SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Hasretle andık

Özlemle andıkTüm kulüpler ve federasyonlar yayımladıkları bildirilerde Ata’nın yolundan ilerlediklerini bir sefer daha lisana getirdi. Beşiktaş …

Hasretle andık
Akacan The Mall
11.11.2022 07:23
0
A+
A-

Özlemle andık
Tüm kulüpler ve federasyonlar yayımladıkları bildirilerde Ata’nın yolundan ilerlediklerini bir sefer daha lisana getirdi. Beşiktaş Dolmabahçe Sarayı’nda, Fenerbahçe Dolmabahçe açıklarında vapurda, Galatasaray da NEF Stadyumu’nda düzenledikleri etkinliklerle Atatürk’ü andılar.

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Başkan Mustafa Kemal Atatürk vefatının 84. yıl dönümünde tüm yurtta anılırken spor topluluğu da Ata’ya bağlılıklarını çeşitli etkinlikler ve yayımladıkları bildirilerle gösterdiler. Galatasaray Kulübü, NEF Stadyumu’nda anma merasimi düzenledi. Kulüp Lideri Dursun Özbek, idare heyeti üyeleri ve kulüp çalışanları saat 09.05’te Atatürk anısına hürmet duruşunda bulundu. Lider Özbek “Galatasaray olarak, ulu geçmişimizle Cumhuriyet’in yüzü olarak, O’nu yaşadığımız her an anıyoruz ve anmaya devam edeceğiz” sözlerini kullandı.

Dev ekranda özel gösterim

Akacan The Mall

Beşiktaş Kulübü ise Atatürk’ü vefatının 84’üncü yıl dönümünde; lider Ahmet Işık Çebi, idare heyeti üyeleri, atletler ve on binlerce vatandaşın katıldığı merasimle andı. Çebi ile idare heyeti üyeleri, Dolmabahçe Sarayı Anma Salonu’na Atatürk’ün sevdiği çiçekleri bıraktı. Ayrıyeten, siyah-beyazlı kulüp tarafından Beşiktaş JK Müzesi önüne yerleştirilen dev ekrandan Atatürk’e ilişkin fotoğraf ve görüntülerin gösterimi gerçekleştirildi. Lider Çebi bildirisinde “Beşiktaş olarak, 20 yaşımızdan beri, Ata’mızın temel ideali olan Cumhuriyetimizin izindeyiz; Ata’mızın gösterdiği yoldan yürüyoruz ve sonsuza kadar yürüyeceğiz” dedi.

Denize beyaz karanfil bırakıldı

Fenerbahçe Kulübü de Dolmabahçe Sarayı’nın açıklarında bir anma merasimi düzenledi. Kulüp tarafından 10 Kasım Fenerbahçe Vapuru’yla üçüncü defa organize edilen anma merasimine lider Ali Koç, yüksek divan heyeti lideri Uğur Dündar, idare şurası üyeleri, sportmenler ve teknik takımlar, üyeler, Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü (FBÇGK) üyeleri ve çalışanlar katıldı. Saat 9’u 5 geçe siren sesleri eşliğinde Dolmabahçe Sarayı açıklarında hürmet duruşunda bulunuldu ve akabinde beyaz karanfiller suya bırakıldı. Daha sonra ise İstiklal Marşı daima bir ağızdan söylendi. Ayrıyeten bugünün anısı için hazırlanan anı defterine de his ve kanılar yazıldı.

Anıtkabir’de sarı lacivert bir gün

1907 Fenerbahçe Derneği ve 1907 Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği (1907 ÜNİFEB) üyeleri, klasik Anıtkabir ziyaretlerini evvelki gün gerçekleştirdi. Yaklaşık 3 bin kişi, Aslanlı Yol’dan yürüyerek Anıtkabir avlusuna geldi. Küme ismine bir heyet, hürmet duruşunun akabinde Atatürk’ün mozolesine kırmızı karanfiller bıraktı. Üzerlerinde, “Bütün ümidim gençliktedir” ve “Atam izindeyiz” yazılı sarı-lacivert mont ve yelek giyen gruptakiler, daha sonra merdivenlerde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bakan Kasapoğlu’ndan 10 Kasım mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu 10 Kasım hasebiyle bir ileti yayımlayarak “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 84. yılında hürmetle ve rahmetle yâd ediyorum” sözlerini kullandı. Türkiye Futbol Federasyonu da “TFF olarak Atatürk’ün ‘Ben atletin zeki, çevik ve ahlaklısını severim’ kelamlarıyla nitelendirdiği çağdaş atletleri yetiştirmek, Türk futbolunu geliştirmek, yaygınlık kazandırmak ve memleketler arası seviyede rekabet edecek bir futbol yapısı oluşturma çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğimizi belirtmek istiyoruz”

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.