SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Manisa FK’da yine Levent Eriş periyodu

Manisa FK’da tekrar Levent Eriş devriSpor Toto 1’inci Lig’de Manisa Futbol Kulübü, ligdeki birinci dönemini tamamladıktan sonra teknik …

Manisa FK’da yine Levent Eriş periyodu
Akacan The Mall
24.05.2022 12:37
0
A+
A-

Manisa FK’da tekrar Levent Eriş devri
Spor Toto 1’inci Lig’de Manisa Futbol Kulübü, ligdeki birinci dönemini tamamladıktan sonra teknik yöneticilik misyonunda Levent Eriş, futbol yöneticiliğinde ise Levent Devrim’i yuvaya döndürdü.

Mesleğinde daha evvel Manisaspor’u 2005 ve 2009 yıllarında iki kere Muhteşem Lig’e taşıyan, Manisa FK’da da 2015-2016 döneminde vazife yapan Levent Eriş, son olarak Bölgesel Amatör Lig’de İzmirspor’u çalıştırdı.

Manisa FK’yı teknik yönetici olarak 2018 yılında 3’üncü Lig’den 2’nci Lig’e taşıyan isim olan Levent İhtilal, kulüpte akabinde sportif yöneticilik de yaptı.

Akacan The Mall

İmza merasiminde konuşan Lider Mevlüt Aktan, “Hissettiğimiz aidiyeti, sevgiyi, coşkuyu, itimadı bütün Manisaya yansıtmak istiyoruz. Her iki hocamıza da güzel olsun diyorum. Burası ikisinin de konutu. Meskenlerine güzel geldiler” dedi. 

Lider Aktan, Manisa FK çatısı altında muvaffakiyetler elde etmiş iki pahalı futbol adamıyla yine çalışacakları için memnun olduklarını lisana getirdi. Manisa FK’nın inanç ve istikrarla yoluna devam edeceğini kaydeden Mevlüt Aktan, “Zorlu bir dönemi geride bıraktık.  Güzel şeyler yaptığımızı düşünüyoruz, yapmaya da devam ediyoruz. Kulübümüzün geldiği noktayı herkes görüyor ancak yapacak çok işimiz. Sabır ve devamlılık en büyük silahımız. Yeni kuşak hocalarımızla çalışıp onlara fırsat verdik lakin bunları yaparken bir şeyleri kazandığımız üzere bir şeyleri de kaybettiğimizi düşünüyorum. Kulübü dinamiklerinden ötürü farklı bir modele geçtik. Aidiyet, sevgi, coşku, inanç, irtibat üzere mevzularda eksiklikler hissettik. Manisayı bilen, kulübü bilen, bizi bilen insanlara gereksinimimiz vardı” diye konuştu.

“Teknik adamlık konusunda da bir istikrar sağlamak istiyoruz” diyen Aktan, “Bu manada yeni Teknik Yöneticimiz Levent Eriş hocamız, bildiğimiz, daima paylaşım içinde olduğumuz bedelli bir insan. Yeni Futbol Yöneticimiz Levent İhtilal, bu kulüp çatısı altında birlikte kıymetli başarılara imza attığımız pahalı bir insan. Biz hissettiğimiz aidiyeti, sevgiyi, coşkuyu, inancı bütün Manisaya, idaremize, işçimize de yansıtmak istiyoruz. Hem alanda hem de saha dışında o coşku ve heyecanı yaşamak istiyoruz. Bu işi sevdiğimiz için yapıyoruz ve sevdiğimiz beşerlerle yapmak istiyoruz. Buna katkı koyacak, elini, bedenini koyacak insanlara muhtaçlığımız var. Manisa Futbol Kulübü olarak her manada itimat ve istikrarı üzerine koya koya arttırmak istiyoruz. Elbette yanlışlar olacaktır lakin güzel niyetimiz olduğu sürece muvaffakiyet gelecektir. Her iki hocamıza da iyi olsun diyorum. Burası ikisinin de konutu. Meskenlerine güzel geldiler” tabirlerini kullandı.

ANLI: İKİ İSİM DE MANİSA FK İÇİN KIYMETLİ

Manisa Futbol Kulübü için iki kıymetli isimle tekrar çalışacak olmaktan ötürü memnunluğunu lisana getiren Lider Vekili Engin Anlı, “Kulüp tarihimizin değerli günlerinden birini yaşıyoruz. Manisa Futbol Kulübü fabrika ayarlarına geri dönüyor diyebilirim. Bir tarafta o zamanki ismiyle Manisa Büyükşehir Belediyespor olarak profesyonel liglere adımımızı attığımızda hiçbir meslek telaşı gütmeden grubumuzda vazife üstlenen Levent Eriş hocamız. Öbür tarafta Levent Eriş hocamızdan bayrağı devralıp kulübümüzü 3’üncü Ligde şampiyon yapan, 2’nci Ligde kıymetli işler yapan ve bugünkü Manisa Futbol Kulübü’nün kurgusunu yapan Levent İhtilal hocamız. İki isim de Manisa Futbol Kulübü için değerli isimler. Çok pahalı iki futbol adamını bu çatı altında bir ortaya getirdiğimiz için çok memnunuz. Güçlerini birleştirecekler bu da Manisa Futbol Kulübünü ileriye taşıma ismine çok kıymetli. Sıkıntı vakitlerde ellerini değil bedenlerini taşın altına koyabilecek iki pahalı insan. Hem Levent İhtilal hocamıza hem de Levent Eriş hocamıza canı gönülden muvaffakiyetler diliyorum” halinde konuştu.

İHTİLAL: BURADA OLMAKTAN MEMNUNUM

Manisa Futbol Kulübü çatısı altında olmaktan ötürü keyifli ve heyecanlı olduğunu belirten Futbol Yöneticisi Levent İhtilal, “Öncelikle burada olmaktan ötürü çok memnunum. Evimdeyim. İki yıllık bir orta verdik. Çok çalışacağız. Yapacak çok işimiz var. Kendi adıma şunları söyleyebilirim. Futbolun bana bir kupa borcu var. Geçen sene bir rahatsızlık yaşadım ve çalıştığım kulüpten ayrılmak zorunda kaldım. O kulüp 2’nci Ligde şampiyon oldu. Ben ayrıldığımda başkandı. Futbolun bana olan kupa borcunu bu kulüpte almak istiyorum. Manisa Futbol Kulübü ailesi içinde olmaktan ötürü çok memnunum ve çok heyecanlıyım” tabirlerini kullandı.

ERİŞ: FARKLI BİR GÜÇ OLUŞACAK

Manisa kentinin kendisi için özel bir yeri olduğunun altını çizen teknik yönetici Levent Eriş de, “Çok hoş günler yaşadığım, çok şampiyonluklar yaşadığım Manisamıza geri döndüğüm için liderimize ve idare konseyimize ve benim için pahası büyük olan, baht birliği yaptığımız Belediye Liderimiz Cengiz Ergüne çok teşekkür ediyorum. Profesyonel kulüp geçmişi 7 yıl olan ancak bu 7 yıla değerli muvaffakiyetler sığdırmış bir kulüpte olmanın heyecanını yaşıyorum. Manisa Futbol Kulübünün bugün geldiği nokta çok değerli bir muvaffakiyet. Çok farklı bir sinerji oluşturacağımızı düşünüyorum. Biz tecrübemizi, birikimimizi ortaya koymak için geldik. Manisa benim için çok özel bir yer. Bu misyonda olduğum için çok büyük onur duyuyorum. Kulübümüzü en güzel yerlere taşımak için elimizden gelenin en düzgününü yapacağız. Maksadımız Muhteşem Lig, bugün olur yahut yarın olur. Ben inanıyorum ki daima birlikte bu kulüp çatısı altında çok hoş işlere imza atacağız” dedi.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.