SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Galatasaray’da başkan adayı Metin Öztürk iddialı: Barışı bir tek ben sağlarım

Galatasaray’da başkan adayı Metin Öztürk iddialı: Barışı bir tek ben sağlarımGalatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, seçim öncesi Hürriyet’e özel …

Galatasaray’da başkan adayı Metin Öztürk iddialı: Barışı bir tek ben sağlarım
Akacan The Mall
27.04.2022 09:22
0
A+
A-

Galatasaray’da başkan adayı Metin Öztürk iddialı: Barışı bir tek ben sağlarım
Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, seçim öncesi Hürriyet’e özel açıklamalarda bulundu. Metin Öztürk kulübün sorunlarını çok iyi bildiklerini ve çözüm üretmek için görev talip olduklarını belirtirken en az 2 dönem için başkanlığa talip olduklarını ifade etti.

Galatasaray’da 30 Nisan’da yapılacak seçimde başkanlığa aday olan Metin Öztürk, genel kurul üyelerinin bu kez bir değil iki kez düşünmesi gerektiğini söyledi.

Hürriyet’e özel açıklamalar yapan Öztürk, Eşref Hamamcıoğlu’nun zor bir rakip olduğunu belirtirken şu ifadeleri kullandı: “G.Saraylılar ‘ekipçilik, lise mezunu ya da ‘bizdendir’ diyen bir başkan mı seçecek? Yoksa G.Saray’ı ileri taşıyacak, projesi, finansmanı hazır ve 3 yıldır bu hedef için çalışan bir başkan mı seçecek? G.Saray artık aynı hataya düşmemeli. Kulübün maddi olarak da güçlü başkan ve ekibe ihtiyacı var. Bunların hepsi bizde var, karar üyelerimizde.

Akacan The Mall

“BİRBİRİNDEN TAMAMEN FARKLI 2 ADAY VAR”

Bir tarafta kavgacı olmak var, kapsayıcılık değil, bulunduğu yeri sahiplenicilik var. Şimdi diğer tarafa baktığınız zaman; bütünlük var, bütünleştiricilik var, proje var, finans var, sponsorlar var, ekonomik yaratılacak katma değerler var. Birbirinden tamamen farklı iki adaydan bahsediyoruz. G.Saray sevgimizi yarıştırmıyoruz. G.Saray’ın geleceğini konuşuyoruz. G.Saray’ın, herkese ayar veren, kavgacı, sadece kendi doğruları olan bir başkana değil, Galatasaray’ı dinleyen ve sorunları çözecek, takımı şampiyonluklara taşıyacak bir başkana ihtiyacı var.

“İNTİKAM ALAN BİR KULÜP OLMAYACAĞIZ”

Bence şu an ortada barışı sağlayabilecek tek adayım. Biz projesi sadece lise olan bir ekip değiliz! Projesi şampiyonluklar olan ve G.Saray’ın borçlarını tamamen kaldırmayı hedefleyen bir ekibiz. Biz 2 yıl 1 aya değil, arkasındaki 3 yıla da talibiz. Bambaşka vizyonu olan, bambaşka noktalara gidecek bir Galatasaray yaratacağız. Son mali genel kurulda sadece ibra-ibrasızlık değil, insanların nasıl bir intikam ateşi ile tutuştuklarını da gördük. Biz intikam alan değil, herkesi kollayan taraftarı ile liselisi, lise sizi, atkılısı ile iş insanıyla ileriye giden bir G.Saray hedefliyoruz.”

“LiSELi KONUSU PROJESi OLMAYANLARIN KONSOLiDE OY PLANI”

“Aslolan liseli olmak değil lisenin ruhuna sahip olmak. Kayınpederim G.Saray Liseli. 92 dönemi. Liseli-lisesiz ifadesini ondan duymadım. Babam 30 yıl G.Saray Adası’nın müdürüydü. Kışın da Hasnun Galip’teydi. Bu 30 yılda G.Saray Lisesi’ni yaşadım, içinde büyüdüm. Hiç liseli-lisesiz kavramı duymadım. Son 4-5 yıldır konuşuluyor. Sanıyorum bu, projesi olmayanların oy konsolide etmek için yaptıkları bir plan”

“21 SPONSOR iLE BiRLiKTE GELiYORUZ”

“Statta NEF ile anlaşma sürüyor. Futbol takımının göğüs ve diğer sponsorlukları da devam ediyor. Biz özellikle en önemli eksiğimiz olan amatör branşlara 21 sponsor ile geliyoruz.”

“5.1 MiLYAR TL’LiK BORCUN TAMAMINI NAZiFOĞLU YAPMADI”

“Futbolda yapılan yanlış harcamalar yüzünden biz 5.1 milyar TL borca geldik. Bunun tamamını Levent Nazifoğlu yapmış gibi yaklaşmak çok ilginç ve değişik. Sayın Nazifoğlu da Sportif A.Ş.’de 7 kişiden biri olacak. Teknik heyet ile bizim aramızda köprü görevi görecek.”

“TATiLi 1 GÜN KISA YAPAN GELECEKTE ROL OYNAYACAK”

“Birbirinden çok farklı iki aday karşı karşıya. Biri G.Saray’da belli bir nüfuzuna diğeri o nüfuz da dahil, tamamına hitap ediyor. Tatilini 1 gün kısa yapanlar G.Saray’ın geleceğinde önemli rol oynayacak. 1 gün fazla yapanlar gelecekteki tüm sıkıntılardan sorumludurlar.”

“TERCİHİM YERLİ BİR HOCA”

“Ekibimizde ‘Torrent iyi bir rapor getirdiğinde onunla devam etmeliyiz’ diyen arkadaşlarımız var. Ama ben o tarafta değilim. Ben yerli hocadan yanayım. Taraftarla bütünleşmeyen, ateşleyemeyecek, futbolculara dokunamayacak kişinin gelecek sene şampiyonluğu getireceğini zannetmiyorum. Bir ruh takımıyız! Biz Metin Oktay ruhunu geri getirmek, aslanın kükremesini her yerde dinlemek istiyoruz. Ama hep söylüyorum 11 kişilik bir yönetim kuruluyuz. 6 kişi Galatasaray’ın doğrusu adına farklı düşünüyor ise ben onların kararlarına uyarım.

Galatasaray her şartta artıya geçtiği sürece oyuncu satmaya sıcak bakarız. Eğer Galatasaray için doğru olan rakam ortada ise bu cesareti gösteririz. Çünkü G.Saray’ın aktifi bu. Siz bir mağaza iseniz, ben bu ceketleri burada tutayım demiyorsunuz ki. Ama biz borçları ödemek için biz futbolcu satmayacağız.”

“SAHADA, MASADA, KASADA ÇOK DAHA GÜÇLÜ BiR G.SARAY OLACAK”

SAHA: Torrent’in vereceği rapor değerlendirilerek kiralıktan geri dönecek oyuncularımızın, eldeki futbolcularımızın performansı ve transfer ihtiyacı olan yerlere aday isimlerin maliyetleri, bütçe… Bunlara bakacağız!

MASA: Yakın zamanda TFF seçimleri var. Orada mutlaka Galatasaray’ın haklarını savunacak, en azından haksızlıkların önünde duracak bir yönetim kurulu olacak. Bunu da mayıs ayı sonuna kadar yönetimde olmasa dahi sayın Burak Elmas ile birlikte karar vereceğiz.

KASA: Geçen dönem Token projesinden 16 milyon dolar, UEFA’dan 14 milyon Euro geldi, bu yok. Yayın ihalesi 500’den 150 milyon dolara indi. Bankalar Birliği anlaşmasının ilk ödemesi geliyor. O da 250-300 milyon TL civarı. Geçen yıl alınan futbolcuların bonservis taksitleri var. Hepsine baktığınızda eksi 1 milyar TL ile başlıyorsunuz. Bunun karşılığında gayri menkul satmayacağız. Biz bir şeyleri satmaya değil, büyüt meye geliyoruz. Biz zaten büyütmenin Galatasaray’ı ileriye götüreceğine inanıyoruz.”

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.