SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

iPhone 12 için geri sayım (İşte yeni iPhone modellerine gelmesi beklenen yenilikler)

ABD merkezli teknoloji şirketi Apple’ın iPhone 12 lansmanı için geri sayım başladı. Yıllardır Eylül ayında gerçekleşen yeni telefon sunumları, bu sene corona virüs (Covid-19) salgını sebebiyle kısa süreli bir erteleme yaşadı ve geçen ay yeni servisler, yeni Apple Watch ve iPad serisi tanıtıldı. Bu akşam TSİ 20.00’da başlayacak olan etkinlikte tanıtılan modellerin tasarım değişikliği ile gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. Başka bir deyişle en son 2017 yılında sunulan tasarım değişikliğinden beri ilk kez yeni kasaların gün yüzüne çıkması bekleniyor. 5G TEKNOLOJİSİ İLE GELECEK Apple geçtiğimiz yıl tanıttığı iPhone 11 ailesinde 5G teknolojisine yer vermemiş ve eleştiri oklarını üzerine çekmişti. Zira 2019 yılında tanıtılan Android cephesinin pek çok amiral gemisi 5G teknolojisi ile gelmişti. “Hi, Speed” yani “Merhaba, Hız” isimli etkinlikte firmanın yeni telefonlarının bazılarının 5G destekli olması bekleniyor.Apple, 2017’de telefonlarında büyük bir tasarım güncellenmesine gitmiş ve yüz tanıma sistemi olan iPhoneX gün yüzüne çıkmıştı. Bu hafta tanıtılacak olan telefonda iPad benzeri köşelerin tasarıma eklenmesi bekleniyor. 4 YENİ iPHONE MODELİ Bu akşam yapılacak sunumda farklı fiyatlarda ve ekran boyutlarında 4 yeni telefonun tanıtılması bekleniyor. Morgan Stanley’den analist Katy Huberty’ni bu haftaki notlarına göre, “Apple’ın bu etkinliği firma için son yılların en önemli etkinliği olacak” ve 2021’de 220 milyon adetlik bir teslimat öngörüyor. Bu tanıtımda, iPhone 6 boyutlarında olması beklenen iPhone 12 Mini, ekran boyutu bugünün boyutlarında olan iPhone 12, ekran boyutu gene aynı olmakla beraber daha üst donanıma sahip olması beklenen iPhone 12 Pro ve ekran boyutu bugünün en büyük ekran boyutundan da büyük olan iPhone 12 Pro Max’in ortaya çıkması bekleniyor. A14 BIOTIC İŞLEMCİ Bu akşam tanıtılacak tüm iPhone 12 modellerinin A14 Bionic işlemciye sahip olacağı tahmin ediliyor. İki Pro modelinin daha fazla RAM’e sahip olacağı olacağı ve bu akıllı telefonların 120 Hz ekran yenileme hızına sahip olacağı da gelen bilgiler arasında. Şirkete yakın kaynaklara dayandırılan iddialara göre, bu iki modelde üç arka kamera ve LiDar derinlik tarayıcısı da yer alacak.Apple’ın akıllı telefon serisinde son yıllarda yaşanan en büyük değişim 2017’deki iPhoneX dışında 2014’te tanıtılan ve büyük ekranların devreye alındığı iPhone 6 ile yaşanmıştı. Bu seri Apple için bir rekor getirmiş ve tanıtımdan sonraki dört çeyrekte 231 milyon adetlik bir satış rakamı yakalanmıştı. Apple 2018’de ünite satışlarını ayrı raporlamayı bırakana kadar bu istatistik firma için bir rekor olmuştu.

iPhone 12 için geri sayım (İşte yeni iPhone modellerine gelmesi beklenen yenilikler)
Akacan The Mall
18.10.2020 12:27
0
A+
A-

ABD merkezli teknoloji şirketi Apple’ın iPhone 12 lansmanı için geri sayım başladı.

Yıllardır Eylül ayında gerçekleşen yeni telefon sunumları, bu sene corona virüs (Covid-19) salgını sebebiyle kısa süreli bir erteleme yaşadı ve geçen ay yeni servisler, yeni Apple Watch ve iPad serisi tanıtıldı.

Bu akşam TSİ 20.00’da başlayacak olan etkinlikte tanıtılan modellerin tasarım değişikliği ile gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. Başka bir deyişle en son 2017 yılında sunulan tasarım değişikliğinden beri ilk kez yeni kasaların gün yüzüne çıkması bekleniyor.

5G TEKNOLOJİSİ İLE GELECEK

Akacan The Mall

Apple geçtiğimiz yıl tanıttığı iPhone 11 ailesinde 5G teknolojisine yer vermemiş ve eleştiri oklarını üzerine çekmişti. Zira 2019 yılında tanıtılan Android cephesinin pek çok amiral gemisi 5G teknolojisi ile gelmişti. “Hi, Speed” yani “Merhaba, Hız” isimli etkinlikte firmanın yeni telefonlarının bazılarının 5G destekli olması bekleniyor.

Apple, 2017’de telefonlarında büyük bir tasarım güncellenmesine gitmiş ve yüz tanıma sistemi olan iPhoneX gün yüzüne çıkmıştı. Bu hafta tanıtılacak olan telefonda iPad benzeri köşelerin tasarıma eklenmesi bekleniyor. 

4 YENİ iPHONE MODELİ

Bu akşam yapılacak sunumda farklı fiyatlarda ve ekran boyutlarında 4 yeni telefonun tanıtılması bekleniyor. Morgan Stanley’den analist Katy Huberty’ni bu haftaki notlarına göre, “Apple’ın bu etkinliği firma için son yılların en önemli etkinliği olacak” ve 2021’de 220 milyon adetlik bir teslimat öngörüyor.

Bu tanıtımda, iPhone 6 boyutlarında olması beklenen iPhone 12 Mini, ekran boyutu bugünün boyutlarında olan iPhone 12, ekran boyutu gene aynı olmakla beraber daha üst donanıma sahip olması beklenen iPhone 12 Pro ve ekran boyutu bugünün en büyük ekran boyutundan da büyük olan iPhone 12 Pro Max’in ortaya çıkması bekleniyor.

A14 BIOTIC İŞLEMCİ

Bu akşam tanıtılacak tüm iPhone 12 modellerinin A14 Bionic işlemciye sahip olacağı tahmin ediliyor. İki Pro modelinin daha fazla RAM’e sahip olacağı olacağı ve bu akıllı telefonların 120 Hz ekran yenileme hızına sahip olacağı da gelen bilgiler arasında. Şirkete yakın kaynaklara dayandırılan iddialara göre, bu iki modelde üç arka kamera ve LiDar derinlik tarayıcısı da yer alacak.

Apple’ın akıllı telefon serisinde son yıllarda yaşanan en büyük değişim 2017’deki iPhoneX dışında 2014’te tanıtılan ve büyük ekranların devreye alındığı iPhone 6 ile yaşanmıştı.

Bu seri Apple için bir rekor getirmiş ve tanıtımdan sonraki dört çeyrekte 231 milyon adetlik bir satış rakamı yakalanmıştı. Apple 2018’de ünite satışlarını ayrı raporlamayı bırakana kadar bu istatistik firma için bir rekor olmuştu.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.