2025-18
20:00
logoGalatasaray
-
logoBodrum FK
-
2025-18
20:00
logoHatayspor
-
logoKonyaspor
-
2025-18
20:00
logoManisa FK
-
logoAnkaragücü
-
2025-18
14:30
logoDerby County
-
logoLuton Town
-
2025-18
17:00
logoBlackburn
-
logoMillwall
-
2025-18
17:00
logoBristol City
-
logoSunderland
-
  1. Haberler
  2. Genel
  3. GAZİMAĞUSA’DA 10. ORTAOKULLAR ARASI TARİH AVCILARI YARIŞMASI YAPILDI

GAZİMAĞUSA’DA 10. ORTAOKULLAR ARASI TARİH AVCILARI YARIŞMASI YAPILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
  1. Uluslararası Gazimağusa Çocuk ve Gençlik Festivali kapsamında 10. Ortaokullar Arası Tarih Avcıları Yarışması, Desdemona Parkı’nda gerçekleştirildi.

Gazimağusa Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, Gazimağusa Belediyesi ile Mağusa Kültür Derneği iş birliğinde gerçekleşen yarışma, Gazimağusa ve farklı bölgelerdeki 11 okul arasında yapıldı.

Yarışmada, 94 puanla Gazimağusa Türk Maarif Koleji’nin birinci, 89 puanla Polatpaşa Ortaokulu’nun ikinci ve 84 puanla Canbulat Özgürlük Ortaokulu üçüncülük ödülünün sahibi oldu.

Etkinliğin açılışında konuşan Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay, yarışmayı Mağusa Kültür Derneği’nin yıllardır düzenlediğini belirterek, “Ülkenin geçmişini anlamak, siz gençlere büyük bir zenginlik katar. Bu deneyimi hayatınız boyunca taşıyacaksınız.” dedi.

Mağusa Kültür Derneği Başkanı Sermin İyican ise konuşmasında, takım çalışması, disiplin ve tarihin doğru öğrenilerek gelecek nesillere aktarılmasının önemine dikkat çekerek, tüm katılımcılara teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GAZİMAĞUSA’DA 10. ORTAOKULLAR ARASI TARİH AVCILARI YARIŞMASI YAPILDI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.