SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Son Dakika: Beşiktaş’tan üç transfer bombası birden! Hakim Ziyech, Samet Akaydın ve Onur Bulut…

Son Dakika: Beşiktaş’tan üç transfer bombası birden! Hakim Ziyech, Samet Akaydın ve Onur Bulut…Şenol Güneş idaresindeki Beşiktaş, üç değerli …

Son Dakika: Beşiktaş’tan üç transfer bombası birden! Hakim Ziyech, Samet Akaydın ve Onur Bulut…
Akacan The Mall
28.11.2022 11:07
0
A+
A-

Son Dakika: Beşiktaş’tan üç transfer bombası birden! Hakim Ziyech, Samet Akaydın ve Onur Bulut…
Şenol Güneş idaresindeki Beşiktaş, üç değerli ismin transferi için çalışmalara başladı

Şenol Güneş idaresindeki Beşiktaş , takımında değişikliklere gitmeye hazırlanıyor. Siyah-Beyazlılar, orta transfer periyodunda yapacağı atılımlara ait hareketli bir süreç geçiriyor. Beşiktaş, üç değerli ismin transferi ismine kıymetli teşebbüslerde bulunuyor.

Siyah-Beyazlılar tam gaz…

Akacan The Mall

Süper Lig’e Dünya Kupası nedeniyle verilen ortada hazırlıklarına devam eden Beşiktaş, dün Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı salon ve saha çalışmalarıyla devam etti. Basına kapalı gerçekleştirilen birinci egzersiz, 1.5 saat sürdü.

Şenol Güneş’in idaresinde yapılan idman, salonda yapılan aktivasyon çalışmasıyla başladı. Alanda pas ve taktiksel çalışmayla devam eden idman, dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı. Akşam egzersizi ise basına açık yapıldı ve ekip, taktik idman yaptı.

Umut Meraş’ın forma umudu…

Arthur Masuaku ile devre ortasında yolları ayırması beklenen Beşiktaş’ta gözler sol bekteki isimlere çevrildi. Kongolu oyuncuyu hem performans düşüklüğü hem de zarurî satın alma opsiyonu nedeniyle takımda düşünmeyen Siyah-Beyazlılar’da Umut Meraş forma için en büyük aday haline geldi.

Umut, Valerien Ismael devrinde yalnızca 5 maçta oyuna sonradan girip 43 dakika mühlet almıştı. Kadrodan ayrılacağı konuşulan deneyimli futbolcu, Şenol Güneş’in misyona gelmesiyle birlikte misyon alabileceğine inanıyor.

Dünya Kupası’na verilen ortanın akabinde transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, sol bek için harekete geçti. Siyah-Beyazlılar scout listesinde yer alan Danimarkalı sol beke yöneldi. Kartal, Sparta Prag forması giyen Casper Höjer’i istiyor. 27 yaşındaki futbolcunun, Beşiktaş Sportif Yöneticisi Ceyhun Kazancı’nın da scout listesinde olduğu belirtildi.

Höjer, Sparta Prag formasıyla bu dönem 15 maça çıktı; 2 gol ve 8 asistle oynadı. Yıldız sol bekin ekibi ile kontratı 2024’te sona erecek.

Kerem Atakan’a büyük ilgi

Dünya Kupası ortasında kadrodaki eksikleri gidermeye odaklanan Şenol Güneş, Valerien Ismael devrinde unutulan isimleri de hayata döndürmeyi amaçlıyor. Dönem başında Sivasspor’dan 1.4 milyon Euro bonservisle alınan Kerem Atakan Kesgin de bunlardan birisi…

22 yaşındaki futbolcu, Ismael periyodunda yalnızca Sivasspor karşısında 13 dakika baht bulmuştu. Deneyimli hoca, orta alandaki verimsizliği alternatif isimleri de rekabete dahil ederek gidermeyi hedeflerken Kerem Atakan ile de yakından ilgileniyor.

Takuma Asano puana yetmedi

Kara Kartal’ın transfer amaçları ortasında yer alan Japon hamleci Takuma Asano, ülkesinin dün Kosta Rika’yla oynadığı maça yedek kulübesinde başladı.

İlk yarısı 0-0 biten gayrete ikinci yarı itibariyle dahil olan Bochum’lu kanat oyuncusu, grubunun atak sınırına büyük güç kattı. Santrfor çizgisine sık sık pas servisleri yapan Asano, birçok durumda da rakip kalede tehlike yarattı lakin Japonya’nın maçtan 1-0’lık yenilgiyle ayrılmasına pürüz olamadı.

VARAN 1 – Chelsea’den Ziyech’e onay çıktı

Siyah-Beyazlılar, bir müddettir teşebbüslerde bulunduğu Faslı yıldızın transferi için kıymetli bir adım attı. Kara Kartal, Hakim Ziyech’i dönem sonuna kadar kiralamak için Chelsea’yi ikna etti. İngiliz kulübüyle maliyet konusunda pazarlıklar başladı.

Teknik yönetici Şenol Güneş’in idaresinde orta transfer devrinde değerli bir yapılanmaya imza atacak olan Kara Kartal’da gözler gelecek isimlere çevrildi. İdare, kulübe menajerler aracılığıyla önerilen Hakim Ziyech için değerli bir gelişme kaydetti.

Faslı hamle oyuncusunun kulübü Chelsea’yle menajerler aracılığıyla birinci teması kuran idare, dönem sonuna kadar kiralama önerisi için İngiliz devinden olumlu geri dönüş aldı. İdarenin, bu gelişmenin akabinde oyuncuyu dönem sonuna kadar bedelsiz olarak kiralama artı yıldız ismin maaşının yarısını ödemeyi Maviler’e önerdiği kaydedildi.

Opsiyonu taksitler halinde…

Fas formasıyla Dünya Kupası’nda uğraş eden Hakim Ziyech’in kiralanması halinde kontratına satın alma opsiyonu da ekletmeyi amaçlayan yönetimciler, kiralama koşullarında mutabakat sağlanması sonrasında bu hususta düğmeye basacak.

Beşiktaşlı yöneticilerin, piyasa pahası 17 milyon Euro düzeyinde bulunan 29 yaşındaki futbolcu için satın alma opsiyonunu da taksitli halde önermesi bekleniyor.

VARAN 2 – Samet için Javi Montero

Kara Kartal, Samet Akaydın yarışına dahil oldu! İdare, deneyimli stoper için Adana Demirspor’a Javi Montero artı bir ölçü para teklifinde bulunacak. İdare, birçok talibi olan Samet’e Beşiktaş forması giydirmek için süratli davranmayı amaçlıyor!

Siyah-Beyazlılar’da Valerien Ismael’in gönderilmesi sonrasında vazifeye gelen Şenol Güneş, birinci olarak savunma çizgisindeki meselelerin çözülmesi gerektiğini söylemişti. Bu doğrultuda stoper sınırını güçlendirmek için çalışmalarda bulunan idare; Çağlar Söyüncü ve Kaan Ayhan üzere isimleri gündemine almıştı. Fakat 2 kıymetli futbolcu konusunda şimdi bir gelişme kaydedemeyen Siyah-Beyazlılar, gözünü Adana Demirspor’a dikti!

Demirspor formasıyla sergilediği başarılı performansın akabinde A Ulusal Takım’a kadar yükselen Samet Akaydın, artık Kara Kartal’ın da radarında… 28 yaşındaki stoper için teklifini de hazırlayan idare, Akdeniz temsilcisine yeni hafta içerisinde vakit geçmeden iletecek.

4 büyüklerin hedefinde

Beşiktaş Kulübü’nün, 28 yaşındaki stoper için Adana Demirspor’a, Javi Montero artı bir ölçü para teklifinde bulunacağı kaydedildi. Galatasaray , Fenerbahçe ve Trabzonspor’un da radarında bulunan tecrübeli oyuncu için Demirspor’un vereceği karar merakla bekleniyor.

Beşiktaş İdaresi, transfer döneminin son gününde Demirspor’un bir öbür stoperi Tayyip Talha Sanuç’u da kadrosuna kazandırmıştı.

VARAN 3 – Onur Bulut radara girdi!

Şenol Güneş’in takımında görmek istediğini basın toplantısında açıkladığı Kayserisporlu sağ bek için çalışmalar başladı. İdare, 28 yaşındaki futbolcu için Kayseri’nin kapısını çalacak. Ocak ayında transfer tamamlanmazsa amaç, Onur’u dönem sonu bedelsiz almak!

Türk Futbolu’nun son periyotta kıymetli çıkış yaşayan isimlerinden biri de Onur Bulut olmuştu. Tecrübeli oyuncu, Kayserispor formasıyla ortaya koyduğu istikrarlı manzara sonrasında A Ulusal Takım’a kadar yükselmişti.

Başarılı sağ bek için geçen hafta açıklamada bulunan Beşiktaş Teknik Yöneticisi Şenol Güneş, “Onur Bulut başarılı bir oyuncu, burada olmasını isterim. Onur çok kıymetli ve Türkiye’nin en güzel beklerinden birisi” sözlerini kullanmıştı. Başarılı hocanın istediğini direkt olarak belirttiği futbolcu için Siyah-Beyazlı yönetimciler an itibariyle devreye girdi.

Sözleşme yenilemeyecek

Kulübü Kayserispor’la olan mukavelesi dönem sonunda bitecek olan Onur, kontrat yenilemeyi düşünmüyor.

28 yaşındaki futbolcu için Kayserispor’un kapısını çalacak olan Kara Kartal, Sarı-Kırmızılılar’la anlaşırsa transferi Ocak ayında tamamlamayı planlıyor. Fakat aksi halde transferin dönem sonunda ve bedelsiz olarak tamamlanması bekleniyor. (Fanatik)

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.