SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Son dakika: Beşiktaş’ta Valerien Ismael periyodu bitti! İdarenin gönlündeki tek isimle görüşmeler başladı

Son dakika: Beşiktaş’ta Valerien Ismael periyodu bitti! İdarenin gönlündeki tek isimle görüşmeler başladıBeşiktaş’ta Valerien Ismael devrinde …

Son dakika: Beşiktaş’ta Valerien Ismael periyodu bitti! İdarenin gönlündeki tek isimle görüşmeler başladı
Akacan The Mall
26.10.2022 07:37
0
A+
A-

Son dakika: Beşiktaş’ta Valerien Ismael periyodu bitti! İdarenin gönlündeki tek isimle görüşmeler başladı
Beşiktaş’ta Valerien Ismael devrinde sona gelindi. Son 6 maçta 5 defa puan kaybeden siyah beyazlılarda Hatay mağlubiyeti bardağı taşırdı. Deplasman dönüşü acil bir toplantı yapan idare Fransız teknik adam ile yola devam etmeme kararı alırken kararın bugünkü görüşmede Ismael’e bildirim edileceği öğrenildi.

Beşiktaş’ta son haftalarda alınan makûs sonuçların akabinde ekibin öne geçtiği müsabakada Hatay’a mağlup olması sonrasında tenkit oklarının gayesindeki Valerien Ismael defteri kapanıyor. Bu dönem öne geçtiği 7 müsabakanın 3’ünde puan kaybeden, son 6 maçın 5’inde (3B, 2M) 12 puanlık kayıp yaşayan siyah beyazlılarda Hatay deplasmanı dönüşü acil bir toplantı yapan idare Fransız teknik adam ile yola devam etmeme kararı aldı.

FATURAYI FUTBOLCULARA KESTİ

Akacan The Mall

Hatay’da taraftarların istifa tezahüratları yaptığı 47 yaşındaki teknik adam maç sonu mağlubiyetin faturasını oyunculara keserken, Wout Weghorst ise çeviri edilmeyen açıklamasında “Çok kestirim edilebilir, kademe aşama oynuyoruz. Tempomuz çok düşük. Yaratıcı aksiyonlardan yoksunuz” kelamlarıyla hocasını ve oyun anlayışını eleştirmişti. Hem saha sonuçları hem de grup ile teknik adam ortasındaki kopukluk sonrası idare ayrılık için düğmeye bastı.

YÖNETİMİN GÖNLÜNDE TEK İSİM VAR

Siyah beyazlılar geçen dönemin 2. yarısında 1.5+1 yıl anlaştığı Ismael ile masaya oturarak mukavelenin feshi konusunda mutabakata varacak. Fransız teknik adama dönem sonuna kadar fiyatının yarısı olan 450 bin Euro’nun tazminat olarak ödeneceği öğrenildi. Bugün ayrılık kararının bildiri edileceği Ismael’in yerine gelecek aday konusunda bir kişi öne çıkıyor. Mehmet Özdilek, Gerrard, Lucescu, Tamer Tuna ve Rasim Kara ismileri öne sürülse de idarenin 1 numaralı adayının Şenol Güneş olduğu öğrenildi.

ŞENOL GÜNEŞ: DAHA iMZA YOK KONUŞUYORUZ

Beşiktaş’ta idarenin Valerien Ismael sonrası grubun başına geçirmeyi planladığı Şenol Güneş ile temaslar da başladı.

Dün birinci olarak A Spor’a “Bana gelen bir şey yok. Konuşuluyor, duyuyorum. Bir şey olursa duyarsınız” diyen Güneş daha sonra bir taraftarın Beşiktaş’a imza atıp atmayacağı ile ilgili sorusuna “Yok, artık imza atacak halimiz yok, geldik konuşmaya” diyerek görüşmeleri doğruladı.

HATAY’DA SERGEN YALÇIN TEZAHÜRATLARI

Skor 2-1 olduktan sonra istifa seslerini daha da ağırlaştıran Siyah-beyazlı taraftarlar maçın sonuna hakikat ‘Sergen Yalçın’ diyerek tezahürat yaptı. Beşiktaş taraftarı, geçen hafta oynanan Trabzonspor maçında da Ismael’e reaksiyon göstermiş ve Fransız teknik adamı istifaya davet ederek Sergen Yalçın lehine tempo tutmuştu.

İŞTE Valerien Ismael’İN BEŞİKTAŞ’A GELDİĞİNDEN BU YANA YAPTIKLARI VE YAŞANAN SÜREÇ:

– Gelir gelmez katiyen 3-4-3 oynatacağını ve geçmişte çalıştırdığı kadroları 150 maç bu sistemle oynattığını açıkladı. Lig bitinceye kadar da 3-4-3 oynattı.

– Yeni dönem planlamasını yaparken tüm transferler 3-4-3’e nazaran yapıldı ve yaklaşık 45 gün yalnızca 3-4-3 formasyonu çalışıldı. Fakat; transferlerden sonra stoper eksikliği kendini çok net aşikâr etti.

– Futbolla ilgili herkes, Beşiktaş’ın yeni dönemde 3-4-3 oynamasını bekleyip, tartışmalarını bunun üstüne yaparken, ligin başlamasına 6 gün kala bir anda her şeyden vazgeçip Sampdoria hazırlık maçıyla 4’lü sisteme geçiş yaptı ve bir daha 3-4-3’e dönmedi.

– Fransız teknik adamın bu çok ani karar değişikliğinde, hazırlık maçlarında oynanan futboldan hiç de mutlu olmayan ve toplumsal medya vasıtasıyla kendisini daima eleştiren taraftarların çok tesirli olduğu savları azımsanmayacak düzeydeydi.

– Beşiktaş, oyun gücü olarak lige yeterli başlasa da, ikinci haftada 3-0 öne geçilen ve 3-3 bitirilen Alanyaspor maçı taraftarda adeta bir patlamaya yol açtı. Bu maçta kadronun 10 kişi kalması ve açıkça görülen hakem kusurlarına karşın, taraftarın tüm algısı ekibin 60-65 dakika büsbütün defansa çekilmesi üzerineydi ve hoca ile taraftar ortasındaki birinci kopma resmen başladı.

– Beşiktaş’tan puan alan kadroların oyun niyeti ve puan aldıktan sonraki açıklamaları daima tıpkı istikametteydi ve bu açıklamaların alandaki karşı uygulamalarına bir tahlil üretemedi. Bu açıklama ‘Beşiktaş’ın 60 yahut 70’den sonra oyundan düşeceğini biliyorduk ve planımızı buna nazaran yaptık’ açıklamalarıydı.

– Oyunu kâfi düzeyde okuyamaması ve yaptığı değişiklikler daima tenkit konusu oldu. Hatayspor maçında da devrenin bitiminde Muleka’yı oyundan çıkarması, Josef’i çok fazla oyunda tutması işaret edilen yanlışlardandı.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.