SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

Son dakika: Cristiano Ronaldo için Barcelona iddiası! Ekibin kampına katılmayınca…

Son dakika: Cristiano Ronaldo için Barcelona iddiası! Kadronun kampına katılmayınca…Manchester United’da Cristiano Ronaldo krizi büyümeye devam …

Son dakika: Cristiano Ronaldo için Barcelona iddiası! Ekibin kampına katılmayınca…
Akacan The Mall
05.07.2022 08:37
0
A+
A-

Son dakika: Cristiano Ronaldo için Barcelona iddiası! Kadronun kampına katılmayınca…
Manchester United’da Cristiano Ronaldo krizi büyümeye devam ediyor. Premier Lig devinin yeni dönemde Şampiyonlar Ligi’ne katılamayacak olması sebebiyle ayrılmayı başına koyan ve bu isteğini kulübe ileten Ronaldo için menajeri Jorge Mendes transfer görüşmeleri yapıyor. Manchester United’ın dün başlayan yeni dönem hazırlıklarına katılmayan Portekizli yıldız için tarihi bir transfer tezi ortaya atıldı.

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United’da Cristiano Ronaldo’nun geleceği belirsizliğini koruyor. Manchester temsilcisinin bu dönem UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılamayacak olmasından ötürü kadrodan ayrılmayı düşünen Portekizli futbolcu, dünkü dönem açılış idmanına katılmamıştı.

İngiliz basınında çıkan haberlere nazaran geçen hafta ekipten ayrılmak istediğini idareye bildiren Ronaldo, dün başlayan yeni dönem hazırlıklarına ailevi sebeplerden dolayı katılmadı. Gün içerisinde çıkan imgelerde yıldız futbolcunun ailesiyle birlikte ülkesi Portekiz’de olduğu ortaya çıktı.

Akacan The Mall

Manchester United teknik yöneticisi Erik deri Hag ile önümüzdeki günlerde biraraya gelecek olan tecrübeli oyuncunun, bu görüşmeye kadar kampa katılmayacağı kaydedildi ve yeni dönemin birinci gününe gelmemesi ailevi sebeplere dayandırması mazeret olarak yorumlandı.

BAYERN MÜNİH İDDİALARI

Geride kalan dönemin başında Manchester City haberleri varken büyük bir sürprize imza atarak eski ekibi Manchester United’a 12 yıl sonra geri dönen Cristiano Ronaldo için Transfer haberleri tekrar çıkmaya başladı.

Sky Sport’ta yer alan haberde Bayern Münih’in ekipten ayrılmak isteyen Robert Lewandowski’nin yerini Cristiano Ronaldo ile doldurmak istediği tabir edilmişti. Bu haberin yayılmasının akabinde Bayern Münih sportif yöneticisi Hasan Salihamidzic; “Cristiano Ronaldo harikulâde bir mesleğe sahip, çok güzel bir oyuncu. Lakin, ortalıkta dolaşanlar sadece söylenti.” demiş ve haberi yalanlamıştı.

“CHELSEA’NİN YENİ SAHİBİ JORGE MENDES İLE GÖRÜŞTÜ”

Sezon ortasında ailesiyle birlikte tatilini sürdüren Ronaldo için bir bomba haber de tekrar İngiliz basınından çıkmıştı. The Athletic’ten David Ornstein’ın haberine nazaran Chelsea’yi Roman Abramovich’ten satıl alan konsorsiyumun başında bulunan ve kulübün yeni sahibi sıfatı alan ABD’li iş adamı Todd Boehly’nin Cristiano Ronaldo konusunda ünlü menajer Jorge Mendes ile görüşmüştü.

Lukaku’yu Inter’e gönderen Chelsea’de kulübün yeni sahibi Boehly’nin taraftara Cristiano Ronaldo ikramı vermeyi düşündüğü ve bunun için yıldız oyuncunun ünlü menajeri Jorge Mendes’e durumunu sorduğu söz edilmişti.

JORGE MENDES ROMA’YA ÖNERDİ

Son olarak İtalyan La Gazzetta dello Sport’un savına nazaran menajer Jorge Mendes, Ronaldo’yu İtalya Serie A devi Roma’ya önerdi. Roma’yı çalıştıran Jose Mourinho, Real Madrid’de Ronaldo ile çalışmıştı.

SON OLARAK BARCELONA İDDİASI

Ronaldo için son ve en çarpıcı sav ise İspanya basınından geldi. As gazetesi, yıldız futbolcunun Barcelona’ya transfer olabileceğini yazdı. Haberde Barcelona lideri Joan Laporta’nın menajer Jorge Mendes ile Ronaldo’nun transfer mümkünlüğünü konuştuğu söz edildi.

Mali krizde olan Barcelona dün Andreas Christensen ve Franck Kessie’yi bedelsiz olarak takımına katmıştı. Oyuncularından maaş indirimi talep eden Katalan devi, bütçesini ayarlaması halinde Ronaldo’ya imza attırabilir. Transfer gerçekleşirse Real Madrid’de tarihe geçen Ronaldo, eski grubuna karşı alana çıkacak.

MANCHESTER UNITED VE DERİ HAG KALMASINI İSTİYOR

12 yıl sonra döndüğü Manchester United’da geçen dönem toplam 38 maça çıkan ve 24 gol atıp 3 de asist yapan Cristiano Ronaldo, dönemin en uygun oyuncusu seçildi. Portekizli yıldız Premier Lig’de yılın 11’ine de girdi.

İngiliz basınında çıkan haberlere nazaran Manchester United idaresi ve yeni teknik yönetici Erik Deri Hag, Cristiano Ronaldo’nun ekipten ayrılmasını istemiyor. Kulüpten gelen haberlerde Ronaldo’nun ayrılığına ihtimal dahi verilmiyor.

RONALDO’NUN ZAAFI ŞAMPİYONLAR LİGİ

Premier Lig’i 6. sırada bitiren Manchester United’ın UEFA Avrupa Ligi’nde gayret edecek olmasından ötürü hayal kırıklığı içerisinde olan Cristiano Ronaldo’nun rekorlar kırdığı Şampiyonlar Ligi’nde oynayabilmek için kadrodan ayrılabileceği argüman ediliyor. Bu fikir ışığında bakıldığında tekrar UEFA Avrupa Ligi’nde uğraş edecek olan Roma’ya gitmesi de düşük ihtimal gözüküyor.

37 yaşındaki Ronaldo, Manchester United’da kalması halinde 2002 yılından sonra birinci defa Şampyonlar Ligi dışında bir UEFA kulüp tertibinde forma giymiş olacak.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.