SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Galatasaray’da Domenec Torrent’ten kontrat, transfer ve Fatih Terim sözleri! “3 yıl kalma isteğimiz var”

Galatasaray’da Domenec Torrent’ten kontrat, transfer ve Fatih Terim sözleri! “3 yıl kalma isteğimiz var”Galatasaray Teknik Yöneticisi Domenec …

Galatasaray’da Domenec Torrent’ten kontrat, transfer ve Fatih Terim sözleri! “3 yıl kalma isteğimiz var”
Akacan The Mall
17.05.2022 00:07
0
A+
A-

Galatasaray’da Domenec Torrent’ten kontrat, transfer ve Fatih Terim sözleri! “3 yıl kalma isteğimiz var”
Galatasaray Teknik Yöneticisi Domenec Torrent, Adana Demirspor’u 3-2 yendikleri maçın akabinde değerlendirmelerde bulundu. Kontratının devam ettiğini ve yeni idareyle bu bahiste görüşmek istediğini kaydeden tecrübeli teknik adam, transfer planlaması ve Fatih Terim hakkında da çarpıcı kelamlar sarf etti.

Galatasaray’ın Spor Toto Harika Lig’in 37’nci haftasında Adana Demirspor’u 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın akabinde Galatasaray Teknik Yöneticisi Domenec Torrent, düzenlenen basın toplantısına açıklamalarda bulundu.

Domenec Torrent, Adana Demirspor’un birinci yarıda bir tane durum yakaladığını ve bunu çabucak gole çevirdiğini belirterek, “Fakat çok hoş bir maç çıkardık, birinci yarının sonucu 3-1 de olabilirdi. İkinci yarıda da ileride hoş bir formda baskı yapıyorduk, geride da boşluk olduğu için onlar da uzun toplarla konum yakalamaya çalıştılar, Balotelli önderliğinde. Birçok oyuncu içeride oynadı, Boey ve van Aanholt üzere. Çok daha büyük bir farkla kazanmayı hak ettik katiyetle. Müsabakanın yüzde 80-85’inde maçı domine etmeyi başardık” diye konuştu.

Akacan The Mall

“NEDEN BU TÜRLÜ ŞEYLER OLUYOR, NEDEN GELEN ANTRENÖR YAKILIYOR”

“Arda Turan neden takımda yer almadı?” sorusuna, “Arda’nın kondisyon olarak oynama durumu yoktu” cevabını veren Torrent, lider Burak Elmas’ın bugünkü açıklamalarıyla ilgili olarak ise şunları söyledi: “Ben nitekim çok müteşekkirim, liderimiz Burak Elmas’a, beni buraya getirdiği için. İkimiz birlikte burada neler yapmak istediğimizi biliyorduk. Bugün basın toplantısında ne açıklamalar yaptığını izledim. Büyük bir gurur benim için onunla birlikte çalışmak. Ben nitekim az da tanısam kendisini, çok büyük hürmetimi kazandı. Sahiden Galatasaray’ı sevdiğini gösterdi. Zira birçok insan Galatasaray’ı sevdiğini argüman eder lakin yaptıklarıyla gösteremez. O kusursuz bir biçimde anlattı. Biz kulübe sıkıntı bir periyotta geldik. Şu anda bugün çıktığımız maça kadar her maçta oyuncuların motivasyonlarını yüksek tutmaya çalıştık. Bugün de maçtan evvel son olmasını ümit ettiği bir basın toplantısı olduğunu söyledi Burak Elmas. Biz hangi oyuncu profillerine bakıyoruz, nasıl bir oyun görmek istiyoruz alanda, onu bugün alanda göstermeyi başardık. Birinci kere burada antrenörlük yaptım. Lakin birçok ülkede antrenörlük yaptım. Ve ben harika bir formda, siz inanmasanız da ne yapmak istediğimi biliyorum. Liderin da belirttiği üzere ben daha gelmeden birtakım gazeteciler tarafından, varsayım ediyorum neden olduğunu, daha bizimle görüşmeden, kim olduğumuzu bilmeden eleştirmeye başladılar. Olağan ki de kulübün tarihine hürmet duymak lazım, ismine hürmet duymak lazım fakat her gelen insanı bu biçimde yakmak kolay değil. Burada dürüst olan herkes biliyor, neyin neden olduğunu. Yürekli olsunlar, anlatsınlar. Neden bu türlü şeyler oluyor, neden gelen antrenör yakılıyor, bunu net formda görüyoruz. Ben de görüyorum, sizler de görüyorsunuz. Beşerler yanılgı yapıyorlar, kulüp bana ilişkin diyorlar. Kulüp taraftara aittir. Kimse o topluluktan daha büyük değildir. Teknik yöneticiler geçer, liderler geçer, kulüp kalır. O yüzden liderimizin yaptığı basın toplantısından ötürü çok gurur duyuyorum. Bu noktadan sonra hepiniz kendi fikirlerinize sahip olma hakkına sahipsiniz. Lakin burada ne olduğunu net bir halde biliyoruz.”

“GALATASARAY’DA ÇALIŞAMASAM BİLE BİR GALATASARAY TARAFTARI OLACAĞIM”

Şu anda Galatasaray’ın teknik yöneticisi olduğunu ve burada olmaktan ötürü çok gurur duyduğunu lisana getiren Domenec Torrent, “Bu sene grubun farklı sorunlardan neden geçtiğini lider hoş bir halde anlattı. Biz ne vakit ki Galatasaray’ın 10-15 yıl evvelki Galatasaray ile birebir olmadığını anlarız, o vakit her şey daha kolay olur. Olağan ki de gaye farklı bir gelir üzerinden, tekrar daima kazanan bir kadro yapmaktı. Ben antrenörlerle konuştum, oyuncularla konuştum, sportif yöneticimizle konuştum. İnanılmaz bilgilere ve etrafa sahip bir sportif yönetici. Fakat ne yapabiliriz? Biz liderin bugün açıkladığı üzere, seçime kadar bir transfer yapamıyoruz. Benim takımımla birlikte yapabileceğim kadro, fırsat verilirse şayet, oyuncularımız yeterli olmadığı için değil ama benim kriterlerime uygun biraz farklı oyunculara gereksinimimiz olacaktı. Hakikaten Türkiye’nin en âlâ taraftarına sahip olduğumuzu düşünüyorum lakin kulübün etrafında dolaşan bulutlardan ötürü ne olduğunu görmediklerini düşünüyorum. Onlar bize takviye verince uçuyor grup. Ben 20 kişilik bir ekip istiyorum. 3-4 kişi akademiden olsun istiyorum. Bu hafta son maçımızı yapacağız bu dönem için. Tüm kadrolar üzere biz de tatil geçireceğiz. Bizim 4 Temmuz için Avusturya’da dönem önü planımız var. Ancak ondan sonra doğal ki de yeni liderin kararına hürmet duyarız. Hürmet duyarız yeni bir projeyle gelme isteklerine, olağandır. Ancak kesinlikle ki bizimle de konuşmak isteyeceklerdir. Bizim yalnızca 1 sene değil, 3 sene kalma isteğimiz var. Ben zati bir müddet İstanbul’da yaşamaya devam edeceğim zira kente bayılıyorum. Galatasaray’da çalışamasam bile bir Galatasaray taraftarı olacağım” diye konuştu.

“YUNUS’UN ADANA’DA NE İŞİ VAR BİLMİYORUM”

Yunus Akgün’ün performansıyla ilgili gelen soruya Torrent, “Maçtan sonra Yunus’la konuştum. Bayıldığım bir oyuncu, Adana’da ne işi var bilmiyorum. Emre Akbaba ve Yunus Akgün benim oyun tarzıma çok uygun oyuncular. Hiçbir şey ikram edilmez. Kadroya katıldıktan sonra durumu kazanması gerekir. Ancak izlediğime nazaran çok uygun maçlar çıkartıyor. Önümüzdeki sene 4 Türk oyuncu oynatma mecburiliği olacak. Emre Akbaba ve Yunus Akgün şayet önümüzdeki dönem takımda olurlarsa, natürel ki de birinci 11’de oynayacak düzeyde olurlar diye düşünüyorum” karşılığını verdi.

“BEN FATİH TERİM’E AZICIK HÜRMET DUYMUYORUM, ÇOK HÜRMET DUYUYORUM”

“Sezona Galatasaray’ın başında başlasaydı ne farklı olurdu” sorusuna cevap veren İspanyol çalıştırıcı, “Daha düzgün oyunculara gereksinimimiz yok lakin farklı profilde oyunculara gereksinimimiz olurdu. Mesela aykırı ayak oynatabilirdik oyuncuları. Kendi istediğin, kendi istediğin profildeki oyuncuları seçebilirsen, senin oyununun istediğin üzere çıkma ihtimali daha yüksek oluyor. Bu ekipte mutlu olmadığım birinci kişi kendimim. Zira ben birinci başlarda kendimi antrenör olarak göremiyordum. Manchester United’da biraz daha farklı. Gelecekle ilgili ne projen varsa, onu yapabiliyorsun. Ve onların ayırabildikleri sayılar da daha yüksek oluyor. Daha âlâ oyuncular getirebiliyorlar. Şayet çok fazla hoca değiştirirsen, tam olarak ne yapmak istediğin de bulanmış oluyor. Ben Fatih Terim’e azıcık hürmet duymuyorum, çok hürmet duyuyorum. Sahiden birçok yıl burada çalışıp birçok muvaffakiyet elde etti. Bu yüzden çok hürmet duyuyorum ancak kim gelirse gelsin, şu anda olana yardım etmeniz lazım. Tarihte başarılara imza atmış insanlara ise her vakit müteşekkir olmak gerekiyor. Bu demek değil ki, her gelen kişiyi yakmaya çalışalım. Daha biz gelmeden, nasıl çalıştığımızı bilmeden, bizimle konuşmaya bile tenezzül etmediler. Ne yapmak istiyoruz, nasıl çalışıyoruz? Sonuçlar istenen üzere miydi, değil miydi? Şu andaki durumumuza baktığınız vakit, averaj olarak biraz daha iyiyizdir. Lakin bu bir Türk Hava Yolları uçağı değil. Bir anda burnu havaya kalkmıyor. Düşmeye yakındık zira. 5 maç evvelce kurtardık. Sizce kolay mı, daima basın tarafından makus olduğunuz söylenmesi. Bana şunu sormuyorlar, âlâ idman çıkarabiliyorlar mı, 95 dakika çıkartabiliyorlar mı, bugün üzere. Doğal ki çok makûs maçlar oynadık lakin düzgün maçlar da oynadık. Lakin bizim fikrimiz çok çok netti her vakit. Nereden geldiğimi düşünün, ne görebileceğinizi varsayım edebilirsiniz” diyerek kelamlarını noktaladı.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.