SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Las Vegas’ta Togg rüzgârı esti

Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023’te Dijital Mobilite Bahçesi konseptiyle dikkatleri çeken Togg, büyük beğeni topladı. Togg Dijital Mobilite Bahçesi’ni ziyaret eden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Beyond X” ismindeki alanda mobilitenin geleceği olarak nitelendirilen yenilikleri deneyimledi. Varank, yerli arabanın mart sonuna yanlışsız yollarda olacağını belirtti.

Las Vegas’ta Togg rüzgârı esti
Akacan The Mall
10.01.2023 07:25
0
A+
A-

Las Vegas’ta Togg rüzgârı esti
Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023’te Dijital Mobilite Bahçesi konseptiyle dikkatleri çeken Togg, büyük beğeni topladı. Togg Dijital Mobilite Bahçesi’ni ziyaret eden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Beyond X” ismindeki alanda mobilitenin geleceği olarak nitelendirilen yenilikleri deneyimledi. Varank, yerli arabanın mart sonuna hakikat yollarda olacağını belirtti.

CES 2023’e katılmak üzere ABD’de bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, buradaki temasları kapsamında Togg’un standını ziyaret etti. Dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı olarak nitelendirilen CES 2023’teki, “Togg Dijital Mobilite Bahçesi”ni inceleyen Varank, Togg CEO’su Gürcan Karakaş ile birlikte, “Beyond X” ismiyle tanıtılan ve mobiletinin ‘yarından sonrası’na ait ipuçları veren alanı da deneyimledi.

Bakan Varank’a ziyaretinde, Türkiye’nin Washington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan, Anadolu Kümesi İdare Heyeti Lideri Tuncay Özilhan ve Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan da eşlik etti. Ziyarette gazetecilerin de sorularını yanıtlayan Varank’ın demeçlerinde şu detaylar öne çıktı:

Akacan The Mall

TOGG VİZYONU: CES, 1960’lı yıllardan itibaren yapılan dünyanın en kıymetli elektronik fuarlarından biri. Firmalar, her yıl buraya gelerek yeni eserlerini ve teknolojilerini tanıtıyor. Togg da iki yıldır bu fuarda. Geçen sene birinci kere katıldığında beşerler garipsemişti. Bir araba markasının elektronik fuarında uzunluk göstermesi, yeni kabul edilebilir bir anlayıştı. Togg, “Bir arabadan daha fazlası” diyerek yola çıktı. Aslında dönüşen otomotiv sanayisinde teknolojiler, beklentiler ve arabaların kullanıcıya sunduğu imkânlar da değişiyor. Togg, bir teknoloji firması olduğunu göstermek için geçen sene bu fuardaydı. Geldiğimiz noktada çok daha fazla otomotiv markasının burada olduğunu görüyoruz. Bu manada Togg’un bir vizyon ortaya koyduğunu söyleyebiliriz.

CES’TE KUYRUK: Togg bir muvaffakiyet kıssası olmak istiyor; yalnızca Türkiye açısından değil, küresel bir marka haline gelmeye çalışıyor. Bunun üzere etkinlikler de bu vizyon açısından değerli. Fuarın en hoş stantlarından biri burada. Kullanıcı tecrübesi için beşerler dakikalarca sırada bekliyor. Bu da gerçek bir iş yaptığımızın göstergesi. Bu fuara daha çok iştirakle uzunluk göstermek istiyoruz. Dünyanın vitrini diyebileceğimiz bu aktiflikte daha fazla Türk firmasıyla yer almak istiyoruz. Bunun için de bakanlık olarak farklı dayanaklarımız var. Bunları önümüzdeki yıllarda artıracağız.

TOGG’A DAİR HER ŞEY: Bir arabadan fazlası diye yola çıktığımız Togg’un fuarda bu yılki konsepti, dönüşen otomotiv sanayisinin geleceği noktayı gösteriyor. Togg’un yeni çıkacak uygulaması sayesinde vatandaşlar, arabaya dair merak ettikleri bütün soruların karşılıklarını bulabilecekler. Togg’un kullanıcılara yönelik uygulaması da hayata geçer geçmez bu tecrübenin ayrılmaz bir kesimi olacak. Vatandaşlarımız araca nasıl erişeceklerini, nasıl satın alabileceklerini ve ulaşabileceklerini bu uygulamadan görebilecekler.

TEKNOLOJİ KÖŞELERİ: Togg, geçen sene geleceğin aracını tanıtan bir konseptle buradaydı. Bu yıl da kullanıcı tecrübesi ve kullanıcının nelerle karşılaşabileceğinin bir örneğini ortaya koymuş oldu. Aslında farklı köşelerde, farklı vizyonlar ortaya koyuyorlar. Çabucak gerimizde dijital ile gerçeğin yeni arabalarda nasıl bir ortaya getirilebileceğinin en hoş örneklerinden biri ortaya konuluyor. Yapay zekayla geliştirilmiş imajların içerisinde adeta gerçeği yaşıyormuş hissine kapılıyorsunuz. Bu da aslında geleceğin teknolojilerinin neler vaat edebileceğini gösteriyor.

MART SONU YOLLARDA: Şubatın yarısında ön satışlar başlayacak. Mart ayının sonuna gerçek da bu araçların satıldığını, yollara çıktığını göreceğiz.

CEO’LAR VE TÜRK STARTUPLARLA GÖRÜŞTÜ

Bakan Mustafa Varank, ABD temasları çerçevesinde CES’in CEO’su Gary Shapiro ve dünyanın önde gelen erken etap teşebbüs sermayesi fonu Plug & Play’in kurucusu Saeed Amidi ile de ikili görüşme gerçekleştirdi. Bakan Varank, CES 2023’te Togg ve bakanlığına bağlı İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) dayanağıyla fuarda yer alan Türk startup firmalarının stantlarını da ziyaret etti. Varank, ayrıyeten Milletlerarası Demokratlar Birliği (UID) temsilcileri, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) üyeleri ve Türk Amerikan Yönlendirme Komitesi (TASC) üyeleriyle çeşitli programlarda bir ortaya geldi.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.