SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Galatasaray Lisesi mezunları madalyalarını aldı

Galatasaray Lisesi’nin 1947 döneminin 75’inci yıl, 1972 döneminin 50’nci yıl ve 1997 dönemi mezunlarının 25’inci yıl madalya ve berat töreni Galatarasay Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda yapıldı. Törende Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç, “Artık sadece lise değil ilkokulu, üniversitesi olan bir yapıya dönüştük. Bu kurumun bu hale gelmesinde çok büyük emekleri olanlar var. Bundan sonra da bu kurumu muhafaza etme ve bütün olarak tutmak Türkiye için büyük kazanç olacak” dedi.

Galatasaray Lisesi mezunları madalyalarını aldı
Akacan The Mall
04.12.2022 16:22
0
A+
A-

Galatasaray Lisesi mezunları madalyalarını aldı
Galatasaray Lisesi’nin 1947 döneminin 75’inci yıl, 1972 döneminin 50’nci yıl ve 1997 dönemi mezunlarının 25’inci yıl madalya ve berat töreni Galatarasay Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda yapıldı. Törende Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç, “Artık sadece lise değil ilkokulu, üniversitesi olan bir yapıya dönüştük. Bu kurumun bu hale gelmesinde çok büyük emekleri olanlar var. Bundan sonra da bu kurumu muhafaza etme ve bütün olarak tutmak Türkiye için büyük kazanç olacak” dedi.

Özhan Canaydın Spor Ödülleri’nin de sahibini bulduğu törende, Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç, Galatasaraylılar Derneği Başkanı Fidel Berber, Galatasaray Lisesi Müdürü Prof. Dr. H. Murat Develioğlu’nun yanı sıra 50’nci ve 25’inci yıl mezunlarının temsilcileri konuşma yaptı. Törene Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek de katıldı. Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç, “Bugün 1972 yılı mezunu 78 kişiye 50’nci yıl madalyası, 1997 mezunu 98 kişiye 25’inci yıl madalyası veriliyor. Ayrıca bu yıl mezuniyetinin 75’inci yılını kutlamak üzere aramızda bulunan 4 kişi var. Fakat hayatta olanlar aslında 4 kişi değil, 7 kişi. Kendilerine bu madalyalar verilecek. Allah’ın onlara uzun ömürler vermesini diliyorum” dedi. Galatasaray Eğitim Vakfı’nın Galatasaray Lisesi, üniversitesi ve ilkokuluna vereceği desteklerin devam etmesi gerektiğini vurgulayan Kıraç, konuşmasına şöyle devam etti:

LİSESİ, İLKOKULU VE ÜNİVERSİTESİ OLAN BİR KURUMUZ
“Galatasaray Eğitim Vakfı olarak bugün geldiğimiz noktada Türkiye’nin tek kurumuyuz. Tek kurumuyuz diyorum çünkü artık yalnız lise değil ilkokulu, üniversitesi olan bir yapıya dönüştük. Bu kurumun bu hale gelmesinde çok büyük emekleri olanlar var. Bundan sonra da bu kurumu muhafaza etme ve bütün olarak tutmak Türkiye için büyük kazanç olacak. Bugün Galatasaray Lisesi’nde 673, Galatasaray Üniversitesi’nde 4 bin 377, Galatasaray İlköğretim Okulu’nda da 400 öğrencimiz var. Şimdiye kadar vakfımızda toplanan toplam para 546 milyon lira. Bugün itibarıyla 117 milyon lirası var. Yıllık gider bütçemiz 14 milyon 225 bin lira. Bugün itibarıyla Galatasaray Lisesi’ne verdiğimiz ve destek olduğumuz öğretmen sayısıydı 26’ydı belki bugün 28’e çıktı. Dolayısıyla Galatasaray Lisesi, üniversitesi ve ilkokuluna sahip çıkan bir kurumuz. Bunun devam etmesi ve değişmemesi lazım. Hatta artarak büyümesi lazım.”

Akacan The Mall

BAŞARILI OLMAK MECBURİYETİNDEYİZ
Galatasaraylılar Derneği Başkanı Fidel Berber, Galatasaray Lisesi’nin kuruluş yıl dönümünü kutlayarak “Bugün bu salona baktığımda benzer yaşanmışlıkları olan, bu yuvaya kalpten bağlı, arkadaşlıkları aynı tadıyla devam eden büyük bir aile görüyorum. Bunun bir parçası olduğum için ne kadar gururlu olduğumu sözlerle ifade etmem zor. İyi ki varsınız, iyi ki Galatarasaylıyız. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına yaklaşırken biz Galatasaraylılar bulunduğumuz tüm alanlarda başarılı olmak mecburiyetindeyiz. Galatasaray’ın öncü ve örnek olma vizyonu kuşaklardan beri devam etti, bizden sonra da devam edecek” dedi.

KALBİMİZ BURADA
Galatasaray Lisesi’nden mezuniyetinin üzerinden 75 yıl geçen Yılmaz Dağcı, İzzet Akel, Hüsnü Öngen ve Fuat Batun’un yerine oğlu Koray Batun madalyalarını Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç’tan aldı. 1947 dönemi mezunu İzzet Akel, “75 yıl sonra burada olmak ve hayatımın bir kısmını geçirdiğim bu sahnede olmak benim için sonsuz bir heyecan. Ben burada dört sene orkestra şefliği yaptım. Hala kalbimiz burada. Hepinize sevgiler dilerim” diye konuştu.

DÖRT SPORCUYA ÖDÜL
Madalya ve Berat Töreni’nde düzenlenen Özhan Canaydın Spor Ödülleri’nde “Diğer Spor Kulüpleri En Başarılı Amatör Sporcusu” ödülü, Yüzücü Merve Tuncer’e, “Galatasaray Spor Kulübü En Başarılı Amatör Sporcusu” ödülü ise Galatasaray Kadın Basketbol A takımı oyuncusu Sude Yılmaz’a verildi. “Galatasaray Lisesi En Başarılı Amatör Sporcusu” ödülü Liselerarası Golf Turnuvası’nda 2’nci olan Tunç Aslan’ın ve “Galatasaray İlkokulu En Başarılı Amatör Sporcusu” dalındaki ödül de Türkiye Eskrim Federasyonu Bölgesel Açık Eskrim Turnuvası U-10 Kız Kılıç Şampiyonu 4’üncü sınıf öğrencisi Mihriban Aksu’nun oldu.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.