SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Fenerbahçe’nin gündeminki golcü Vincent Aboubakar!

Joao Pedro’nun büyük ihtimalle dönemi kapatması sonrası Fenerbahçe’nin gündemine giren sürpriz bir golcü girdi. Dünya Kupası’na damga vuran golcü oyuncu için idarenin kolları sıvadığı öğrenildi. Stoperde ise rota MLS’e çevrildi, listeye Almanya ve Avusturya’dan da talipleri bulunan 26 yaşındaki savunmacı eklendi.

Fenerbahçe’nin gündeminki golcü Vincent Aboubakar!
Akacan The Mall
05.12.2022 09:22
0
A+
A-

Fenerbahçe’nin gündeminki golcü Vincent Aboubakar!
Joao Pedro’nun büyük ihtimalle dönemi kapatması sonrası Fenerbahçe’nin gündemine giren sürpriz bir golcü girdi. Dünya Kupası’na damga vuran golcü oyuncu için idarenin kolları sıvadığı öğrenildi. Stoperde ise rota MLS’e çevrildi, listeye Almanya ve Avusturya’dan da talipleri bulunan 26 yaşındaki savunmacı eklendi.

Ara transfer devri için Jorge Jesus’un istediği takım genişliğini yaratmak ismine çalışmalarını sürdüren ve bu doğrultuda nokta atışı oyuncular üzerinde duran Fenerbahçe ‘nin ocak ayını bir epey hareketli geçirmesi bekleniyor.

Rayo Vallecano ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Joao Pedro’nun uzun mühlet alanlardan uzak kalacak olması nedeniyle hamle çizgisini güçlendirmek isteyen Sarı Lacivertliler, gündemine sürpriz bir isim aldı. Kanarya, stoper transferi için de rotayı MLS’e çevirdi. İşte Fanatik’in haberine nazaran Fenerbahçe’deki son dakika gelişmeleri…

Akacan The Mall

Yapma bunu Memphis!

Fenerbahçe’nin golcü adayları ortasında yer alan Memphis Depay, Dünya Kupası’ndaki performansıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Hollanda’nın ABD’yi yenerek çeyrek finaleçıktığı maçta 28 yaşındaki oyuncu şahane bir gole imza attı ve tesirli bir futbol sergiledi. Depay’ın dev turnuvada vitrine çıkması, Sarı-Lacivertliler için transferi daha da zorlaştıracak üzere görünüyor.

Bugün Samandıra yarın Antalya

Sarı-Lacivertliler, 2-1 kazanılan Villarreal maçının akabinde dünü müsaadeli geçirdi. Fenerbahçe, bugün Samandıra’da son idmanını yapacak. Jorge Jesus ve öğrencileri, yarın ise kamp için Antalya’nın yolunu tutacak. Sarı Lacivertliler burada evvel çarşamba günü Alanyaspor ile karşılaşacak. Akabinde 10 Aralık’ta İtalyan grubu Salernitana ile hazırlık maçı oynayın İstanbul’a dönecek.

Mert Hakan’a son uyarı

Zaman vakit hudutlarına hakim olamayan Mert Hakan Yandaş, Villarreal uğraşında yineaynı sıktıntıyı yaşadı. Başarılı orta saha oyuncusu, maçta kendisine sert giren rakip oyuncunun peşindes oyunma odasına koşarken Jorge Jesus tarafından durduruldu. Jesus’un öğrencisine, “Hırsını anlıyorum lakin hem kendine hem kadroya ziyan vereceksin. Kendine hakim olmalısın” ikazında bulundu.

Joshua King’in dönüşü harika oldu

Joshua King, dönem başında performansı tam artarken sakatlanmıştı. Ligde yalnızca 3 maçta oynayabilen Norveçli oyuncu, 15 Eylül’deki Rennes uğraşında son kere alana çıkmıştı. 30 yaşındaki futbolcu güzelleşip İstanbulspor ve Dinamo Kiev müsabakalarında kulübede otursa da sonraki 2 uğraşta tekrar takıma alınmamıştı. King, uzun mühlet alanlardan uzak kalmasına karşın olağanüstü bir dönüş yaptı. Başarılı oyuncu, Vallecano ile oynanan hazırlık maçında hoş bir gole imza atmıştı. King, Villarreal’i de boş geçmedi ve yeniden kusursuz bir gol kaydederek galibiyeti getirdi ve rekabete büsbütün hazır olduğunu gösterdi. Joao Pedro’nun sakatlığı periyotta Norveçli futbolcunun güzelleştikten sonra kısa müddette hazır hale gelmesi, Jorge Jesus için teselli oldu.

İmkanlar zorlanacak

Jorge Jesus, Villarreal maçının akabinde yaptığı açıklamada Joao Pedro ile ilgili üzücü haberi vermiş, “Muhtemelen bu dönem bizimle olmayacak” demişti. Portekizli teknik adam, yerine transfer isteyip istemediği sorusuna ise, “Tabi ki isterim lakin kulübün kaidelerine nazaran çalışmalarımızı sürdürmemiz gerek” cevabını vermişti. Fenerbahçe İdaresi, deneyimli teknik adamı memnun etmek için imkanları zorlamaya kararlı.

Listeye tanıdık isim eklendi: Vincent Aboubakar

Sarı-Lacivertliler’in, Pedro’nun yerini doldurmak için tanıdık bir ismi gündeme aldığı öne sürüldü: Vincent Aboubakar… Kamerunlu oyuncu, Dünya Kupası’nda 2 gol, 1 asistlik performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Dönmeye sıcak bakıyor

Kamerun, Dünya Kupası tarihinde Brezilya’yı yenen birinci Afrika takımı olarak tarihe geçerken, galibiyeti getiren isim, uzatmalarda ağları sarsan Aboubakar oldu. Sarı-Lacivertliler, 30 yaşındaki futbolcuyu takıma katmak için kolları sıvadı. Fenerbahçe’nin, Al-Nassr ile birinci teması kurduğu tez edildi. İdarenin amacı, Aboubakar’ı satın alma opsiyonuyla kiralamak. 30 yaşındaki forvet, Türkiye’ye dönmeye sıcak bakıyor. Sarı-Lacivertliler, Suudi takımını ikna etmek için yakında görüşmelere başlamayı planlıyor.

Forvette B planı: 21 yaş altı golcü

Fenerbahçe’nin şu anda yabancı kontenjanı dolu. Dönemin ikinci yarısında Pedro’nun kontratı askıya alınarak 1 kişilik yer açılacak. Yabancı stoper arayışı da süren Sarı-Lacivertliler, forvette listedeki oyuncularla anlaşamazsa b planını devreye sokmaya hazırlanıyor: 21 yaş altı golcü… TFF, gruplara yabancı kontenjanının dışında 21 yaş altı 3 oyuncu daha alma hakkı sunmuştu. Gözlemci takımı, bu kaidelere uyan isimlerden farklı bir liste hazırlamak için çalışmalara başladı.

Adaylar şekillenmeye başladı

21 yaş altı forvet adayları şekillenmeye başladı. Polonya’nın Gornik kadrosunda forma giyen ve ligde 7 golü bulunan Szymon Wlodarczyk ön planda. Norveç Ligi’nde Molde formasıyla fırtına üzere esip 15 defa ağları sarsan 19 yaşındaki David Fofana ile Mjally’de oynayan ve İsveç Ligi’nde 8 golü bulunan 18 yaşındaki Silas Nwankwo’nun listede yer aldığı öne sürüldü.

Savunmaya Kanadalı duvar: Joel Waterman

Sarı-Lacivertliler’in stoper adayları listesi son derece kabarık. Kaan Ayhan, Samet Akaydın, Nino ve Timo Hübers ön plana çıkan isimler olmuştu. Bu listeye Joel Waterman’ın da eklendiği öğrenildi. Kanadalı oyuncu, ülkesinin Dünya Kupası takımında yer almasına karşın dev turnuvada hiç forma giymedi. Bu dönem Montreal formasıyla dikkatleri üzerine çeken 26 yaşındaki futbolcu, ligde 30 maçta 3 gol attı, 2 asist yaptı. Waterman’ın geriden oyun kurma yeteneği, kulübünde 3’lü savunmayla oynamaya alışık olması; Fenerbahçe açısından ön plana çıkmasını sağladı. Başarılı savunmacı için Almanya ve Avusturya’dan kadroların da takipte olduğu kaydedildi.

Sözleşmesinin son senesinde

Waterman’ın kendisi üzere Kanadalı olan kadro arkadaşı, sağ bek Alistair Johnston, 3.5 milyon Euro bedelle İskoç devi Celtic’e imza attı. Kontratının son yılına girecek olan 26 yaşındaki stoper de Johnston’ın müsaadeden giderek ocakta Avrupa’ya transfer olmak istiyor. Sarı-Lacivertliler’in bu transfer için 1.5 milyon Euro’yu gözden çıkardığı kaydedildi. Fenerbahçe, geçen dönemin başında MLS’te Los Angeles’ta oynayan Diego Rossi’yi kiralamış akabinde 5.5 milyon Euro’ya bonservisini almıştı. Waterman, Sarı-Lacivertliler’e ABD Ligi’nden gelen ikinci futbolcu olabilir.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.