SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

İngilizlerden tarihi başlık: Tartışma bitti! Lionel Messi tüm vakitlerin en düzgünü | Serena Williams: Kalp krizi geçirirsem sebebi Dünya Kupası

Daily Mail, bugüne dek Pele, Maradona ve Ronaldo ile kıyaslanan Messi’nin gelmiş geçmiş en âlâ futbolcu olduğunu tez eden bir başlık atarken, Mundo Deportivo, “Futbol Messi’nin hakkını verdi” dedi. İngiliz futbolculardan Declan Rice ve Jesse Lingard da Arjantinli için, “Tüm vakitlerin en iyisi” sözünü kullandı.

İngilizlerden tarihi başlık: Tartışma bitti! Lionel Messi tüm vakitlerin en düzgünü | Serena Williams: Kalp krizi geçirirsem sebebi Dünya Kupası
Akacan The Mall
19.12.2022 07:22
0
A+
A-

İngilizlerden tarihi başlık: Tartışma bitti! Lionel Messi tüm vakitlerin en düzgünü | Serena Williams: Kalp krizi geçirirsem sebebi Dünya Kupası
Daily Mail, bugüne dek Pele, Maradona ve Ronaldo ile kıyaslanan Messi’nin gelmiş geçmiş en güzel futbolcu olduğunu sav eden bir başlık atarken, Mundo Deportivo, “Futbol Messi’nin hakkını verdi” dedi. İngiliz futbolculardan Declan Rice ve Jesse Lingard da Arjantinli için, “Tüm vakitlerin en iyisi” sözünü kullandı.

Futbol tarihinin en heyecanlı çabasına sahne olan Arjantin-Fransa maçı tüm dünyada gündemin 1 numarasıydı. Maç öncesinde, sırasında ve sonrasında Messi, Mbappe, FIFA World Cup hashtag’leri ile 6 milyon civarında tweet atıldı. Messi hakkında atılan tweetlerin büyük kısmında, ezeli rakibi Cristiano Ronaldo’ya da gönderme yapıldı. Daily Mail gazetesi, Ronaldo’nun yanı sıra Pele ve Diego Maradona ile kıyaslanan Messi’nin 2022 Dünya Kupası’nda gösterdiği performansla futbol tarihinin en güzeli olduğunu tez eden bir başlık attı: “Tartışma bitti! Messi tüm vakitlerin en uygunu.”

TÜM DÜNYA FİNAL MAÇINDAKİ ÇABAYI AYAKTA ALKIŞLADI

Akacan The Mall

İspanyol Mundo Deportivo gazetesi, “Futbol Messi’nin hakkını verdi” başlığını atarken, İtalyan La Gazetta dello Sport, “Arjantin dünya şampiyonu. Messi sonunda Diego Maradona’ya katıldı” sözünü kullandı. Fransız L’Equipe, “Lionel Messi Dünya Kupası’nı kucakladı”, İngiliz BBC, “Arjantin kazandı! Onlar başardı”, Arjantin’den Ole, “Teşekkürler, teşekkürler, teşekkürler” başlıklarını kullandı. Medya organlarının yanı sıra dünyaca ünlü futbolcular ve tenisçiler bile Messi’yi göklere çıkarırken, Arjantin Ulusal Takımı’nı ve tarihi finaldeki çabaya övgüler yağdırdı. İşte o ünlü isimler ve attıkları tweetler:

SERENA WİLLİAMS: KALP KRİZİ GEÇİRİRSEM SEBEBİ DÜNYA KUPASI

Juan Mata (Galatasaray): Futbolu seviyorum. Declan Rice (West Ham): Messi… En düzgünü. Jesse Lingard (Nottingham Forest): Messi tüm vakitlerin en güzeli. Merih Demiral (Atalanta): Futbol bu. Andy Murray (Tenisçi): Lionel Messi tüm vakitlerin en güzel atleti mi? Ne adam ama! Serena Williams (Tenisçi): Şayet kalp krizi geçirirsem sebebi Dünya Kupası. Gary Lineker (Eski futbolcu): Tebrikler Arjantin bunu hak ettin. Messi bunu hak ettin. Jack Grealish (Manchester City): Ne görüyorum! Mesut Özil (Başakşehir): Benzema yoksa, parti de yok.

13- Arjantin tarihinin Dünya Kupası’ndaki en golcüsü

98-Arjantin Ulusal Kadrosu ile en çok gol atan futbolcu.

19-Dünya Kupası’nda alana en çok kaptan çıkan futbolcu.

18- Milli gruplarda 2022 yılında en golcü futbolcu.

26-Dünya Kupası’nda en çok maça çıkan futbolcu.

PENALTIDA MARADONA’YA SELAM GÖNDERDi

Lionel Messi, Fransa maçında adeta Arjantin’in bir öteki futbol efsanesi Diego Maradona’ya selam niteliği taşıyan bir penaltı vuruşu yaptı. 3-3 biten müsabaka sonrasında geçilen penaltı atışlarında Arjantin ismine beyaz noktaya gelen birinci isim olan Messi, Maradona’nın 1986 Dünya Kupası’ndaki penaltı vuruşunun birebir birebirini yapıp, kaleciyi aykırı köşe yapıp topu filelere gönderdi.

DESCHAMPS: CANIMIZ ÇOK YANIYOR

Fransa Ulusal Grubu Teknik Yöneticisi Didier Deschamps, Arjantin’e penaltılarla kaybettikleri Dünya Kupası finali sonrası, “İlk 60 dakika hiçbir şeyi yanlışsız yapamadık. Kalite ve cüretle her şeyi dengeledik. Elimizden geldiğince çabaladık. Penaltılara kadar maçı taşıdık. Çok büyük zorlukları aştık. Son 4 gündür birçok problem yaşadık. Hastalıklar bizi çok etkiledi. Kaybetmeyi kabullenmek çok güç. Hayal kırıklığımız çok büyük. Canımız çok yanıyor”dedi.

DÜNYA YILDIZLARI FiNALi STATTA iZLEDi

Katar’daki Lusail Stadı’nda oynanan Arjantin-Fransa maçını spor, siyaset ve iş dünyasının ünlü simaları da tribünden izledi. Futbolculardan Paul Pogba, Zlatan İbrahimovic, PSG Lideri Nasser Al-Khelaifi, tenisçi Novak Djokovic, eski futbolcu David Beckham, karma dövüş sanatlarının şampiyon atleti Khabib Nurmagomedov ve ABD’li iş insanı Elon Musk da çabayı stattan takip etti. Bu ortada sakatlığı nedeniyle Fransa takımında yer almayan Karim Benzema ile eski futbolculardan Zinedine Zidane, Laurent Blanc ve Michel Platini’nin, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’dan gelen ‘başkanlık uçağıyla finale gitme’ teklifini reddettiği argüman edildi.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.