SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

Nwakaeme’den Beşiktaş kelamları: ‘Anlaşın imzalarım!’

Beşiktaş’ın transfer radarındaki Anthony Nwakaeme, Kartal’a yeşil ışık yaktı, siyah beyazlılar teşebbüslere başladı…

Nwakaeme’den Beşiktaş kelamları: ‘Anlaşın imzalarım!’
Akacan The Mall
19.12.2022 10:36
0
A+
A-

Nwakaeme’den Beşiktaş kelamları: ‘Anlaşın imzalarım!’
Beşiktaş’ın transfer radarındaki Anthony Nwakaeme, Kartal’a yeşil ışık yaktı, siyah beyazlılar teşebbüslere başladı…

Beşiktaş, teknik yöneticisi Şenol Güneş ile bir değişim sürecine hazırlanıyor. Takım manasındaki bu değişim süreci ismine listede yer alan bir isimle görüşme gerçekleştirildi. Yıldız oyuncu, transfere yeşil ışık yakarken kulübüyle temaslara başlanmasına karar verildi.

Kupa mesaisi başlıyor

Akacan The Mall

Ziraat Türkiye Kupası’nda 5. Cins maçında çarşamba günü Vodafone Park’ta Şanlıurfaspor’la karşı karşıya gelecek olan Siyah-Beyazlılar, hazırlıklarına bugün başlayacak. 2 haftalık Antalya kampı sonrasında 2 günlük müsaade yapan kadro, bugün çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek. Teknik grup, bu gayrette yedek yüklü bir takım alana sürecek.

Kalede rekabet tavan

Siyah-Beyazlılar’ın 3 kalecisi, Antalya kampında güç depoladı ve form olarak tepe yaptı. Vazifeye gelir gelmez formayı Mert Günok’a veren teknik yönetici Şenol Güneş; Ersin Destanoğlu ve Emre Alim’i de dikkatle takip ediyor.

Kara Kartal’da dönem başında teknik yönetici Valerien Ismael; Ersin Destanoğlu ve Emre Bilgin’e kalede forma vermişti. İki ismin de istikrarsız performanslar sergilemesine karşın Mert Günok’a hiç talih vermeyen Fransız teknik adamın, misyondan alınması sonrasında işler değişmişti. Beşiktaş Teknik Yöneticisi olan Şenol Güneş, birinci olarak Mert Günok’a kaleyi emanet etmişti. İstikrarlı bir manzara ortaya koyan Mert’in, Dünya Kupası sonrasında da yerini muhafazası bekleniyor.

Antalya kampında Ersin Destanoğlu ve Emre Bilgin’in de tesirli imajlar sergilemesi ve rekabete dahil olması sonrasında bu 2 genç ismi de yakından takip etme kararı alan Güneş’in kupada Ersin’i alana sürmeyi planladığı belirtildi.

Nathan Redmond’a istikrar şart

Siyah-Beyazlılar’ın teknik işvereni Şenol Güneş, Antalya kampının yıldız ismi Nathan Redmond için planını yaptı. Tecrübeli teknik yönetici; sol kanat, sağ kanat ve forvet ardında oynayabilen Redmond’un performansının istikrarlı olması halinde İngiliz yıldızın ekipte kalmasını isteyecek.

Yönetim, dönem sonuna kadar kontrat imzalanan futbolcu ile ilgili şimdi kararını vermedi. Güneş’in bu bahiste raporunu bekleyecek idare, şad kalması halinde oyuncu ile yeni bir kontrat yapacak.

Son teklif Yusuf Erdoğan

Sol bek transferi konusunda çalışmalarını sürdüren Kara Kartal’a, Trabzonspor ’un 30 yaşındaki oyuncusu Yusuf Erdoğan önerildi.

Deneyimli futbolcunun bedelsiz olarak Siyah-Beyazlılar’a kazandırılabileceği teknik gruba iletildi. İdare, temaslar için Şenol Güneş’in kararını bekliyor.

Nampalys Mendy’ye kapılar açıldı

Beşiktaş; sağ bek, sol bek, stoper ve kanat transferi yapmayı planlıyor fakat listede ön libero atağı de var… İdare, İngiliz takımı Leicester City’le kontratı dönem sonunda bitecek Nampalys Mendy’yi takımına katmaya hazırlanıyor.

30 yaşındaki futbolcunun Leicester’den devre ortası ayrılma seçeneği oluşursa Kara Kartal, devreye girip 1,67’lik ön liberoya Ocak’ta Siyah-Beyazlı formayı giydirecek.

Onur için cevap bekleniyor

Teknik yönetici Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda sağ bekte Valentin Rosier’le rekabet oluşturmak için bu bölgeye bir transfer yapmayı planlayan Siyah-Beyazlılar, Kayserispor’dan Onur Bulut’a kancayı takmıştı.

Kulübüyle mukavelesi dönem sonunda bitecek olan Kayserispor’dan 3 milyon Euro’luk taleple karşılaşan idare, Kayseri’ye 1.5 milyon Euro önerdi. 28 yaşındaki futbolcu için yapılan teklife cevap bekleyen Kartal, bu sayısı artırmayacak.

NWAKAEME TAMAM

Beşiktaş’ın transfer radarındaki Anthony Nwakaeme, Kartal’a şu sözlerle yeşil ışık yaktı: “Siz direkt Al-Fahya ile temas kurup muahedeye varırsanız ben hiç sorun yaşatmadan imzayı atarım. Talebin benden kulübe değil, kulüpten bana gelmesi en mantıklı yol!”

Kara Kartal’da teknik yönetici Şenol Güneş’in idareye alınması konusunda rapor verdiği Anthony Nwakaeme’den bildiri geldi… Nijeryalı atakçıyla İstanbul’da bir ortaya gelen yönetimciler, oyuncuyu istediklerini resmen ilettiler. Siyah-Beyazlılar, bu temaslar sırasında Nwakaeme’den kulübü Al-Fahya’dan bonservisini alıp gelmesi halinde transferin süratli bir biçimde tamamlanabileceğini söylediler.

33 yaşındaki başarılı oyuncunun ise, Arabistan kulübünün külfetli günler geçirdiğini belirtip, “Üstümde emeği olan özel bir kulüp. Bu süreçte kendilerine ayrılma isteğini iletirim. Lakin siz direkt kulüp ile temas kurup muahedeye varırsanız, ben hiç sorun yaşatmadan imzayı atarım. Talebin benden kulübe değil, kulüpten bana gelmesi en mantıklı yol” dedi. Bu garanti kelamlar üzerine Kartal, Al-Fahya Kulübü ile direkt temasa geçme kararı aldı.

Trabzon’u şampiyonluğa taşıdı

Trabzonspor’un geçen dönem Spor Toto Harika Lig’de elde ettiği şampiyonluğa direkt katkı veren NWAKAEME, 30 müsabakada 13 gol ve 10 asistlik performans ortaya koymuştu. Sonrasında Bordo-Mavili kulüple yeni kontrat konusunda maaşta anlaşamayan başarılı futbolcu, bir mühlet Muhteşem Lig ve Avrupa’dan kulüplerle pazarlık yapıp sonuç alamaması sonrasında Arabistan takımı Al-Fahya’yla anlaşmıştı.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.