SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

Sıla Usar İncirli; “Lefkoşa cazip bir turizm şehri olabilir” – KIBRIS HABER

Sıla Usar İncirli; “Lefkoşa cazip bir turizm şehri olabilir” – KIBRIS HABER
Akacan The Mall
21.11.2022 11:22
0
A+
A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkan adayı Sıla Usar İncirli, Lefkoşa’nın cazip bir turizm şehri olabileceğini vurguladı. Bu yönde atılması gereken birçok adım olduğunun altını çizen Usar İncirli, plan ve projeleriyle göreve hazır olduklarını belirtti. CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, Milletvekilleri Doğuş Derya ve Fide Kürşat ile Kamu İşçileri Sendikası’nı ziyaret eden Sıla Usar İncirli, Lefkoşa’da insanların beklentilerinin çok düştüğüne de dikkat çekti. Kamu İş Başkanı Ahmet Serdaroğlu ise ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, bir kadının aday olmasının kendileri için farkındalık olduğuna vurgu yaptı…

USAR İNCİRLİ: LEFKOŞA’DA İNSANLARIN BEKLENTİLERİ ÇOK DÜŞTÜ

Emek mücadelesinin, hayatın en önemli alanlarından bir tanesi olduğuna dikkat çeken Usar İncirli, sendikaların verdiği mücadelenin çok kıymetli olduğuna vurgu yaptı. Lefkoşa’nın herkesin gurur duyacağın bir başşehir olması gerektiğine dikkat çeken Usar İncirli, Lefkoşa’nın siyasi, ekonomi ve sosyal yaşamın kalbi olduğuna vurgu yaptı. Lefkoşalıların uzunca bir süreden beri hayallerinin yıkılmış durumda olduğunun altını çizen Usar İncirli, “İnsanların beklentileri çok düştü. Bu hayalleri büyütmenin yaşamsal bir öneme sahip olduğuna inanıyoruz” dedi. Alt yapı bakımından da çok eksik bir Lefkoşa’da yaşadığımızı belirten Usar İncirli, Lefkoşa’da yetki karmaşası olduğunu ve kurumlar arasındaki koordinasyonu sağlayacaklarını kaydetti. Usar İncirli, “Toplu taşıma sorununun masaya yatırılmamasını kabul edemiyorum” ifadelerini kullandı.

“BÜTÇE VE MALİ DİSİPLİNİ ÇOK TİTİZ BİR ŞEKİLDE SAĞLAYACAĞIZ”

Akacan The Mall

Memleketin her açıdan sıkıntılı bir süreçten geçtiğine vurgu yapan Usar İncirli, 25 Aralık’ta yapılacak seçimleri, yerel seçimin ötesinde değerlendirdiklerini kaydetti. Usar İncirli, “Bütün olanlara karşı, toplumun tepkisinin bu sandıktan çıkması gerektiğine inanıyoruz” diye konuştu. Lefkoşa’nın uzunca bir süredir atıl durumda kaldığının altını çizen Usar İncirli, “LTB hizmet açısından çok büyük sıkıntı yaşıyor” dedi. Önceliklerini iyi yönetilen belediye üzerinden kuracaklarını vurgulayan Usar İncirli, “Hedefimiz ayakları üzerinde duran bir Lefkoşa’dır. Bütçe ve mali disiplini çok titiz bir şekilde sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

“GEÇİŞ NOKTALARINI KONUŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Belediyenin gelirlerini artıracak politikaları ve projeleri hayata geçireceklerini dile getiren Usar İncirli, “Hizmetleri çeşitlendirerek gelirleri artıracağız ve kendi ayakları üzerinde duran Bir Lefkoşa yaratacağız” dedi. “Başşehrimizin herkes tarafından beğenilmesini istiyoruz” diye konuşan Usar İncirli, Lefkoşa’nın cazip bir turizm şehri olabileceğini belirtti. Çevreye de çok önem vereceklerini ifade eden Usar İncirli, Lefkoşa’nın aydınlanma sorunu olduğuna da dikkat çekti. “Bu konu benim yetkin dahilinde değildir” lafını asla kullanmayacağını kaydeden Usar İncirli, “Lefkoşa’nın içindeki bütün geçiş noktaları benim meselemdir. Evet bunu konuşmaya devam edeceğiz. Belediye olarak Haspolat geçiş noktası için üzerimize düşen her şeyi yapacağız” ifadelerini kullandı.

SERDAROĞLU: YEREL YÖNETİMLER HER ZAMAN ÖNCÜ OLMUŞTUR

Kamu İşçileri Sendikası (Kamu-İş) Başkanı Ahmet Serdaroğlu, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Yerel yönetim seçimlerinin, genel seçimler kadar önemli olduğuna dikkat çeken Serdaroğlu, yerel yönetimlerin her zaman öncü olduğunu kaydetti. Serdaroğlu, “Toplumun daha refah bir hayat sürdürebilmesi için belediyelerin ciddi anlamda katkısı olur” dedi. Bir kadının aday olmasının, kendileri için bir farkındalık olduğuna dikkat çeken Serdaroğlu, “Emek mücadelesinde de kadınlar daha çok mücadele verir. Umarım başarıya ulaşırsınız” ifadelerini kullandı. Halkın kullanabileceği alanların eksik olduğuna dikkat çeken Serdaroğlu, “Çocuklarımızı alıp gidebileceğimiz yerler sayılıdır. Sosyal aktiviteler çoğalması lazım” diye konuştu. Serdaroğlu ayrıca bütün adaylara eşit çerçevede kapılarının açık olduğunu vurguladı.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.