 6-3 yenilen Manchester United’da yedek soyunan Ronaldo, mühlet almamıştı. Kenarda mutsuz olduğu görülen Portekizli yıldız için teknik yönetici Erik deri Hag; “Büyük mesleğine hürmet duyduğum için onu oyuna almadım.” dedi.

OMONIA MAÇINDA KAÇIRDIĞI GOL ÇOK KONUŞULDU

UEFA Avrupa Ligi’nde son olarak Omonia ile karşılaşan Manchester United’da maça birinci 11’de çıkan Portekizli yıldız, kaçırdığı gol durumu sonrası alay konusu oldu. İngiliz grubunun 2-1 önde olduğu sırada Dalot’un pasında Ronaldo, neredeyse boş kalenin önünden topu direğe nişanladı. Omonia’nın skoru 2-2’ye getirmesi sonrası badireye giren United, Ronaldo’nun asistinde Rashford’un golüyle galip gelmeyi başardı.

DIŞ BASINDAN FLAŞ ‘GALATASARAY’ İDDİASI!

Yaz transfer devrinde ekipten ayrılmak isteyen Ronaldo’yu Manchester United idaresi ve teknik yönetici Erik deri Hag bırakmaya yanaşmamıştı. Artık Hollandalı teknik adamın ve idarenin ayrılığa daha sıcak baktığı belirtiliyor.

İngiltere, Brezilya ve Arjantin basınında Galatasaray’ın Ronaldo için orta transfer devrinde değerli bir transfer noktası olabileceği tarafında haberler çıkmış durumda.

Öte yandan Alman devi Bayern Münih’in de orta transferde Ronaldo transferini düşünebileceği belirtiliyor. Bavyera takımı lige istediği üzere bir başlangıç yapamadı.

SEZON SONUNDA KONTRATI BİTECEĞİ İÇİN BEDELSİZ AYRILABİLİR

Geçen dönem başında Manchester City’ye gidecekken duygusal bir karar alıp Manchester United’a dönen Cristiano Ronaldo’nun mukavelesi bu dönem sonu bitiyor. Orta transfer devrinde istediği kulüple görüşüp anlaşabilecek olan Portekizli yıldız, yüksek maaşı sebebiyle anlaştığı kulübe Manchester United’ın da müsaadesiyle direkt katılabilir.

ERDEN TİMUR’UN HAYALİ

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, geçtiğimiz günlerde GS TV’de katıldığı programda; “Hiç hayal edilemeyecek oyuncuların durumunu sorduk. İstediğim lakin gerçekleşmeyen iki transfer oldu. İsim vermem yanlış olur. İnsan hayaline hudut çizmeyecek. O süreci devam ettireceğiz.” demişti.

Mertens, Icardi, Torreira ve Mata üzere yıldızların transferinde başrol oynayan Timur’un işaret ettiği iki isim Manchester United’dan Cristiano Ronaldo ve Real Madrid’den Eden Hazard idi.

HÜRRİYET GÖRÜŞMEYİ 6 AĞUSTOS’TA DUYURMUŞTU

Galatasaray’ın Ronaldo’nun menajeriyle görüştüğünü 6 Ağustos’ta okuyucularına duyurmuştu. Portekizli futbolcu, “Şampiyonlar Ligi’nde yer almayan bir kadroda oynamayacağım” diyerek teşekkür etmişti. Kiralama teklifi yapılan Hazard da Real Madrid’den ayrılmak istemediğini bildirmişti.

RONALDO’NUN ANNESİNİN SPORTING PLANI

Cristiano Ronaldo’nun annesi Dolores Aveiro ise oğlunun Sporting forması giymesini istiyor.

Geçtiğimiz günlerde Nova Genta’ya konuşan Dolores Aveiro; “Ronaldo Sporting’e dönecek ancak artık değil, bu yıl değil. Gelecek yıl yahut sonraki yıl Sporting’e dönecek. Bunu umuyorum. Ona dedim ki ‘Oğlum, ölmeden evvel seni yine Sporting formasıyla görmek istiyorum.’ Şayet gelmezse oğlu gelecek. Mukadderat bu. Şu anda, babasının onun yaşındaki halinden daha güzel Futbol oynuyor. Cristiano Jr bana Lizbon’da yaşamak istediğini ve Sporting’de oynamak istediğini söyledi. Şayet babası oynamaya devam eder ve ikisi de Sporting’de birlikte oynarsa bu benim için Düş üzere olur. Babasının 40 yaşına kadar rahat oynayabileceğini düşünüyorum.” tabirlerini kullanmıştı.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.