SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

İstek Çalımbay hakemlere ateş püskürdü! “Düşüncesizlik, vicdansızlık…”

Rıza Çalımbay hakemlere ateş püskürdü! “Düşüncesizlik, vicdansızlık…”DG Sivasspor’da Teknik Yönetici İstek Çalımbay, Adana Demirspor maçının …

İstek Çalımbay hakemlere ateş püskürdü! “Düşüncesizlik, vicdansızlık…”
Akacan The Mall
15.08.2022 15:22
0
A+
A-

Rıza Çalımbay hakemlere ateş püskürdü! “Düşüncesizlik, vicdansızlık…”
DG Sivasspor’da Teknik Yönetici İstek Çalımbay, Adana Demirspor maçının hakemi Mert Güzenge’ye ve VAR’a verilen kararlardan ötürü reaksiyon gösterdi.

Rıza Çalımbay, transferlerin kampa yetişmediğinden ötürü çok ıstırap yaşadıklarını vurgulayarak, “Ben geldiğimden beri bu grup Avrupa’ya gidiyor. Benim hedeflerim var, bu amaçlarımın başında da Avrupa geliyor. Türkiye’de her şeyi hallederiz. Ligi bitirdik, Türkiye Kupasını aldık. Artık bizim kuvvetlenmemiz gerekiyor. Gruptan 9 oyuncu gitti. Bunların yerine adam almamız gerekiyor. Biz transferde maalesef geç kaldık. Transferlerimizi kamplara yetiştirmek için çok uğraştık ancak maalesef yetiştiremedik. Ben kampa giderken yardımcılarım Servet hoca ile Bülent hocayı burada bıraktık götürmedik. Biran evvel transferlerimizi yetiştirelim diye uğraştık. İdaremiz de uğraştı fakat olmadı. Biz oynadığımız maçlarda 2 tane kanatla oynadık. Biz istediğimiz oyuncuları alabilseydik her şey çok daha farklı olacaktı. Bugünde bir arkadaşımız geldi biz Charisis’i 2 ay evvel istemiştik. Daha yeni alabildik. Oynadığımız maçlara biz transferimizi yapıp girebilseydik her şey daha farklı olacaktı. İdareye de bir şey diyemiyorsunuz bütçe sıkıntısı ortada. Her oyuncuyu da alma bahtımız yok. Birtakım arkadaşlarımız kampa gelemedi meşakkatlerinden ötürü, kampa erken gelen Robin ile Murat. İkisi de şuan çok düzgün oynuyor. Biz 3-4 hafta sonra çok düzgün yere geleceğiz. İki mevkide problemimiz kaldı. Onları da halledersek uygun yere geleceğiz” dedi.

“Malmö maçı çok önemli”

Akacan The Mall

18 Ağustos Perşembe günü Malmö ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi play-off maçının kıymetine değinen Çalımbay, “Bizim için kıymetli olan Malmö maçı. Malmö maçını en yeterli halde bitirmemiz gerekiyor. Bu saatten sonra hiçbir transfer arkadaşımızı o maça yetiştirmemiz sıfır. Tek emelimiz Malmö maçını uygun halde bitirmek. Bu grubun manevi dayanağa gereksinimi var. Bunu herkesin bilmesi gerekiyor. Sivasspor Avrupa maçı oynayacak. Hoş bir ortam oluşturulması lazım. Şuanda Avrupa’ya giden bir Sivasspor kadrosu yok üzere davranılıyor. Bu kadrosu havaya sokmamız lazım. Rövanşa gelecek olan Malmö’yü burada en güzel biçimde karşılayıp, büyük bir taraftarla bir arada bu maçı oynamalıyız. Bu maç hem Türkiye için, hem de Sivasspor için çok değerli. Buradan kazanılacak puanlar Türkiye’ye çok şey katacak. Eksik olabiliriz, transferde geç kaldık. Fakat bu kadroya dayanak olmalıyız. Malmö maçını atlattıktan sonra Avrupa kupalarına devam ediyorsun. Ben Avrupa kupasında kalmak istiyorum. Çok güç bir maç oynayacağız. Benim herkesten istediğim şey bizim kadroya sahip çıkılması. Biz Türkiye’de her şeyi hallederiz. Geçen senede çok zordan geldik, biz hallederiz her şeyi. Bizim kadromuz 1 ay sonra oturmuş olacak” tabirlerini kullandı.

“Hakemlerde biraz niyet olur”

Tecrübeli teknik yönetici Çalımbay, Adana Demirspor maçının hakemi Mert Güzenge’ye ve VAR’a reaksiyon gösterdi.

Çalımbay, “Hakem arkadaşlarımızda biraz fikir olur. Maçta Robin’in ağzına vuruyorsun dirseği oyundan çıkıyor. Ufak bir şey yapsan oyundan çıkar mı? Sen orada benim sistemimi bozuyorsun. Sen orada o faulü vereceksin. Kadronun en düzgün oyuncusu maçta faulden sonra oyundan çıkıyor. Bu nasıl hakemlik, bu nasıl düşüncesizlik. Bu vicdansızlık, haydi hakem görmedi VAR bile görmüyor. Bana bir kişi gelip bu faul değil desin. VAR’ın başındakinin de cürmü var, orta hakeminde cürmü var. Akıl var, mantık var, küçük bir darbe ile adam çıkar mı? Bunlardan sonra kimse konuşmuyor. Sessizce duruyoruz. Ben hakem arkadaşımızın kendisine de söyledim. Bilerek mi yapıyorsun diye. O denli bir faulü vermesi gerekiyor. Trabzonspor maçında da birebiri oldu. Görmemezlikten geliyorlar. Adam yerde yatıyor. Maçı devam ettiriyor, sonra kalemizde gol oluyor” halinde konuştu.

“Dia Saba olmadı”

Bir gazetecinin “İsrailli oyuncu Dia Saba transferi ne durumda?” halindeki sorusuna Çalımbay, şu karşılığı verdi;

“İsrailli oyuncu Sivas’a geldi. Eşiyle bir arada geldi ve burayı gezdi. Sonra eşi şad olmadı ve gitti. Bundan evvel Yunanlı bir arkadaşımız daha vardı, çok kaliteli bir oyuncu o da birebir biçimde oldu. Morutan’ı çok istedik. O da olmadı İtalya’ya gitti. Biz bir kanat, bir forvet ardı istiyoruz o kadar.

“Kehinde’yi istiyoruz”

Çalımbay, Randers’in kıymetli isimlerinden Tosin Kehinde ile görüştüklerini söz ederek, “Kehinde ile uğraşıyoruz. Bizim istediğimiz oyuncu o. Açıkça onu grupta istiyoruz” diye konuştu.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.