SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Sinema değil gerçek! ‘Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz’ün muharriri kocasını öldürmekle suçlanıyor

Sinema değil gerçek! ‘Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz’ün muharriri kocasını öldürmekle suçlanıyorYıllar önce yazdığı “Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz …

Sinema değil gerçek! ‘Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz’ün muharriri kocasını öldürmekle suçlanıyor
Akacan The Mall
23.05.2022 11:52
0
A+
A-

Sinema değil gerçek! ‘Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz’ün muharriri kocasını öldürmekle suçlanıyor
Yıllar önce yazdığı “Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz” başlıklı makalede, bayanlara eksiksiz cinayetin sırlarını anlatıyordu, bugün ise kocasını tam da anlattığı biçimde öldürmekle yargılanıyor. İşte romantik tansiyon romanları muharriri Nancy Brophy’nin kitaplarını aratmayan aşk ve cinayet kıssası…

“İnsanların ölmesini dilemenin onları öldürmekten daha kolay olduğunu düşünüyorum. Duvarlarıma kan ve beyin modüllerinin sıçramasından kaygı etmek istemiyorum. Ve bir de sahiden, söylediğim palavraları hatırlamakta âlâ değilim. Lakin cinayetle ilgili bildiğim bir şey var ki bayan olsun erkek olsun herkes, gereğince zorlandığında bunu yapabilir.”

2011 yılında bir muharrirler blog’unda yayımlanan “How To Murder Your Husband” (Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz) başlıklı yazının en can alıcı kısımlarından biri buydu.

Akacan The Mall

Yazıyı kaleme alan kişi olan Nancy Brophy, “Bir romantik tansiyon müellifi olarak vaktimin büyük bir çoğunluğunu cinayetler ve polislerin bu cinayetler üzerindeki çalışma metotları hakkında düşünerek geçiriyorum” diyor ve çeşitli cinayet metotlarının artılarını ve eksilerini değerlendiriyordu: Silahlar çok ses çıkarırdı. Zehrin işe yaramama ihtimali vardı. Bir kiralık katil ise kendisini azmettiren kişiyi polise ispiyonlayabilirdi.

Bu tıp cinayetlerde eşlerin neredeyse her vakit bir numaralı kuşkulu ilan edildiğini de belirten Brophy, kocasını öldürecek bir bayanın “organize, acımasız ve çok zeki” olması gerektiğini tabir ediyor ve ekliyordu:

“Nihayetinde cinayetin gayesi hür kalmamı sağlamaksa, katiyen hapishanede vakit geçirmek istemem. Şunu da kayda geçireyim: Tulumları hiç sevmem ve turuncu bana hiç yakışmaz.”

Bu yazının yayımlanmasından 7 yıl sonra, güneşli bir Haziran günü, Nancy Brophy’nin 20 küsur yıllık eşi Daniel, iş yerinde meyyit bulundu. Daniel Brophy, Oregon eyaletinin Portland kentinde öğretmenlik yaptığı aşçılık okulunun mutfağında silahla vurularak öldürülmüştü. Savcılığın bir numaralı şüphelisi ise Nancy Brophy’di…

Nancy Brophy’nin “Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz” yazısı cinayeti işlediğine dair kuşkuları artırıyor. Fakat mahkemenin yargıcı, duruşmaların birinci gününde heyetin etkilenmemesi ismine yazıdan mahkeme salonunda bahsedilmesini yasakladı. Metnin eski olduğunu ve bir yazım semineri için kaleme alındığını belirten yargıç, yazıdan mahkemede bahsedilmesinin heyette yaratacağı ön yargının, yazının yararından fazla olacağına hükmetti.

İHANETE YER OLMAYAN TRAJİK BİR AŞK HİKAYESİ…

Brophy’nin yargılama süreci 6 Nisan’dan bu yana devam ediyor. Savcılar 71 yaşındaki bayanın kocasını, tam da yazısında söz ettiği üzere acımasız bir kurnazlıkla katlettiğini, şu anda da yeniden yazısındaki üzere mahpus cezasından kaçmaya ve eşinin vefatının nimetlerinden faydalanmaya çalıştığını sav ediyor.

İddianamede Brophy’nin iz bırakmamak için modül kesim satın alıp kendi kendine monte ettiği bir silahı kullandığı, saldırıyı kameraların ve görgü şahitlerinin bulunmadığı bir sırada düzenlediği ve eşinin vefatından yalnızca birkaç gün sonra hayat sigortası ödemelerini almak için başvurduğu üzere hayli kuşku uyandırıcı ayrıntılar yer alıyor.

Multnomah Bölge Mahkemesi’nde görülen duruşmalarda geçtiğimiz hafta kürsüye çıkan Brophy, bu argümanları reddetti.

Brophy, tabirinde kâh kocasını kaybetmenin yarattığı derin hüzünden bahsedip gözyaşlarına boğuldu, kâh çeyrek asır süren bağlarına dair tatlı kıssalar anlatıp kahkahalar attı.

Yakın vakitte emekli olup dünyayı dolaşmayı arzuladıklarını da belirten Brophy, merhum eşini zeki, komik, nazik ve alçakgönüllü bir insan olarak överken beraberlikleri boyunca hiç önemli bir çatışma yaşamadıklarını, birbirlerine olan bağlılıklarından bir an bile kuşku duymadıklarını söyledi. Kelamın kısası Brophy’nin tabiriyle evlilikleri, ihanete yer olmayan trajik bir aşk öyküsüydü.

Brophy, “Onun zayıflıkları benim güçlü yanlarımdı. Benim zayıflıklarım ise onun güçlü yanlarıydı. Bir ortaya geldiğimizde birbirimizi tamamlıyorduk ve bu hiç eksilmedi” diye konuştu.

25 YILDIR BİRLİKTELERDİ

Şef Daniel Brophy ile o zamanki soyadıyla Nancy Crampton, 1990’ların başında tanıştı. Nancy, Portland’a yeni taşınmıştı ve Daniel’dan öğretmenlik yaptığı aşçılık okulunda dersler almaya başlamıştı.

Bu vesileyle tanıştılar, vakitle evvel sevgili oldular bir müddet sonra da evlendiler. Portland’ın biraz dışındaki bir mahallede, çok sakin bir hayat sürüyorlardı. Daniel’ın okuldan kalan vaktinin birden fazla kümesteki tavuklarıyla ve bahçesine diktiği aromatik bitkilerin bakımıyla geçiyordu. Nancy ise hayat sigortası simsarlığından aşk romanı yazarlığına çeşit çeşit işlerle geçimini sağlamaya çalışıyordu.

Nancy Brophy’nin finansal manada pek başarılı bir muharrir olduğu söylenemezdi. “The Wrong Husband” (Yanlış Koca), “The Wrong Cop” (Yanlış polis) üzere kapakları gömleksiz erkek fotoğraflarıyla süslü romanlarının yayın masraflarını dahi kendisi karşılıyordu. Sabahları yatağında oturup romanlarını yazıyor, bir yandan da kocasının yakınlardaki bir kahveciden getirdiği kahvesini yudumluyordu.

Kaleme aldığı biyografisinde yapıtlarını “Benim hikayelerim güzel erkekler ve güçlü bayanlar hakkında, her vakit düzgün işlemeyen aileler hakkında, aşkı bulmanın memnunluğu ve muhafazanın zorluğu hakkında” diye özetlemiş ve hem kocasını hem de birlikte yaşadıkları hayatı övgülere boğmuştu.

Nancy Brophy’nin “Yanlış Dizisi” ismini verdiği 6 kitabı var. Kitapların hepsinin kapaklarında “Yanlış hiçbir vakit bu kadar yanlışsız hissettirmemişti” cümlesi yer alıyor

Nancy Brophy’nin “Yanlış Dizisi” ismini verdiği 6 kitabı var. Kitapların hepsinin kapaklarında “Yanlış hiçbir vakit bu kadar hakikat hissettirmemişti” cümlesi yer alıyor

BİRBİRİNİ ÇOK SEVEN BİR ÇİFT OLARAK TANINIYORLARDI

Savunma avukatları Brophy’nin kocasını öldürmesinin mümkün olmadığını, savcılığın ispatlarının dolaylı olduğunu ve çiftin 25 yıl boyunca çok sağlıklı ve hoş bir evlilik yaşadığını belirtiyor. Avukat Lisa Maxfield, duruşmaların birinci gününde yaptığı konuşmada, “Nancy Crampton Brophy, Daniel Brophy’e her vakit büsbütün, delice, çılgınca aşıktı ve bugün de öyle” tabirlerini kullandı.

Çiftin, Daniel’ın evvelki evliliğinden olan dışında, çocuğu yok lakin Brophy’nin avukatları, evliliklerine dair görüş bildirebilecek birkaç akraba ve arkadaşı da kürsüye çıkardı. Örneğin Brophy’nin yeğeni susan Estrada, 10 yıl kadar evvel 1 seneliğine Brophy’lerle birlikte yaşamış, bir yandan da teyzesinden sigorta satışının inceliklerini öğrenmişti.

Estrada, çiftin evlilikleri boyunca birbirlerine dayanak olduklarını, Nancy’nin konutta eşine yardım etmek için yazı çalışmalarına orta verdiğini, Daniel’ın da Nancy’nin sigorta poliçesi satmak için yollarda olduğu günlerde erkenden kalıp eşi için yolda yenecek yemekler hazırladığını anlattı.

Estrada, “Bana ‘Evlilik o kadar da makûs bir fikir olmayabilir’ dedirtecek bir alakaları vardı” diye konuştu.

KATİL GERİSİNDEN GELDİ, İKİ EL ATEŞ ETTİ

Cinayetin işlendiği 2 Haziran 2018 sabahı Oregon Mutfak Enstitüsü’ne gelen öğrenciler, o sırada 63 yaşında olan öğretmenleri Daniel Brophy’i art taraftaki mutfakta kanlar içinde yerde yatarken buldu.

Daniel her sabah erkenden okula gidiyor, binayı açıyordu. O sabah da saat 7 üzere okula gitmişti. Her sabahki işlerinden biri mutfakta kullandıkları kovalara ortak kullanılan bir çeşmeden su ve buz doldurmaktı. Katiline tam da bu anda yakalanmıştı. Kapıdan giren katil Daniel’a gerisinden iki el ateş etmiş, kurşunlar omurgasına ve kalbine isabet etmişti.

Birkaç saat sonra okulda polisin inceleme yaptığını öğrenen Nancy Brophy olay yerine gitti. Polisler kendisine eşinin öldürüldüğünü haber verdi.

Daniel Brophy’nin öğrencisi Kathleen Dooley, cinayet mahalini mahkemede bu türlü anlattı

SİLAHINI POLİSLERE KENDİ ELİYLE VERDİ

Brophy birinci tabirinde kocasının sabah 4 üzere kalktığını, tavukları besleyip köpekleri gezdirdiğini, akabinde duş almak için konuta döndüğünü belirtti. O esnada Brophy de uyanmıştı. Karı koca lavabonun su sızdırmasıyla ilgili konuşmuştu ve dediğine nazaran Daniel saat 7’yi biraz geçe işe gitmek için meskenden çıkmıştı.

Portland Emniyet Müdürlüğü’nden Dedektif Anthony Merrill sözünde, “O evrede Bayan Crampton Brophy’i kocasının bir tabancayla vurularak gaddarca öldürülmüş olduğunu yeni öğrenmiş acılı bir eş olarak görüyorduk. Onun için üzülmüştük” dedi.

Akabinde polisler Brophy’i konuta götürdü. Bayan memurlara dolapta saklamakta olduğu 9 milimetrelik Glock marka silahını gösterdi ve Florida’nın Parkland kentinde yaşanan bir okul saldırısının akabinde kendini tehlikede hissettiğini, silahı alma sebebinin de bu olduğunu anlattı.

GÜVENLİK KAMERASI MANZARALARI POLİSLERİ ŞOKE ETTİ

Öbür yandan olay yeri inceleme takımları, hücum anına ilişkin bir güvenlik kamerası imgesi arıyordu. Okulda kamera sistemi yoktu lakin yakınlardaki bir pizzacının elindeki manzaralara, okulun önündeki caddenin küçük bir kısmı da yansımıştı.

Dedektifler o gün çekilen manzaraları süratle gözden geçirip kayda kıymet bir şey olup olmadığına bakıyordu. Bir anda karşılarına o kadar sarsıcı bir imaj çıktı ki görüntüyü geri alıp yine izlemek zorunda kaldılar.

Savcı Shawn Overstreet

O gün sabah saatlerinde Nancy Brophy’ninkine çok benzeyen bir kamyonet, aşçılık okulunun önünden geçmişti. Dedektifler bunun üzere mahalledeki öbür iş yerlerinin güvenlik kamerası imgelerine başvurdu. Birebir kamyonet bu görüntülerde da yer alıyordu.

Savcılık, bu kamyonetin direksiyonunda oturan kişinin Brophy olduğunu öne sürüyor. İddianameye nazaran Brophy, şimdi uyumakta olduğunu söylediği saat 6.39’da bölgeye geldi. Kamyonetini aşçılık okulunun girişini görebileceği formda bir yamaca park etti. Kamyonet evvel saat 7.08’de akabinde da 7.30 sularında okulun yanından geçerken görülüyordu. Savcılık Daniel Brophy’nin bu 20 dakikalık aralıkta öldürüldüğünü sav ediyor.

Brophy geçtiğimiz hafta verdiği sözde, kocasını kaybetmenin neden olduğu şok nedeniyle ne sabahın erken saatlerinde oradan geçtiğini ne de günün ilerleyen saatlerinde yaptıklarını hatırladığını söyledi ve ekledi: “Belki de her zamanki üzere kahve almaya gidiyor ve not defterime yeni romanım için notlar alıyordum. Kamyonetim bu esnada kameraya yakalanmış olabilir, emin değilim.”

Dan öldürüldükten sonra, Nancy darmadağın olmuştu. Arkadaşları size başının çok karışmış halde olduğunu anlatacak. Güya yer ayağının altından çekilmiş üzere hissediyordu.

Avukat Lisa Maxfield’ın açılış konuşmasından

İNTERNETTEN YAPTIĞI ALIŞVERİŞLER KUŞKULARI ARTIRDI

Savcılığın ortaya koyduğu deliller bununla da sonlu değil. Brophy’nin polislere gösterdiği silahının dışında bir de “hayalet silah” seti aldığı ortaya çıktı. Bu setlerin modülleri birleştirildiğinde ortaya kayıtsız bir silah çıkıyor. Dahası polisler Brophy’nin bir e-ticaret sitesinden bir silah sürgüsü ve bir namlu da satın aldığını tespit etti.

Brophy’nin bütün aramalara rağmen bulunamayan bu modülleri kullanarak kendi silahını modifiye etmiş ve böylelikle Daniel Brophy’i öldürmek için kullanılan kurşunların üzerindeki namlu izlerinin polise teslim ettiği silahtan farklı olmasını sağlamış olabileceği argüman ediliyor. Savcılık, Brophy’nin kocasının meskende olmadığı saatlerde bir poligona giderek atış talimi yaptığını da argümanlara ekliyor

Brophy ise hayalet silah setini ve sürgü ile namluyu, yeni romanı için araştırma yapmak hedefiyle satın aldığını ve bütün bir silah elde etmek için her ay bir silah modülü satın alan ve nihayetinde kendisine şiddet uygulayan kocasına gününü gösteren bir bayanın kıssasını yazdığını söyledi. Silah modüllerine yapılan ödemelerin çiftin ortak hesabından geldiğine de vurgu yapan Brophy, eşi Daniel’ın da bu alışverişlerden haberdar olduğunu, hatta setin paketini birlikte açtıklarını anlattı.

Fakat salı günkü sözünün en dramatik anında Brophy, Parkland olayından sonra kendisini muhafaza gayesiyle satın aldığını söylediği silahın sürgüsünü ve namlusunu yerinden söktüğünü itiraf etti. Brophy’nin bu itirafının üzerine giden Savcı Yardımcısı Shawn Overstreet, silahı şahit kürsüsünün önüne getirerek, “Neden?” diye sordu. “Evinizdeki silahın sürgüsünü ve namlusunu incelemek varken neden yeni bir tane almaya gereksiniminiz olsun ki?”

Brophy, silah modüllerinin ve kitabındaki karakterin bunları satın alma yolunun kendisini büyülediğini belirterek, “Yazmak içindi” dedi ve ekledi: “Sizin söylediğiniz üzere, kocamı öldürmek için değil.”

Savunma avukatları, güvenlik kameralarından elde edilen imajların öteki mümkün şüpheliler de içerdiğini öne sürüyor. Manzaralarda civarda gezinen kimi evsizler bulunuyor. Avukatlar, bilhassa cinayet sabahı polisler olay yerine vardıklarında bir duvarın gerisine saklanan ve elindeki bir torbaya bakan bir erkeğe dikkat çekiyor. Fakat polisler bu kişinin kimliğini tespit edebilmiş değil. Brophy’nin cüzdanına, cep telefonuna ve otomobil anahtarlarına dokunulmamış olması da bunun yanlış gitmiş bir soygun olma ihtimalini ortadan kaldırıyor.

Nancy Brophy davası akıllara 90’ların ünlü sineması Temel İçgüdü’yü getirdi. Sinemada Sharon Stone’un canlandırdığı muharrir Catherine Trammel, Dedektif Nick Curran’ın (Michael Douglas) soruşturduğu bir cinayet davasının şüphelisiydi. Çünkü Trammel son kitabında, Curran’ın araştırdığı cinayete çok benzeri bir olay anlatıyordu.

Nancy Brophy davası akıllara 90’ların ünlü sineması Temel İçgüdü’yü getirdi. Sinemada Sharon Stone’un canlandırdığı muharrir Catherine Trammel, Dedektif Nick Curran’ın (Michael Douglas) soruşturduğu bir cinayet davasının şüphelisiydi. Çünkü Trammel son kitabında, Curran’ın araştırdığı cinayete çok misal bir olay anlatıyordu.

CİNAYET SEBEBİ SİGORTADAN PARA ALMAK MI?

Savcılar Brophy’nin eşini para için öldürdüğünü sav ediyor. İddianamede Brophy çiftinin bir müddettir mali istikrarsızlık yaşadığına, hatta Daniel Brophy’nin emeklilik hesabını karşılık göstererek kredi aldığına lakin başka yandan da her ay yüzlerce dolar hayat sigortası primi ödediklerine dikkat çekiliyor.

Soruşturma sırasında Nancy Brophy’nin 10 farklı hayat sigortası poliçesi karşılığında ödeme başvurusu yaptığı, birlikte yaşadıkları konutun pahasının yüzde 20’si kadarlık bir ödemenin yanı sıra kocası iş yerinde öldüğü için çalışma sigortasından da tazminat almaya hak kazandığı da ortaya çıktı.

Avukat Lisa Maxfield ise çiftin 2017’de yaşadığı ekonomik meselelerine karşın emeklilik planı yaptığını belirtti ve ekledi: Daniel Brophy hafta içi verdiği derslere ek olarak 2018’de hafta sonu dersleri de vermeye başlayacaktı. Ayrıyeten bir rehabilitasyon merkezinde yarı vakitli olarak aşçılık öğretmenliği yapıyordu. Çift meskenlerini ikiye bölüp bir kısmını kiraya vermeyi planlıyordu. Böylelikle kredi kartı borçlarını ve gecikmiş ipotek ödemelerini temizlemeyi başarmışlardı. Nihayetinde Haziran 2018’de bellerini doğrultmuşlar hatta 10 bin dolarlık bir birikim bile yapmışlardı.

Maxfield, Nancy’nin bu poliçeleri sigortacı olduğu için satın aldığını, sattığı esere olan inancını sergilemek istediğini, dahası kendi satın aldığı poliçelerden de komite aldığını ve kocasının üzerine olan tüm poliçelerin lehtarının kendisi olmadığını belirtti.

Avukat Lisa Maxfield

Savcılık ise Brophy’nin, eşinin vefatından çabucak sonra 1,4 milyon dolar pahasında hayat sigortası ödemesi almak için müracaat yaptığını hatırlatıyor. Mahkemede heyete bununla alakalı bir ses kaydı da dinletildi.

Daniel Brophy’nin vefatından dört gün sonra alınan kayıtta, Nancy Brophy polislerden birine “Benim kuşkulu olmadığımı belirten bir mektup yazmanız mümkün mü?” diye soruyordu. Bu talep nedeniyle şaşıran ve nedenini soran dedektife Brophy, sigorta şirketinin 40 bin dolarlık bir ödeme için teyit istediğini belirtiyor ve ekliyordu:

“Ya ’25 yıldan sonra asıl istediğim şey sonra Dan’siz yaşlanmakmış’ diye düşünüp bâtın bilinmeyen okula gittiğim ve kocamı vurduğum ortaya çıkarsa diye ödeme yapmak istemiyorlar.”

Dedektif bu talebi reddetti. Bu konuşmadan üç ay sonra Brophy hakkında iddianame hazırlandı. Eylül 2018’de gözaltına alınan Brophy hala tutuklu yargılanıyor.

Nancy Brophy ferdî internet sitesinde Daniel’la evlenmek istediğini anladığı anı şöyle anlatıyordu: “Ben büyük küvette yatıyordum. Daniel da yanıma gelecekti ancak gecikmişti. ‘Gelmiyor musun?’ diye sordum, ‘Ordövrleri hazırlayıp çabucak geleceğim’ dedi. O an onun gerçek kişi olduğunu anladım. Hayatınızı bu türlü bir adamla geçirdiğinizi hayal edebiliyor musunuz?” Akabinde “Her evlilik üzere bizim de inişlerimiz ve çıkışlarımız oldu” diyen Brophy konutlarında çıkan yangından sonra 14 ay boyunca bir apartman dairesinde yaşadıklarını, bu süreçte inşaat işleriyle ilgili kapsamlı bilgi sahibi olduğunu ve yazarlıkta başarılı olamazsa iç dekorasyon odaklı müteahhitlik yapmayı planladığını tabir ediyordu

 

New York Times’ın “She Wrote ‘How to Murder Your Husband.’ Did She Do It?”, Washington Post’un “‘How to Murder Your Husband’ writer on trial for allegedly killing husband”, Sky News’un “Nancy Crampton-Brophy: ‘How to murder your husband’ blog post cannot be shown to jury in murder trial, judge rules” ve Independent’ın “She wrote an essay titled ‘How to Murder Your Husband’. A murder trial followed” başlıklı haberlerinden derlenmiştir.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.