STERLIN
29,3871
DOLAR
23,3596
EURO
25,2008
ALTIN
1.462,85
BIST
5.556,71
SON DAKİKA
2024-2026 Dönemi Orta Vadeli Mali Planı yayımlandı! – KIBRIS HABER
Tufan Erhürman; “Olan Kıbrıslı Türklere olacak”! – KIBRIS HABER
Maske geri döndü! – KIBRIS HABER
Brent petrol fiyatı! – KIBRIS HABER
Hafta sonu için hava durumu tahmini! – KIBRIS HABER
Döviz durdurulamıyor! 8 Haziran Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Lefkoşa’da telefon ve internet kesintisi! – KIBRIS HABER
Zorlu Töre, sessizliğini bozdu! – KIBRIS HABER
103 Milyon Euro’ya transfer oldu! – KIBRIS HABER
Cumhurbaşkanı Tatar, Atlılar toplu mezarındaki kazı çalışması için Nikos Hristodulidis’e saygı çağrısında bulundu! – KIBRIS HABER
Sağlık Bakanlığı’ndan önemli açıklama! – KIBRIS HABER
Lapta Turizm Festivali başlıyor! İşte etkinlik takvimi – KIBRIS HABER
Dikkat! Telefon ve internet kesintisi olacak – KIBRIS HABER
Baba Vanga’nın 2023 yılı kehanetleri gerçek mi oluyor? İşte o kehanetler – KIBRIS HABER
16 yılda toplam 413 ırkçı olay davası! – KIBRIS HABER
Başbakan Ünal Üstel; Hükümetimiz hayat pahalılığı karşısında gerekli adımları atacaktır! – KIBRIS HABER
Sami Özuslu, öğretmenlerin hükümet tarafından büyük saldırılara maruz kaldığını söyledi! – KIBRIS HABER
Canlı yayında içki içme yarışı yaptı! Şişe şişe içince hayatını kaybetti – KIBRIS HABER
Tecavüz etmekle suçlanıyor! – KIBRIS HABER
Plastik poşetler 2-3 kez daha zamlanacak! – KIBRIS HABER
Brent petrol fiyatı! – KIBRIS HABER
Serhan Aktunç; “Halkın hakkını en yüksek sesle savunacağım”! – KIBRIS HABER
Arpa buğday fiyatları belirlendi! Verilecek destek yükseltildi – KIBRIS HABER
Altında büyük artış! Yeni rekor – KIBRIS HABER
7 Haziran Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER
“Polis Halk Koşusu” için kayıtlar devam ediyor! – KIBRIS HABER
Murat Şenkul’dan açıklama! Boğazyolu Caddesi kaçış yolu tamamlandı – KIBRIS HABER
Alkol yine bir kazaya sebep oldu! – KIBRIS HABER
Hava Durumu! – KIBRIS HABER
Döviz uçuşta! – KIBRIS HABER

Gazimağusa Belediyesi’nde aydınlatma problemleri masaya yatırıldı! – KIBRIS HABER

Gazimağusa Belediyesi’nde aydınlatma problemleri masaya yatırıldı! – KIBRIS HABER
CyborNFT
21.03.2023 19:16
0
A+
A-

Gazimağusa kentinin aydınlatma problemlerine yönelik tespit ve çözümleri Gazimağusa Belediyesi’nde masaya yatırıldı…

Gazimağusa Belediyesi’nde geniş katılımlı “Aydınlatma Problemlerinin Tespiti ve Çözümü” konulu toplantı düzenlendi. 

Gazimağusa Belediyesi’nin “Aydınlanmayan Sokak Kalmayıncaya Kadar Çalışmalar Sürecek” sloganı ile başlattığı çalışmalar kapsamında Bora Atun Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya Gazimağusa Kaymakamlığı, Gazimağusa Polis Müdürlüğü, KIB-TEK, Karayolları Dairesi, Trafik Dairesi’nden ilgili personel ile Gazimağusa Belediyesi Trafik Komitesi katılım gösterdi. Asbaşkan Hüseyin Manik Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıda kentin aydınlatma problemlerinin çözümü için ilgili kurumlarla iş birliklerini yürüten Gazimağusa Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Aranır bir konuşma yaptı.

Gazimağusa kentinde bir süreden beridir ciddi aydınlatma problemlerinin olduğunu söyleyen Hüseyin Aranır, önceliğin kurumlar arası iş birliği ile sorunlara çözüm üretip hayata geçirmek olduğunu kaydetti. Bir süreden beri yürütülen çalışmalar kapsamında KIB-TEK ile iş birliği sağlanarak belirlenen noktalardaki aydınlatma sorunlarının çözüme kavuşturulduğunu ifade eden Aranır, bu sayede Fevzi Çakmak Bulvarı, Fazıl Polat Paşa Bulvarı, Tuzla köyünde yaşanan mevcut aydınlatma problemlerinin büyük ölçüde giderildiğini belirtti.

CyborNFT

Yıllardır aydınlatma konusunda Gazimağusa’nın ihmal edildiğini ve problemlerinin çözümü için yetki karmaşasının yaşandığını belirten Aranır, bu karmaşanın iş birlikleri ile giderilerek kent halkına daha güvenli bir yaşam alanı sağlanabileceğini ifade etti.

Aydınlatma problemi yaşanan bölgelere yönelik yapılan tespitler ve çözümlerinin bölge bölge ele alınarak tartışıldığı toplantıda, aydınlatma problemi nedeni ile geçmiş dönemde ölümlü trafik kazalarının da yaşandığı Gazimağusa Devlet Hastanesi yolu bölgesi ve Cengiz Topel Caddesi ile Erdoğan Acar Caddesi’nde problemlerin ivedilikle çözüme kavuşturulması yönünde çalışmaların yoğunlaştırılmasına karar verildi.

Gazimağusa Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Aranır toplantıda, göreve geldikleri günden beri kentin aydınlatma problemlerinin kalıcı çözüme kavuşmasında emeği geçen KIB-TEK ve Gazimağusa Belediyesi Bayındırlık Birimi Elektrik bölümü personeline teşekkür etti.

CyborNFT
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.