SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Günlük Burç Yorumu! ÖZEL HABER!

Günlük Burç Yorumu! ÖZEL HABER!
Akacan The Mall
27.07.2022 09:40
0
A+
A-

27 Temmuz 2022 Günlük burç yorumu… Bugün burçları neler bekliyor. İşte Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarının günlük yorumları…

1- KOÇ

Sonuçlar için öne atılmak artık çok mümkün. Sosyal olarak çok aktif olabilirsiniz, ancak enerji eksikliği veya odaklanma eksikliği insanlar hakkında yanlış sonuçlara varmanıza sebep olabilir. Tepkisel veya kavgacı olmak, birinin ifadelerini yanlış anladıktan sonra haksız görünmenize neden olabilirken, yanıtlarınızı beklemek ve sabırlı olmak genel imajınıza yardımcı olabilir. Bir tartışma başlatmaya karar vermeden önce sorular sorduğunuzdan ve iletişim kurdukları şeyler hakkında netlik kazandığınızdan emin olun.

2- BOĞA

Akacan The Mall

Kötü bilgiler bugün bir noktada sizi yanıltabilir. Değer verdiğiniz birinden bir şeyin iyi bir yatırım olduğunu duymuş olabilirsiniz, ancak bunu bilseler de bilmeseler de bekledikleri getiri konusunda muhtemelen yanılıyorlar. Maddi ve manevi iyiliğiniz için tek bir kişinin sözüne güvenmektense bunu doğrulamanın yollarını arayın. Karar sizin olduğu sürece pişman olmamalısınız.

3- İKİZLER

Diğer insanlar şu anda seçimlerinize katılmayabilir. Mevcut maddi servetinizde iyileşmeler görmeniz muhtemel olsa da, yakın zamanda yaptığınız alışılmadık veya beklenmedik bir seçim nedeniyle kişisel ilişkileriniz zorlanıyor olabilir. Bunun doğru hareket olduğu konusunda hemfikir olmayabilirler. Sorun yok! Planlarınızı henüz tam olarak anlamayabilirler, ancak onlara zaman tanıyın, haklılığınızı zaman gösterecek.

4- YENGEÇ

Birisi bugün eylemlerinizi haksız yere yargılıyor olabilir. Genel imajınızda olumlu değişiklikler yaşıyor olsanız bile, bir meslektaşınız veya iş arkadaşınız, diğer insanların düşündüğü kadar harika olduğunuz konusunda hemfikir olmayabilir. Samimiyetten veya kıskançlıktan hareket ediyor olabilirler, ancak her iki durumda da, bu kişiye kendinizi açıklamanız istenebilir. Onlara nasıl göründüğü önemli değil, elinizden gelenin en iyisini yaptığınızı ve her seferinde bir gün bir şeyler aldığınızı bilmelerini sağlayın.

5- ASLAN

Şu anda beklenmedik yerlerden iyi şeyler gelebilir. Sosyal ortamlarda gezinmek normalden biraz daha kafa karıştırıcı görünse de, korkmayın! Muhtemelen, sık göremediğiniz biri tarafından size bir hediye veya eğlenme fırsatı sunulacaktır. Ayrıntılı planlardan daha iyi gitme olasılığı daha yüksek olduğundan, zihninizi spontane deneyimlere açmaya çalışın. Durumu ne kadar az kontrol etmeye çalışırsanız, muhtemelen o kadar az stres yaratacaktır.

6- BAŞAK

Birisi duygularınızı incitmek üzere olabilir. Bu, kendi başınıza kalırsanız günün geri kalanını sizin için lekeleyebilir ama neyse ki, ihtiyacınız olduğunda sizin için bir arkadaş orada olmalıdır. Kendinizi gizlemek, yalnızca bu arkadaşınızın araya girmesini ve moralinizi iyileştirmesine yardımcı olmasını engeller, bu yüzden duygularınızı sizi en çok seven insanlardan gizlemek zorunda hissetmeyin. Muhtemelen, sizi iyi hissettirecek birkaç fikirleri olacak.

7- TERAZİ

Özeleştiri bu zamanda sert olmak zorunda değildir. Kendinize kısa sürede ulaşmak için birkaç hedef belirlemiş olabilirsiniz ve istediğiniz standartlara ulaşamazsanız, ortaya çıkan hayal kırıklığı zihninizde ağır bir yük olabilir. Zirvede olmadığınız için mutsuz olmak yerine, yukarı çıktığınız için şükredin. Başlangıç noktanızdan daha ileridesiniz ve önemli olan da bu!

8- AKREP

Gün, mevcut yaratıcı çıkmazlardan kaçmanıza yardım etmek istiyor. Üzerinde çalıştığınız bir proje söz konusu olduğunda takılıp kalabilirsiniz ve cevaba ne kadar yakın hissederseniz hissedin, muhtemelen çözmek beklediğinizden daha zor olacaktır. Yeni bir gözden ikinci bir görüş almaya çalışın veya daha sonra ne yapacağınıza dair bir karar verin. Çevrenizdeki insanlarla beyin fırtınası yapmak, zihinsel bariyerlerden kurtulmanıza yardımcı olabilir.

9- YAY

Duygularınızı anlamak bugün zor olabilir. Diğerleri, sahip oldukları bir haber hakkında belirli bir şekilde hissetmenizi bekleyerek size gelebilir, ancak muhtemelen ikinizin de eski olduğundan farklı bir şekilde tepki vereceksiniz. Bu, daha sonra nasıl hissedeceğinizden emin olmadığınız bir zaman olabilir, bu yüzden kendinize karşı sabırlı olun. Bununla birlikte, risk almak söz konusu olduğunda da daha şanslısınız, bu yüzden cesur olun ve “doğru” yolu hissetmek konusunda endişelenmeyin.

10- OĞLAK

Gün boyunca dilinizin ucunda sırlar gizleniyor olabilir. İlginç bir dedikoduyu paylaşma fikri sizi cezbedebilir, ancak başka birinin özel bilgilerini ifşa etmek eninde sonunda onlara ve muhtemelen size de zarar verir. Hatta birileri size bilgiden vazgeçmeniz için baskı yapıyor olabilir ama sevdiklerinizin kalbini korumak için bunu kendinize saklayın! Önem verdiğiniz insanlara ne kadar sadık olursanız, işler o kadar yolunda olmalı.

11- KOVA

Şu anda yaptığınız iş tatmin edici olabilir, ancak günün sonunda alacağınız ödüller düşündüğünüzden daha az olabilir. Bir arkadaşınıza yardım etme, hatta biri için çalışma fırsatı olabilir ve bu yine de bolluğunuzu artırsa da vaat edilen her şeyi alamayabilirsiniz. Beklediğinizden daha az etkileyici olsa bile, en azından bazı beklenmedik ağ bağlantıları kurabilirsiniz. İyi ile kötüyü anlamaya çalışın.

12- BALIK

Küçük bir tesadüf, şu anda hayatınızı kutsayabilir, ancak kafa karışıklığı, onu aynı hızla kaybetmenize neden olabilir. Heyecanlandıran bir haber alabilir veya bir yatırımdan inanılmaz getiriler elde edebilirsiniz. Bununla birlikte, heyecanınızı kontrol edemezseniz sonuçlar pahalıya mal olabilir. Mantıklı kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Bu muhtemelen sır tutmayı içerecektir.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.