SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Selahattin Baki: “Bu dönem 3’üncü kere şampiyonluk yarışından koparılmaya çalışıldık”

Fenerbahçe İdare Konseyi Üyesi Selahattin Baki, 2-1 kazandıkları Fatih Karagümrük maçının akabinde konuştu.

Selahattin Baki: “Bu dönem 3’üncü kere şampiyonluk yarışından koparılmaya çalışıldık”
Akacan The Mall
11.04.2023 00:52
0
A+
A-

Selahattin Baki: “Bu dönem 3’üncü defa şampiyonluk yarışından koparılmaya çalışıldık”
Fenerbahçe İdare Heyeti Üyesi Selahattin Baki, 2-1 kazandıkları Fatih Karagümrük maçının akabinde konuştu.

Selahattin Baki, Fenerbahçe’nin Fatih Karagümrük’ü 2-1 mağlup ettiği maçın akabinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Baki, “Öncelikle kadromuzu tebrik ediyorum. Güçlü bir virajı döndük. Bugün tekrar önemli manada konuşulması gereken vahametler yaşandı. Fenerbahçe bu akşam tekrar herkesin gözü önünde planlı ve programlı bir halde bu dönem 3’üncü defa şampiyonluk yarışından koparılmaya çalışıldı. Türkiye’nin açık orta bütün maçlara giden futbolseverler uygun bilir saha yerin tribünlere en uzak olduğu ve bizim bu en uzak tribünlerin en dorukta ve en son koltuktan rahatlıkla görebildiğimiz penaltıyı ne hikmetse ne alandaki hakem görebildi, ne VAR’dakiler uyarıp olayı Fenerbahçe lehine çevirmeyi uygun gördüler. Bu artık kabul edilemez bir noktaya gelmiştir. Günlerdir algılar, manipülasyonlar Lale Orta diyorlar, MHK diyorlar, bu hakemler Fenerbahçe’yi şampiyon yapacak algısı dün birkaç programda gördüm. Utanma da kalmamış insanlarda. Herhalde bu işten bir tek bu hakemlerin haberi yok. Artık herkesin gözü önünde önemli manada çadır tiyatrosuna döndü bu iş. Ben hem Lale Orta’ya hem MHK’ya hem TFF’nin bütün kurumlarına sesleniyorum artık bu algıcılardan, lobicilerden korkmayın. Bari şu son kalan 2 ayda herkes işini yanlışsız yapsın, objektif yapsın. Ligin kalan prestijini, son kalan objektiflik kırıntılarını kurtarmaya çalışalım. Salı günü olağanda olması gereken fakat şu ana kadar bir türlü şahit olamadığımız adaletin bekçileri rakibimiz bir program yapacaktı. Her Salı günü adaletle alakalı rakipler dahil yenilen bütün hakları masaya koyacaklardı. Kendilerine önümüzdeki Salı günü bu programı yapmalarını söylüyorum. Bugüne kadar esasen çok konum birikmişti. Bugünkü maçtan da çok materyal çıkar. Madem herkes için adalet, haydi bakalım bugünkü maç dahil olmak üzere bütün birikmişleri masaya koyun da daima bir arada hesabı görelim, hesabı keselim. Her şeye karşın, bu kadar algıya, bu kadar negatifliğe, Fenerbahçe’nin boynuna ip dolanmaya çalışılmasına karşın Fenerbahçe iki kupada da yoluna devam ediyor. Biz bugün çok ruhsal bir eşik döndük. Umarım bugün prestijiyle topluluğumuz ve taraftarımızı gerimize alıp son 2 aylık dönemeçte daima berabere keyifli sona hakikat adım adım gideriz” sözlerini kullandı.

“BAZI AVRUPA LİGLERİNDE RAHATÇA GOL VERİLEBİLECEK BİR POZİSYON”

Akacan The Mall

Selahattin Baki, Arao’nun faul nedeniyle iptal edilen golüyle ilgili, “Gol durumu evet, tartışmaya açık bir konum. Birtakım Avrupa liglerinde çok rahat gol olarak verilebilecek bir konum. Bir de Emre Mor’un maçın başından sonuna kadar yediği dayak var. Kimse bunu da konuşmuyor. Yani önemli manada hakem katliamının ucundan döndük. Hakem katletti de grubun refleks göstermesiyle bugünü kurtarabildik” dedi.

“SAHADA MAÇ OYNANIRKEN FENERBAHÇE OYUNCUSUNU ISLIKLAMANIN KİME NE YARARI VAR”

Taraftarın protestoları hakkında da konuşan Selahattin Baki, “Taraftarlarda natürel ki birikmiş bir negatiflik, birikmiş bir ümitsizlik, birikmiş bir travma var. Bunu aslında her vakit söylüyoruz. Toplam 9’uncu yıla giriyoruz. Lakin ben daima söylüyorum bize yapsınlar. Ben bu türlü bir nesilden geliyorum. Alanda maç oynanırken Fenerbahçe oyuncusunu ıslıklamanın kime ne yararı var. Hala ve hala ayaktayız ve hala 2 kupada yolumuza devam ediyoruz. Bundan sonra en azından grubun etrafında kenetlenmelerini rica ediyorum” biçiminde konuştu.

“TİPİK VE KLASİK AÇIKLAMALAR”

Baki, Erden Timur’un elimizdeki kayıtları dönem sonunda açıklayacağız telaffuzuyla ilgili, “Tipik ve klasik açıklamalar. Varsa Türk futbolunun bekası için açıklasınlar daima bir arada görelim. Lakin yeniden bir şey açıklamayacaklar” dedi.

Selahattin Baki, Erden Timur’un canlı yayında gösterdiği transfer evraklar için, “Bunlar birçok futbolla alakalı misyon alan yöneticilerin ellerinde. Bazen menajerlerin, bazen kulüp yetkililerinin fiyat artırmak için teklif yaptıkları doğrudur. Bizde de bugüne kadar Galatasaray, Beşiktaş, Trabzon’un teklifi var. Ancak bunu canlı yayında bu halde büyük bir zafermiş üzere masaya koymak büyük bir raconsuzluk bana nazaran. Biz hiçbir vakit bu toplara girmedik, Fenerbahçe olarak da girmeyiz” diyerek kelamlarını noktaladı.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.