SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

Ferdi Kadıoğlu’nda Jorge Jesus kelamları: “Katı bir teknik yönetici, katı bir hoca”

Ferdi Kadıoğlu’nda Jorge Jesus kelamları: “Katı bir teknik yönetici, katı bir hoca”Fenerbahçe, hazırlık maçında Sırbistan grubu Partizan’ı 1-0 …

Ferdi Kadıoğlu’nda Jorge Jesus kelamları: “Katı bir teknik yönetici, katı bir hoca”
Akacan The Mall
03.07.2022 00:02
0
A+
A-

Ferdi Kadıoğlu’nda Jorge Jesus kelamları: “Katı bir teknik yönetici, katı bir hoca”
Fenerbahçe, hazırlık maçında Sırbistan grubu Partizan’ı 1-0 mağlup etti. Müsabakanın akabinde sarı lacivertli oyuncular Ferdi Kadıoğlu ve Attila Szalai değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçeli futbolcu Ferdi Kadıoğlu, “Şu anda sahip olduğumuz güzel bir plan var ve bunun üzerine çalışıyoruz. Şampiyonalar Ligi maçı ön elemesine kadar da bu planı alanda en uygun formda yansıtmak ismine çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnanıyorum ki bu yıl amaçlarımıza ulaşacağız“ dedi.

Karşılaşmanın akabinde sarı-lacivertli futbolcu Ferdi Kadıoğlu açıklamalarda bulundu. Grup olarak defansif manada uygun olduklarını tabir eden Ferdi Kadıoğlu, “Rakip gruba çok fazla gol bahtı vermedik ve süratli bulduğumuz bir gol vardı bu da ekip açısından olumlu bir sonuç olarak göze çarpıyor benim açımdan. Yüksek presle oynadık bugün ekip halinde bunun sonucunda rakip yarı alanda çok fazla top kazanma imkanımız oldu. Top bizdeyken daha çok baht üretebilirdik. Lakin biz en güzelimizi sergilemeye çalışıyoruz ve gün gün hafta hafta çok daha düzgüne gideceğimizi düşünüyorum. Şu anda sahip olduğumuz güzel bir plan var ve bunun üzerine çalışıyoruz. Şampiyonalar Ligi maçı ön elemesine kadar da bu planı alanda en düzgün formda yansıtmak ismine çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnanıyorum ki bu yıl amaçlarımıza ulaşacağız” diye konuştu.

Akacan The Mall

“PERFORMANSIM GÜNDEN GÜNDE DAHA GÜZELE GİDİYOR”

Ferdi Kadıoğlu, teknik yöneticiler kendisini nerede isterse oynayacağını kaydederek, “En yeterlimi ortaya koymaya çalışırım. Ve bana nazaran de performansım günden günde daha güzele gidiyor. Sol bek konumunda oynamaktan ötürü rahatım. Benim açımdan sorun yok” biçiminde konuştu.

“JESUS, KATI BİR TEKNİK YÖNETİCİ KATI BİR HOCA”

Jesus ile ilgili görüşleri sorulan Ferdi Kadıoğlu, “Katı bir teknik yönetici katı bir hoca düşündüğü şeyleri direkt olarak söylemeye seven bir hoca. Kusur yaptığınızda da düzgün bir şey ortaya koyduğunuzda da bunu direkt olarak size söylüyor. Biz de bunlardan birçok şey öğreniyoruz. Antrenmanlarımız ağır geçiyor sıkı tempoda geçiyor fakat bu biz oyuncular için odlukça düzgün. Şu anda öteki hocalara göre farklı bir plan doğrultusunda hareket ediyoruz. Planı alanda en uygun biçimde yansıtmak ismine çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu ana kadar oynadığımız maçlarda bir kayıp yaşamadık. Bu formda devam etmek istiyoruz” dedi.

ATTILA SZALAI: “YENİ TAKTİĞE VE AKSİYONLARA ADAPTE OLMAMIZ GEREKİYOR”

Karşılaşmanın akabinde sarı-lacivertli futbolcu Attila Szalai de açıklamalarda bulundu. Kendileri için sıkıntı bir maç olduğunu söz eden Szalai, ”Yapmış olduğumuz sıkı antrenman temposundan sonra bu tip maçlar güç olabiliyor zira hazırlık devremiz ağır tempoda geçiyor. Genel olarak güzel iş çıkardık hem ofansif hem defansif olarak. Geliştirmemiz gereken noktalar yok değil. Yeni taktiğe ve aksiyonlara adapte olmamız gerekiyor. Yeterli yolda olduğumuzu söyleyebilirim. Bu biçimde devam etmemiz gerekiyor” diye konuştu.

“AKSİYON DURUMUNU GERÇEKLEŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Defans sınırında uygun oyuncuların bulunduğunu kaydeden Szalai, “Hepsi güzel performans ortaya koyuyor, uygun oyunculardan konseyi bir ekibiz. Birlikte oynamaktan keyif alıyoruz. Yeni bir taktik var. Aksiyon durumunu gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Oynatılmak istenen şeyi uygulamaya çalışıyoruz. Fizikî olarak da en güzelini ortaya koymak ismine çalışmalarımızı sürdürüyoruz” biçiminde konuştu.

“İSMAİL YÜKSEK ŞAHANE BİR OYUNCU“

İsmail Yüksek hakkında görüşleri sorulan Szalai, “Kendisi kusursuz bir oyuncu, yüksek potansiyele sahip. Yaptıklarıyla bunu gösterdiğini düşünüyorum. Biz de O’nu destekliyoruz. Bugün 6 numarada oynadı ve âlâ bir iş çıkardı, gururlu olduğumuzu söyleyebilirim” dedi.

“JESUS’UN TAKTİK, İDEOLOJİ VE FİKİRLERİNE ADAPTE OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Szalai, Jorge Jesus hakkında, “Dünya futbolunda herkesin hocayı tanıdığını düşünüyorum. Çalışmış olduğu her yerde başarılıydı, âlâ performans ortaya koydu ekiplerinde. Bizim de amacımız bu başarıyı yakalamak. Her gün ondan yeni şeyler öğreniyoruz. Görüntü tahlillerinde de yeni şeyler öğreniyoruz. Şu anda onun taktik, ideoloji ve fikirlerine adapte olmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

“DİNAMO KİEV MAÇINA EN UYGUN FORMDA HAZIRLANACAĞIZ”

Dinamo Kiev maçı ile ilgili ise Szalai, “İyi grup o yüzden Şampiyonlar Ligi’nde karşılaşacağız. En yeterli formda hazırlanacağız. Şu anda tek odak noktam Fenerbahçe üzerine. Ben grubum için her şeyi vermek istiyorum bunun için çabalıyorum” dedi.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.