SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

İşte Galatasaray’da Bafetimbi Gomis krizinin perde arkası! Fernando Muslera konuştu, idare kararını verdi

sarı kırmızılı kulübü sarsan Bafetimbi Gomis krizinin perde ardını aralıyor. Futbolcular ismine konuşan Muslera, ‘Hepimiz onun ortamıza dönmesini istiyoruz’ deyince, idare ceza vermekten vazgeçti. Alanya maçında oyuna alınmadığı için dönemin geri kalanında forma giymek istemediğini Okan Buruk’a bildiren ve idarenin reaksiyonunu çeken Gomis, kadro arkadaşlarının isteği üzerine affedildi. Lider Dursun Özbek’le görüşen kaptan Muslera, Fransız oyuncunun ekip için değerini anlatıp, ceza verilmemesini istediklerini bildirdi. Özbek’in daha sonra Gomis ile bir ortaya getirdiği Okan Buruk da yumuşayınca olay tatlıya bağlandı.

İşte Galatasaray’da Bafetimbi Gomis krizinin perde arkası! Fernando Muslera konuştu, idare kararını verdi
Akacan The Mall
25.04.2023 07:24
0
A+
A-

İşte Galatasaray’da Bafetimbi Gomis krizinin perde arkası! Fernando Muslera konuştu, idare kararını verdi
sarı kırmızılı kulübü sarsan Bafetimbi Gomis krizinin perde gerisini aralıyor. Futbolcular ismine konuşan Muslera, ‘Hepimiz onun ortamıza dönmesini istiyoruz’ deyince, idare ceza vermekten vazgeçti. Alanya maçında oyuna alınmadığı için dönemin geri kalanında forma giymek istemediğini Okan Buruk’a bildiren ve idarenin reaksiyonunu çeken Gomis, ekip arkadaşlarının isteği üzerine affedildi. Lider Dursun Özbek’le görüşen kaptan Muslera, Fransız oyuncunun kadro için ehemmiyetini anlatıp, ceza verilmemesini istediklerini bildirdi. Özbek’in daha sonra Gomis ile bir ortaya getirdiği Okan Buruk da yumuşayınca olay tatlıya bağlandı.

Galatasaray, evvelki gün konuk ettiği Karagümrük ile 3-3 berabere kalarak dönemin en kritik puan kayıplarından birine uğrarken, asıl büyük şok maçtan sonra yaşandı…

Teknik yönetici Okan Buruk, hafif sakatlığı bulunan Mauro İcardi’nin yerine birinci 11’de forma giymesi beklenen Bafetimbi Gomis’in bir evvelki hafta Alanyaspor deplasmanında kendisinin yerine Barış Alper Yılmaz’ın oyuna alınmasına kızdığı için dönemin bundan sonraki kısmında oynamak istemediğini şahsen bildirdiğini söyledi.

Akacan The Mall

Maçtan evvel Gomis’le yaptığı görüşmeyi de anlatan Buruk, “Ona gereksinim olduğunu hatırlatmak istedim. Kabul etti lakin bunun gurur problemi olduğunu iletti. Uğraş sarf ettik ancak Gomis son kararının bu olduğunu ve değiştirmeyeceğini söyledi” sözlerini kullandı.

BAŞKAN ÖZBEK’İN REAKSİYONU ÇOK SERT OLDU

Okan Buruk’un açıklamaları gündeme bomba üzere düşerken, Galatasaray Lideri Dursun Özbek’in Gomis’e yansısı çok sert oldu.

Özbek, “Gomis’in davranış biçimi kabul edilir üzere değil. Neden bu türlü yaptı , doğrusu pek beğenilen değil. Alandaki işveren Okan Hoca’dır. O nasıl takdir ederse herkes hürmet duyacak” kelamlarıyla direkt teknik yöneticisinden yana tutum aldı.

Suçlamaların odağındaki Gomis de sessiz kalmadı ve Özbek’ten kısa müddet sonra İnstagram’dan bir açıklama yapıp, “Maçtan sonra kendi adıma birçok argüman duydum, epey şaşırdım. Sırt ağrılarım var. Gerçek bu. Geri kalan kısım ise soyunma odası konuşmaları; onları da seslendirmenin yeri burası ya da medya değil. Zira Galatasaray’a ve grup arkadaşlarıma çok büyük hürmetim var. Ekibin odaklanması gereken bir şampiyonluk ve kalan maçlar var” tabirlerini kullandı.

MESAJINDA OKAN BURUK’U PAS GEÇTİ

Ancak Bafetimbi Gomis’in, bildirisinde, “Galatasaray’a ve grup arkadaşlarıma çok büyük hürmetim var” diyerek. teknik yönetici Okan Buruk’u pas geçmesi dikkat çekti. Dün sabah yapılan idmana katılmayan Fransız futbolcu, salonda tek başına çalıştı. Buruk’un, “Bundan sonraki süreçte gerekli kararları idare şurası verecek” kelamlarıyla topu attığı lider Dursun Özbek ise çabuk davranarak, krizi çabucak çözdü. Dün Sportif A.Ş. Lider Vekili Erden Timur ile birlikte Florya Metin Oktay Tesisleri’ne giden Özbek, evvel Okan Buruk ile görüşüp durum değerlendirmesi yaptı, gerisinde da salondaki egzersizini bitiren Gomis ile bir ortaya geldi. Özbek-Timur ikilisi daha sonra grup kaptanı Fernando Muslera ile masaya oturup Gomis krizini görüştü.

LiDER OLMAMIZDA ONUN ATTIĞI GOLLERiN BÜYÜK HİSSESİ VAR

Takım arkadaşları ismine konuşan Muslera, yaşanan olaydan herkesin büyük ıstırap duyduğunu ve bir an evvel tatlıya bağlanmasını dilediklerini söyledi. Uruguaylı kaleci, “Gomis’in bilhassa dönem başında attığı gollerle bize büyük katkısı olmuştu. Şampiyonluk yarışında birinci sırada olmamızda onun büyük hissesi var. Tüm kadrolarda bu türlü problemler yaşanabilir. Sizden Onu affetmenizi, ortamıza dönmesini istiyoruz” dedi.

Muslera’nın bu kelamlarının akabinde Gomis ile tekrar görüşen Özbek-Timur ikilisi, daha sonra Fransız futbolcuyu Okan Buruk ile bir ortaya getirdiler. Gomis’in geri adım atması ve Buruk’un yumuşamasıyla gerginlik sona erdi. İdarenin rastgele bir yaptırım uygulamayacağı Gomis, bugün grupla birlikte idmana çıkacak.

KAPTAN MUSLERA EVVEL BEĞENDi SONRA GERi ÇEKTi

Sosyal medyadan yaptığı açıklamada Okan Buruk’u pas geçip, “Galatasaray’a ve grup arkadaşlarıma çok büyük hürmetim var” diyen Bafetimbi Gomis’in İnstagram paylaşımını beğenenler ortasında Galatasaray Kaptanı Fernando Muslera da vardı. Lakin Uruguaylı kaleci, Gomis’in Türkçe yaptığı açıklamanın kendisine çeviri edilmesinin akabinde beğenisini geri çekti.

GOMiS 2018’DE DE PARA iÇiN SORUN ÇIKARMIŞTI

Gomis, 2017-18 döneminde da G.Saray’da kriz çıkarmıştı. O dönemin başında 3 yıllık imza atan Gomis, 29 gol atarak şampiyonlukta büyük hisse sahibi olunca, “Bu başarıda Muslera, Feghouli ve Belhanda’dan fazla hissem var ancak onlar kadar para alamıyorumm” diyerek, yıllık fiyatına 500 bin Euro artırım istemişti. Periyodun idaresi bu artırımı yapmayıp kendisini 6 milyon Euro’ya Al Hilal’a satmıştı.

GALATASARAY’DAN iCARDi VE MUSLERA’YA DAYANAK PAYLAŞIMI

Galatasaray, Beşiktaş derbisinin hazırlıklarına dün başlarken, sarı kırmızılı kulüp, 3-3 biten Karagümrük maçında penaltı kaçıran Mauro İcardi ve kusurlu goller yiyen kaleci Fernando Muslera’ya dayanak oldu. Kulübün Twitter hesabından iki futbolcunun fotoğraflarının üzerine kalp emojisi konularak, onlara duyulan itimat tabir edildi.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.