SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

Galatasaray Başkan adayı Metin Öztürk’ün listesi belli oldu

Galatasaray Başkan adayı Metin Öztürk’ün listesi belli olduGalatasaray’da başkan adaylığı için bugün resmi işlemleri başlatan Metin Öztürk’ün …

Galatasaray Başkan adayı Metin Öztürk’ün listesi belli oldu
Akacan The Mall
06.04.2022 18:37
0
A+
A-

Galatasaray Başkan adayı Metin Öztürk’ün listesi belli oldu
Galatasaray’da başkan adaylığı için bugün resmi işlemleri başlatan Metin Öztürk’ün listesini belli oldu.

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, imzaları teslim ederek adaylık başvurusunu yaptı. 30 Nisan’da yapılacak seçim öncesinde Öztürk’ün listesindeki isimler belli oldu.

Asist Analiz’in özel haberine göre, İşte Metin Öztürk’ün listesi:

Akacan The Mall

Dikran Gülmezgil, Remzi Tan, Levent Nazifoğlu Rıza Morova, İsmail Sarıkaya, Murat Demircan, Ali Baran Öztürk, Baturalp Pamukçu, Fabrizzio Casaretto, Lara Yılmaz, Saltuk Buğrahan Budak, Bora Bahçetepe, Cihan Vural, Hikmet Emin Ergüven, Mustafa Manav.

Listede en öne çıkan isimlerin başında Dikran Gülmezgil geliyor. Ekonomik buhranda olan Galatasaray’da, Metin Öztürk birçok mali sıkıntıyı Gülmezgil’le birlikte çözecek.

Adaylık başvurusu yaptıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Metin Öztürk, “Galatasarayımız için hayırlı olsun. Taraftarlarımız bayraklarını hazırlasın. Onlar sahada coşturacak, biz de finans ve gerisini halledeceğiz. Gördüğünüz gibi kalabalık bir ekiple hazırız. Cuma günü saat 14.00’te de listelerimizi vereceğiz. Şu an imzalarımızı teslim ettik. Resmi adaylık sürecimiz başladı” diye konuştu.

“Galatasaray hiçbir zaman yalnız kalmaz”

Galatasaray’da adayların her zaman çıkabileceğini söyleyen Öztürk, “Galatasaray hiçbir zaman yalnız kalmaz. Galatasaray markasının bize ihtiyacı yok ama biz üstümüze düşen görevi yapmak için buradayız. Listelerle ilgili bir sorun olduğunu zannetmiyorum. Şu ana kadar bildiğim kadarıyla ben ve Hamamcıoğlu adaylıklarını açıkladı. Zaten 7-8 ay önce bir seçim sürecinden çıktığımız için liste yapmakta bir sorun yok. Şu an yönetim ve kurulları bitirdik, AŞ’leri tamamlamaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

“Aday sayısının seçim sonuçlarını değiştiren bir kavram olduğunu düşünmüyorum”

İki adaylı seçimi değerlendiren Metin Öztürk, “Bundan evvel Mustafa başkan 2 adaylı erken seçimde Dursun Özbek ile yarıştığı seçimi 80 oy ile kazanmıştı. Sonra 4 adaylı bir seçimde diğer 3 adayın toplamından fazla oy aldı. Aday sayısının seçim sonuçlarını değiştiren bir kavram olduğunu düşünmüyorum. Galatasaray Genel Kurul Üyeleri mutlaka her şeyi inceleyip karar verirler. Bizim en önemli özelliğimiz Galatasaray Lisesi gibi bir ocaktan çıkmış olmamız. Onun için kimse ezbere oy kullanmaz” ifadelerini kullandı.

“Bu iş hazırlıksız olmaz”

Metin Öztürk, seçim takvimini de değerlendirerek, “Seçim takvimini erken ya da geç diye değerlendiremem. Dernekler kanunu var. Ona göre açıklandı. En önemlisi herkesin gözden kaçırdığı en son genel kurulda 2022 bütçesi ret oldu. 2022 bütçesinin olmadığı bir ortama geliyoruz. Her bir günün ve saatin kıymetli olduğu bir ortama geliyoruz. Eğer 45 günlük bir hazırlıkla 5.1 milyarlık borcu temizleyecek varsa biz hemen geri çekileriz. Gerek Hamamcıoğlu gerek bizim ekip yıllardır bu işe hazırlanıyor. Bu iş hazırlıksız olmaz. Onun için 30 Nisan olmasaydı da 14 Mayıs olsaydı, 21 Mayıs olsaydı da ne fark ederdi, bilmiyorum. Bu bir bahane. Onun için yönetim doğru bir karar almıştır. Burak Elmas başkanımız başta olmak üzere tüm ekibine sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu süreci uzatmadan, bir yargı sürecine taşımadan Galatasaray’ın önünü engellemeden açtılar. Bundan sonraki seçim 2024 Mayıs’ta. Belki Burak başkanımız o tarihte kendi ekibiyle yada başka bir ekipte tekrar seçime girecektir. Onun için 2 yıldır, 3 yıldır hazırlığı olmayan birinin süre kısaydı, 10 gün daha olsaydı ekip çıkaracaktık bana değişik geldi” açıklamasını yaptı.

Galatasaray’daki ayrışmayla ilgili olarak Öztürk, “Kesinlikle. Ben birinci sandıktayım. Ekibimizi görüyorsunuz. Kıdemli Galatasaraylılardan oluşuyor. Finansı çözecek iş insanlarından oluşuyor. Bu ayrışma son 5-6 yıldır gerçekleşti. Bugün sizlerle burada toplantı yapıyor olmak bile aslında ayrışmanın kalktığını gösteriyor. Geçen seçim döneminde toplantıyı kamyonların arasında yapmıştık. Burak başkan ve ekibine teşekkür ediyorum. Biz sizlerle medeni ortamda buluşmamızı sağladıkları için. Demekki Galatasaray’da bundan sonraki süreçte bu kutuplaşma kalkacak. Ben bugün bunun miladı olarak görüyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.