SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

İş hayatında sevilmeyen 4 burç…

İş hayatında sevilmeyen 4 burç…
Akacan The Mall
13.04.2022 11:15
0
A+
A-

Her ortamda bir türlü alışamadığımız, hareketlerini ve tavırlarını beğenmediğimiz insanlar olabilir. İş dünyasında da bu genellikle böyle olur. Günün çoğu saatini geçirdiğiniz iş yerinizde çalıştığınız insanlarla anlaşabilmek ve iletişim kurabilmek zor olur. Özellikle bazı insanlar tavır ve davranışlarıyla sizi sinir edebilir ve onlarla iletişim kurmak istemeyebilirsiniz. Peki iş ortamında en sevilmeyen burçlar hangisi?

İş hayatında mutlu olabilmenin tek yolu iş arkadaşlarınızla iyi geçinmek ve doğru iletişim kurabilmek. Ancak bunu bazen sağlayabilmek epey zor oluyor. İş hayatında size sevimsiz ve mesafeli davranan insanlar huzurunuzu kaçırabiliyor. İşte iş hayatında sevilmeyen 4 burç…

1-BOĞA BURÇLARI

Akacan The Mall

Boğa burçları genellikle sakin ve garantici yapıları ile bilinir. Konforlarına düşkün olan boğa burçları biraz da tembel bir yapıdadır. Boğa burçları iş hayatında disiplinli olmaya çok özen gösterir. Her şeyi kendi düşünceleriyle ve buldukları yol ile çözmeye çalışır. Bu çoğu iş arkadaşına ters gelebilir. Özellikle pratik çalışmayı seven insanlar boğa burçlarının çalışma tarzını asla anlayamaz.

Boğa burçlarının aşırı hırslı tavırları iş ortamında rahatsız edici olabilir. Hatta bazen bu hırsları onları hırçın ve sinirli bir yapıya dönüştürür. Bu hırçın tavırlar boğa burçlarının iş hayatında sevilmemesine sebep olabilir.

2-İKİZLER BURÇLARI

İkizler burcu olan kişiler genellikle değişken yapılarıyla bilinir. Onların verdikleri karar üzerinde sabit durmaları pek mümkün olmaz. İş hayatında da durum ikizler burcu olan kişiler için böyledir. Değişken kararları ve ruh hali ile iş arkadaşlarının onu anlayabilmesini zorlaştırır. Bu durum da ikizler burçlarının hiç sevilmemesine neden olur.

İkizler burcu olan kişiler aşırı sosyal yapıları gereği birlikte çalıştığı kişilere çok ilgi gösterir. Sürekli hareket halinde olması arkadaşlarının kafasını karıştırır. Hızlı ve aktif çalışmayı seven ikizler burcu insanlarını takip edebilmek çok zor olur. Bu sebeple herkes onları anlayamaz ve iş hayatında bir türlü sevilmezler.

3-AKREP BURÇLARI

Akrep burcu olan kişiler hırslı ve tutkulu yapıları ile bilinir. Bir işi en iyi şekilde yapabilmek için her zaman mücadele ederler. İş odaklı olan akrep burçları çalışırken sadece işini düşünür ve iş arkadaşlarıyla asla diyalog kurmaz. Çevresel şartlara ayak uydurabilmeleri her zaman kolay olmaz. Bu sebeple iş hayatında uyumsuz insanlar olarak tanımlanırlar.

Akrep burçlarının her şeyi detaylı olarak inceleyen yapıları bir sorunu çözmeleri konusunda onları başarıya götürür. Kıskanç olan yapıları çoğu zaman iş hayatlarına zarar verir. Akrep burcu olan kişilerin kıskanç yapıları onlarla çalışmayı zorlaştırır.

4-ASLAN BURÇLARI

Aslan burcu olan kişiler her ortamda dikkat çektiği gibi iş hayatında da tüm gözleri üzerine toplar. Aslan burçları çok çalıştan ve tuttuğunu koparan kişiler olur. İşinin en iyisi olabilmek için çok mücadele eder. Aslan burçlarının altından kalkamayacağı iş neredeyse yok sayılır. Günlerce çevresindeki her şeyi unutarak çalışabilir. Ancak aslan burcu olan kişiler iş hayatında pek sevilmez.

Aslan burçları çalışırken bencil olabilir. Yaptığı her işi göstere göstere yaptığı için sürekli kendini över. Yöneticilerinin gözüne girmek için elinden geleni yapar. Hatta hep onlara yakın olmak ister. Aslan burçlarının bu tavrı iş arkadaşlarını çok rahatsız eder. Bu sebeple de iş dünyasında aslan burcu olan kişiler pek sevilmez.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.