SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Göztepe’den tarihi hezimet, Altay direniyor, Manisa FK’da kan değişimi! Ege kadrolarında son durum…

Göztepe’den tarihi hezimet, Altay direniyor, Manisa FK’da kan değişimi! Ege kadrolarında son durum…Göztepe, Gürsel Aksel Stadında en yakın …

Göztepe’den tarihi hezimet, Altay direniyor, Manisa FK’da kan değişimi! Ege kadrolarında son durum…
Akacan The Mall
02.05.2022 14:22
0
A+
A-

Göztepe’den tarihi hezimet, Altay direniyor, Manisa FK’da kan değişimi! Ege kadrolarında son durum…
Göztepe, Gürsel Aksel Stadında en yakın rakiplerinden Çaykur Rizespora 7-1 yenilerek adeta tarihi hezimete uğradı. Altay, lige tutunabilmek için Gaziantep FK ve Çaykur Rizespor’la üçlü averaj hesaplarına girdi. Manisa FK’da Turgay Altay ile yollar resmen ayrıldı.

Spor Toto Harika Lig ve Spor Toto 1. Lig’de yer alan Ege gruplarından son haberleri sizler için derledik…

GÖZTEPE

Akacan The Mall

Spor Toto Muhteşem Lig’e geçen hafta resmen veda eden Göztepe, Gürsel Aksel Stadı’nda en yakın rakiplerinden Çaykur Rizespor’a 7-1 yenilerek adeta tarihi hezimete uğradı.

Puan aldığı takdirde hem Çaykur Rizespor hem Altay’ın matematiksel olarak küme düşeceği maçta as takımla alana çıkan sarı-kırmızılılar, kurtuluş gayreti veren rakibi karşısında taraftarının önünde utanç tablosu yaşadı. 

Göz-Göz, Muhteşem Lig’de en son 2001-02 döneminde İzmir Atatürk Stadı’nda Beşiktaş’a 6-0 kaybetmişti. Göztepe, Üstün Lig’deki tarihinde iç alanda birinci sefer 7 gol birden yedi.

Eski ismi 1’inci Lig şimdiki ismiyle Harika Lig’de Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan deplasmanda 7 gol yiyen Göztepe, alanında taraftarına birinci kere böylesine büyük bir hayal kırıklığı yaşattı.

TARAFTAR İSYAN ETTİ

Göztepeli futbolseverler ise kümede kalmak için çırpınan Çaykur Rizespor karşısında alınan ağır yenilginin akabinde adeta isyan etti.

Kadrosu alana çıkarken yuhalayıp, bilhassa kaptan Halil Akbunar ve orta saha Yalçın Kayan’ı maç boyunca ayaklarına her top geldiğinde ıslıklayan tribünler, yönetim menajer İlhan Şahin’i istifaya davet etti.

Fark açılınca alana sırtlarını dönen Göztepeli taraftarlar, Çaykur Rizespor’u ise attıkları her golden sonra alkışladı.

SABUNCU AĞIR MAĞLUBİYETLE BAŞLADI

Göztepe’de Teknik Yönetici Stjepan Tomas’ın ayrılığı sonrası bu sezonki dördüncü teknik adam olarak kadronun başına geçen U19 Antrenörü Serdar Sabuncu da birinci maçında beklemediği bir skorla karşı karşıya geldi.

Maç sonu epey hüzünlü olan Sabuncu, “Beklemediğimiz bir sonuç aldık, çok üzgünüm. Kalan 3 maçta geleceğimiz olan genç futbolcuları göreceğiz. Onlar Göztepe geleceğinin teminatı” bildirisini verdi.

ALTAY

Spor Toto Harika Lig’de deplasmanda Atakaş Hatayspor’u 1-0 yenen Altay, rakiplerinden Çaykur Rizespor’un deplasmanda Göztepe’yi 7-1 mağlup etmesiyle kümede kalma umutlarını matematiksel olarak çok az da olsa korudu.

Bitime 3 maç kala 33 puana ulaşan siyah-beyazlılar, lige tutunabilmek için Gaziantep Futbol Kulübü ve Çaykur Rizespor’la üçlü averaj hesaplarına girdi.

Gaziantep FK’nın ikili averajda gerisinde olup rakibini 9 puan geriden takip eden Altay, 35’inci haftayı Çaykur Rizespor’la 33 puanda 17’nci basamakta tamamladı.

Dönem içinde Çaykur Rizespor’dan toplam 4 puan alıp, Gaziantep FK’ya deplasmanda 4-1 yenilen lakin rakibini Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda 3-2lik skorla deviren siyah-beyazlılar iki ekipten 7 puan topladı.

Ligin son haftasında Çaykur Rizespor’la karşı karşıya gelecek Gaziantep FK ise Altay ve Rize temsilcisinden 6 puanı hanesine yazdırdı. Çaykur Rizespor ise Altay ve Gaziantep FK’dan yalnızca 1 puan alabildi. Altay’ın ligde kalabilmesi için Rizespor’la birlikte 3 maçını kazanıp Gaziantep FK’nın tüm karşılaşmalarını kaybetmesi gerekecek.

Altay ve Rize 3’te 3 yapıp Gaziantep FK hiçbir maçından puan toplayamazsa İzmir takımı ve Gaziantep ligde kalacak. Gaziantep FK 3 maçta 1 puan dahi alsa hem Altay hem de Çaykur Rizespor Muhteşem Lig’e resmen küme düşecek.

Rizespor’un ise ligde kalmak için tek ihtimali son hafta ağırlayacağı Gaziantep FK ile ikili averaja kalması olacak.

Altay bu hafta GZT Giresunspor’u konuk ederken, Gaziantep FK konutunda Yukatel Kayserispor’la kozlarını paylaşacak. Çaykur Rizespor da deplasmanda haftalar evvel küme düşmesi katılaşan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’la çaba edecek.

MANİSA FK

Spor Toto 1’inci Lig’de konutunda kümede kalma çabası veren Bursaspor’a 3-1 yenilen Manisa Futbol Kulübü’nde flaş gelişmeler yaşandı.

Bitime 2 maç kala Play-Off yarışına büyük oranda havlu atan siyah-beyazlılarda teknik yönetici Turgay Altay ile yollar akşam saatlerinde resmen ayrılırken, grup birebir gece Akademi Yöneticisi Levent Bayraktar’a emanet edildi.

Altay ile ayrılığı kamuoyuna duyuran Manisa FK idaresi yaptığı açıklamada, “Yönetim heyetimizin aldığı karar doğrultusunda kalan 2 maçta Akademi Yöneticimiz Levent Bayraktar grubumuzun başında yer alacaktır” sözleri kullanıldı.

DENİZLİSPOR

Spor Toto 1’inci Lig’de en yakın rakiplerinden Bursaspor’a deplasmanda yenildikten sonra konutunda tekrar rakiplerinden Gençlerbirliği’ni geriye düşmesine karşın 2-1 mağlup eden Altaş Denizlispor, taraftarına ikili bayram yaşatıp kurtuluş yolunda dev bir adım attı.

Rakibini en skorer ismi Ömer Şişmanoğlu ve Djedje’nin golleriyle geçip hayati kıymete sahip bir 3 puanı hanesine yazdıran Denizlispor, bitime 3 maç kala 42 puana ulaştı.

Yeşil-siyahlı grup düşme sınırındaki 40 puanlı Kocaelispor’un 2 puan ve 4 basamak üzerinde yer aldı.

Haftaya dönemin en değerli maçlarından birinde 38 puanla düşme çizgisindeki Menemenspor’u konuk edecek Denizli, dönemi Üstün Lig’i garantileyen Ümraniyespor ve Play-Off bileti alan BŞB Erzurumspor’la oynayarak noktalayacak.

Kesinlikle ligde kalmak istediklerini belirten teknik yönetici Mesut Bakkal, “Avantajı uygun kullandığımızı düşünüyorum. Denizli halkına bir bayram armağanı oldu. Herkesin bayramını da kutluyorum, inşallah sağlıklı ve memnun bir bayram geçirilir. Oyuncularımızı da kutluyorum, taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum, âlâ bir taraftar vardı. Artık Menemen maçı var, ona hazırlanacağız. Biz avantajı Gençlerbirliği maçında kullandık ancak öteki gruplar da kazanıyorlar. Bu yarış sene sonuna kadar devam edecek. Güzel bir yol aldık gidiyoruz. Son 10 maçta 7’nci galibiyet, inşallah bu kritik puanı önümüzdeki Menemen maçı ve ondan sonra oynayacağımız 2 maça yeterli bir halde yansıtıp bu ekibin kümede kalmasını istiyoruz” dedi.

ALTINORDU

Spor Toto 1’inci Lig’de haftayı bay ekip olarak geçen Altınordu, rakiplerinin aldığı sonuçlarla bitime 3 maç kala düşme çizgisinin bir adım üzerinde kaldı.

Haftaya 41 puanla düşme barajının 3 puan ve 3 basamak üzerinde giren kırmızı-lacivertliler, dün birebir saatte oynayan rakiplerinin maçlarını heyecanla takip etti.

Altınordu’nun rakiplerinden Altaş Denizlispor, 2-1’lik Gençlerbirliği galibiyetiyle 42 puana ulaşırken, Beypiliç Boluspor da Adanaspor’u deplasmanda 2-1 yenip puanını 41 yaptı. Bursaspor, Manisa FK galibiyetiyle 38 puana ulaştı. Nasadoge Menemenspor, Tuzlaspor beraberliğiyle puanını 38 yaptı. Kocaelispor’un ise deplasmanda Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’a tek golle yenilmesi İzmir temsilcisinin yüzünü güldürdü.

Kocaeli 40 puanla düşme sınırında kalırken, Altınordu son 3 maç öncesi rakibinin 1 puan ve 1 basamak üzerinde yer aldı.

 

 

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.