SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Okan Buruk: “Midtsjö bizi ileriye taşıyacak bir oyuncu”

Okan Buruk: “Midtsjö bizi ileriye taşıyacak bir oyuncu”Galatasaray, yeni dönem çalışmaları kapsamında oynadığı son hazırlık maçında İtalya Serie …

Okan Buruk: “Midtsjö bizi ileriye taşıyacak bir oyuncu”
Akacan The Mall
01.08.2022 00:01
0
A+
A-

Okan Buruk: “Midtsjö bizi ileriye taşıyacak bir oyuncu”
Galatasaray, yeni dönem çalışmaları kapsamında oynadığı son hazırlık maçında İtalya Serie A gruplarından Fiorentina’yı 2-1 mağlup etti. Müsabakanın akabinde Galatasaray Teknik Yöneticisi Okan Buruk, Fredrik Midtsjö hakkında, “Takım oyuncusu olmak, bir profesyonel olmak çok kıymetli. Her sene 40-42 maç oynayan bir oyuncu. Bu manada hem toplu hem topsuz oyunda bize takviye verecek. Ayakları da düzgün olan bir oyuncu seçtik. Bizi ileriye taşıyacak, performansı yüksek bir oyuncu” dedi.

Karşılaşmanın akabinde Galatasaray Teknik Yöneticisi Okan Buruk, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Birinci olarak müsabakayı kıymetlendiren Buruk, “Sonunu güzel bitirdik. Aslında sonuç olarak baktığımızda maçın büyük kısmında istediğimiz oyun ortaya çıktı. Durum ürettikçe gol bulduk. Uygun savunma yaptık, baskı yaptık. Düşündüğümüz şeyler, ligin bir hafta öncesinden ortaya çıktı. Bu manada memnunuz. Birebir oyunu geliştirerek devam edeceğiz. Tahminen yeni oyuncular katılacak ve oyunumuzu çok daha geliştireceğiz; lakin dediğim üzere ben oyuncularımın performansından memnunum” diye konuştu.

“GENEL ŞURADAKİ BİRLİKTELİK BİZİ DE KENETLEDİ”

Akacan The Mall

Camianın birlikteliğinin ekibe olumlu yansıdığının altını çizen Buruk, “Bugün bizim için, Galatasaray için çok kıymetli bir gün. Genel konseyde maça çıkmadan memnunluk yaşadık. Bilhassa oyuncularıma bunun altını çizdim. Galatasaray Spor Kulübü’nün birlikteliği, genel heyetteki birliktelik, onların gücü, onların kenetlenmesi, burada da bizi kenetledi. İnşallah daima birlikte idaremiz, genel heyetimiz, üyelerimiz, taraftarımız ve biz alanda en uygununu yaparak Galatasaray’ı en güzel yerlere getireceğiz” tabirlerini kullandı.

“MIDTSJO ÇOK DÜZGÜN EKİP OYUNCUSU”

Transfer görüşmelerine başlanan Fredrik Midtsjö hakkında ise Buruk şunları söyledi:

“Öncelikle oyuncunun bize katılması gerekiyor. Düzgün bir kadro oyuncusu. Alışılmış ki biz âlâ oyunculara sahibiz. O da düzgün bir ekip oyuncusu. Ekip oyuncusu olmak, bir profesyonel olmak çok kıymetli. Her sene 40-42 maç oynayan bir oyuncu. Bu manada hem toplu hem topsuz oyunda bize takviye verecek. Ayakları da yeterli olan bir oyuncu seçtik. Bizi ileriye taşıyacak, performansı yüksek bir oyuncu. Onun da bize katkı sağlayacağını düşünüyorum. Onun yanında natürel ki tekrar transferlerimiz olacak. Grubumuzu en güçlü hale getirmek istiyoruz. Sıkıntı geçen yılın akabinde bu yılın bizim için çok daha yeterli geçmesini istiyoruz. O yüzden en uygununu yapmaya çalışıyoruz. İdaremiz en güzelini yapmaya çalışıyor. İnşallah güçlü bir takım ile şampiyonluk yarışı içerisinde en güzelini yapan ve şampiyonluk için bütün performansını veren bir grup olmak istiyoruz.”

Lige fizikî ve ruhsal olarak hazır olduklarını belirten Okan Buruk, “Fiziksel olarak ve konsantrasyon olarak hazır olduğumuzu gösterdik bugün. Yer çok âlâ değildi. Buna karşın yüzde yüzünü veren bir grup, olağan lig maçı üzere oynayan bir ekip vardı. Bunu hafta sonu lige taşıyacağız. Lige düzgün başlamak çok kıymetli. Antalyaspor geçen yıldan hazır bir grup. Güzel bir ekibe karşı da başlayacağız fakat daima söylüyorum. Burada bizim ne yapacağımız çok kıymetli. Takıma yeni gelecek oyuncular olacak. İnşallah maç gününe kadar bu sayı şu anda bir gözüküyor. Tahminen bir tane daha oraya oyuncu koyabilirsek, ne kadar geniş bir takıma sahip olursak o kadar âlâ olacak” formunda konuştu.

“SEFEROVIC’DEN ÇOK MEMNUNUZ”

Sarı-kırmızılı grubun yeni transferlerinden Haris Seferovic’e başka parantez açan Buruk, “İki asist yaptı. Savunmada bizim için çok değerli işler yaptı. Hem baskı yaptı hem de Emre’yle öndeki ikili karşılamaları çok gerçek oldu. Yani yalnızca gol ve asist dışında savunma misyonlarını de çok düzgün yaptı. Çok memnunuz” dedi.

“TARAFTARIMIZA YAKIN OLMAMIZ GEREKİYOR”

Galatasaray’a birinci imza attığı gündeki heyecanını koruduğunu ve ligde taraftarla buluşacağı günü iple çektiğini söyleyen Buruk, “İlk imza için İstanbul’a gelirken havaalanı indiğimde o heyecanı, o olumluluğu yaşadım. Tıpkı halde devam ediyor. Ben de tıpkı memnunlukla, tıpkı heyecanla taraftarlarımıza yakınlaşmaya çalışıyorum. Bu gruplar taraftar için hayatta. Taraftar için yaşıyor. Taraftarımıza yakın olmamız gerekiyor. İnşallah dolu tribünler önünde taraftarımızla kendi stadımızda en kısa vakitte lig maçında buluşacağız” diye konuştu.

“DUBOIS’NIN DURUMU MR’DAN SONRA MUHAKKAK OLUR”

Karşılaşmada bir sakatlık yaşan Leo Dubois’nın son durumu hakkında ise Buruk, “Salı günü MR’ları çekilir ve ondan sonra muhakkak olur. Oyuncu gelmeden evvel bizimle çalışmadı. Daha sonra katıldı. Hazır olduğunu gördüğümüz için maçlara başlattık. Demek ki o devirde, yani kendi ekibindeki çalışması çok güzel geçmedi. Kendi bünyemizde hazırladığımız oyuncularda nitekim her şey çok yeterli gidiyor. İnşallah en kısa vakitte güzelleşip döner. Onun yerine Omar girdi. Omar bildiğimiz bir oyuncu ve ona çok güveniyoruz. O da girdi ve vazifesini en yeterli halde yaptı” sözlerini kullandı.

Akacan The Mall
ETİKETLER: , , , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.