STERLIN
24,8491
DOLAR
19,9662
EURO
21,3770
ALTIN
1.249,93
BIST
4.580,67
SON DAKİKA
28 Mayıs 2023 Nöbetçi Eczaneler
Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı 3 bölgeyi karantinaya aldı! – KIBRIS HABER
Birkan Uzun Zirve Koşusu’nun ikincisi düzenleniyor! – KIBRIS HABER
Türkiye yarın sandık başına gidecek! – KIBRIS HABER
Çavuşoğlu; “KKTC’de bu yıl 306 öğretmenin Kamu Hizmetleri Komisyonu tarafından ataması yapıldı”! – KIBRIS HABER
Yeni geçiş kapılarının açılması için eylem! – KIBRIS HABER
Öz çekim yaparken suya düşen telefonunu bulmak için barajı boşalttırdı! – KIBRIS HABER
Ölümlü kaza! – KIBRIS HABER
Ali Başman; “Ülkenin istikrarı için adayım”! – KIBRIS HABER
THY uçağına kuş çarptı! – KIBRIS HABER
68 kilo insan saçı ele geçirildi! – KIBRIS HABER
Alkollü sürücü yayaya çarptı! – KIBRIS HABER
Beyaz Saray’da panik! – KIBRIS HABER
16 yaşındaki çocuk, annesi, ablası ve komşusunu öldürdü! – KIBRIS HABER
İskele’de korkutan kaza! – KIBRIS HABER
Gabar Dağı’ndan sevindiren haber! “Yoğun bir petrol çıktı” – KIBRIS HABER
27 Mayıs 2023 Nöbetçi Eczaneler
“Nikos Hristodulidis Almanya’dan da istediğini alamadı”! – KIBRIS HABER
38 bin artçı sarsıntı yaşandı! – KIBRIS HABER
Meteoroloji Dairesi yağış miktarını açıkladı! – KIBRIS HABER
Dikkat! Yeni dolandırıcılık yöntemi – KIBRIS HABER
15 yabancı işçiye köle muamelesi! – KIBRIS HABER
Meteoroloji gün verdi! – KIBRIS HABER
Başkasının kimliğine büründü! – KIBRIS HABER
İlaç fiyatlarına da zam! – KIBRIS HABER
O yol çift yönlü olarak trafiğe kapatılacak! – KIBRIS HABER
38 araç trafikten men edildi! – KIBRIS HABER
Marketten içki ve buz çaldı! – KIBRIS HABER
İki ayrı yerde yangın! – KIBRIS HABER
Öğretmenler Değişiklik Yasa Tasarısının geri çekilmemesi halinde grevler devam edecek! – KIBRIS HABER

Otelde yangın çıkardı

Otelde yangın çıkardı
CyborNFT
05.04.2022 11:36
0
A+
A-

Kundaklama, Binadaki Eşyaları Ateşe Verme ve sirkat suçları ile ilgili olarak tutuklanan zanlı Dursun Tolga Aygün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Ali Gencer, olguları aktardı. Polis, Zanlı Dursun Tolga Aygün’ün Kundaklama, Binadaki Eşyaları Ateşe Verme ve sirkat suçlarına methaldar olduğunu belirtti.

Polis, 04.04.2022 tarihinde saat 09:15 raddelerinde Mehmet Akif Caddesi Kumsal adresinde faaliyet gösteren ve Grand Pasha isimli otelin Kuzeye bakan balkon kısmında monte edilmiş Telsim Şirketine ait 2 adet verici, otele ait 1 adet uydu anteni, kapalı ambar içerisinde bulunan 3 adet rulo şeklinde muhafaza edilen halılar Lefkoşa’da sakin Dursun Tolga Aygün tarafından üzerlerine yanıcı madde dökülüp ateşe verilmek suretiyle kundaklanıp bina içerisinde bulunan eşyalara zarar verildiğini anlattı.

CyborNFT

Polis, ayni gün Lefkoşa’da Küçükkaymaklı’daki adresinde tespit edilip derdest emri gereği tutuklanmış ve bilahare yine mahkeme emri ile ikametgahta yapılan arama neticesinde zanlının olay anında giymekte olduğu kıyafetler ve ayakkabıları ayrıca olay anında üzerinde bulunan siyah renk sırt çantasının zapt edildiğini belirtti.

Polis, aynı gün yapılan soruşturma esnasında zanlının bir gönüllü ifade vermiş ve olayın nasıl meydana geldiğini anlattığını söyledi. Polis, zanlının vermiş olduğu izahat karşısında Barış, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde ceza-i ehliyetinin olup olmadığına ilişkin doktor kontrolünden geçirileceğini belirtti. 

Polis, 04.04.2022 tarihinde saat 06:30 raddelerinde Lefkoşa’da Kızılbaş bölgesinde faaliyet gösteren 20 Temmuz isimli iş yerinin önünde Lefkoşa’da sakin Dursun Tolga Aygün’ün bisikletin üzerinde bulunan Lefkoşa’da sakin İbrahim Kızıl’a ait siyah renk sırt çantasını, içerisinde kendisi adına isdar olunan TC Pasaportunu ve muhtelif eşyalarını alarak sirkat ettiğini söyledi. Polis,  tahkikatın salimen yürütülebilmesi için,  zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Mine Ozankaya, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlının 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

CyborNFT
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.